Hadsiz insanlar…

Üzülmüyorum lan üzülmüyorum yazsaydın.

Bana böyle bir soru sorana ben de soru ile karşılık veriyorum; "Neden soruyorsun, ne işine yarayacak bu bilgi" gibi..
Merak ettim derse de bence etmemelisin diyorum. Genelde cevap veremiyor zaten ne işine yarayacak diyince.
Lüzumsuz insanları sevmiyorum. Hatta çoğunu görmezden gelip yok sayarım ki kendini karşımda konuşacak konumda bulamasın :)

Ağzına sağlık oh be rahatlıyorum bunların böyle g.t oluşunu gördükçe

Teyze kişisiyle boyle sacma bir diyalogum olmustu, o kadar şaşırdım ve üzüldüm ki dilim tutuldu agzının payını verememiştim, ben bu konuda kesinkez tavrımı koydum, kim bana bununla ılgılı yorum yaparsa silerim kardesım bile olsa, siz de iyi yapmıssınız, asla tavız vermeyın

Bu örnek ciddi kezbanlık içeriyor yani üniversite bitirmiş ama tek amacı koluna bilezik takıp çocuk doğurmakmış gerçekten yani ne alaka? Sen üzüntünü dile getiriyorsun o inş cınım ya kafasında
Boşa işgal etmiş okulu üzülüyorum ya

Kesinlikle evlendik aa ne Zaman cocukcular sonra yaptik bir tane AAA gec kalma 2.si nerdeciler,aa yok boyle Mi bakilir Boyle Mi terbiye edilirciler bitmez canim....Bunlara sinirlenme Yani Ben artik sinirlenemiyorum cunku sinir oldugunu gorunce sanki daha cok soruyorlar...

Canları cehenneme ne diyelim artık boş boğazlar pislikler be

Ben artik, Ben dogurmuyorum buyurun siz dogurun gorelim nasil yapilir ve bakilirmis diyorum sonra bir bozulmalar bir lafi gevelemeler
Üzücü ya geçen görümcem artık istiyoruz ufak bebek özledik bak yoksa ben yapıcam dedi ben de yap valla dedim.kaldı ki ben çocuğa tamamen karşı değilim istiyorum da bitane ama sıkıntımız var keyfi bir durum yok
İnsan bunu düşünür bi kenara çekip sorar anlatabileceğim birşey değil ama sorsa hiç değilse ince düşünceli derdim

ben böyle insanların bu sorulara ters cevap verilince "aa bak bak kesin olmuyor ki öfkeleniyor" diye daha çok kendi içlerinde üstelediklerini düşünüyorum. tecrübelerim böyle oldu en azından 4 yıllık evliyim, 1 negatif tüp bebeğim var. "ne hadle sorarlar" diye yükseldiğimde daha çok konu edildiğimi düşünüyorum bu yüzden "nasip, kısmet vs" diyip geçiştiriyorum artık. ben umursamaz davrandığımda da sorular bir bir azalıyor. mesela kayınvalidem sorana "bizim gibi akılsız değiller ki ilk günden çocuk yapsınlar" diyor.. ama biz ne kadar sorulmasına kızsak da böyle insanlar varlar. evlenmezsin "evlilik ne zaman" çocuk yapmazsın " çocuk ne zaman" doğurursun "e hadi ikinciyi yap da birlikte büyüsünler" her şeye bir soruları ve cevapları mevcut. değiştiremezsin de..birine çemkirsen diğeri denk gelir

Benimde 3cocugum var 2ser buçuk yaş arayla ve tamamen kendi isteğimizle olan çocuklar. Yeter artık doğurma ne vardı da ard ardina doğurdun. Eşin sen onu bırakma diye böyle yaptı. ben ayrılmayı düşünmüyorum ki çocuklar için de beraber yaşamiyorum. Eşimi seviyorum ufak tefek problemler dışında problemimiz yok. Ama insanlar kendilerinde gördüklerini başkasına yansitiyorlar. Bazılarına gore dogurmak ya da evlenmek hayatlarında yapabildikleri en büyük başarıymis gibi davranıyorlar

Size tavsiyem kahkaha atın.
Sen doğurmuyor musun?
Hahahayt doğuranların hali ortada (bir kahkaha daha)
Eşini yaşlandırmışsın
Hahahayt benim kocam olmak kolay değil (bir kahkaha daha)
Sinirlenmeyin yoksa daha çok üzerinize gelirler.

Doğurana da doğurma
Bencede yansıtıyorlar çünkü evliliği tehlikeye girince hoop bi çocuk yapıp düzeleceğini sanan zihniyet karşısındakini de öyle sanıyor hep sevgisizlikten bu

Boş yere gerginlik işte bırak kim napıyorsa yapsın
Bide bu özel hayat ya çok ayıp geliyor bana ne sıklıkta sevişiyorsunuz? Demek gibi birşey

Ozan güveni şimdi daha iyi anlıyorum
Dediklerini yaptım herşeyi denedim
Allah ne zaman nasip ederse diyorum yok devam
Ben de bel altı vurucam sen haftada kaç kez sevişiyosun kocanla? Orgazm oluyor musun? Fazla cinsel hayatın yok heralde başkalarınınkiyle ilgileniyosun vs içimden gelen bunlar

Eklentiler

• 334947FF-5FEE-42F5-80F7-A6616E993ED7.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 26
Ağzına sağlık oh be rahatlıyorum bunların böyle g.t oluşunu gördükçe

Valla hemen tersleyen biri değilim ama zorla kaşınıyorum derse mecbur
Hayır söylediklerimden asla kavga çıkmaz ama gık bile diyemez yukarıda mesela kızını sormuştum dimi ne var
Böyle bir kaç bomba var ama aklıma gelenler bunlar
Bazılarına da ay beni ne çok düşündün canım tisikkirlir moduna giriyorum

O anda cevap vermek gerekli. Bugün bir arkadaşa benim boyum üstünden iltifat etti biri. Ay çok densizsin dedim geçtim. O anda cevap vermezsem içimde büyütüyorum. Daha beter patlıyorum. O nedenle o anda söylerim. Yok diyemedim bazen modumda olmuyorum. O zaman da o kişi ile bir daha muhatap olmuyorum. Az insan çok huzur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…