- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.997
- 528
- Konu Sahibi macbethlady
-
45 yaşında 5 çocuk sahibi komşum o da kocası düzenli olarak aldatıyor mesela o da sordu yok mu çocuk falan diye ilkinde yok dedim ikincisinde napim senin gibi ard arda doğurayım mı dedim daha soramıyor bunları tek tek susturacağız zaman alıcak ama olsunMutsuz insanların klasik hastalıklı soruları işte. Hiç şaşmaz. Kendileri o çukurdan çıkamadıkları için başkalarını da içine çekmeye çalışırlar. Akli dengesi olan biri böyle sorular sormaz. Bazen bir şeyi merak edersin onu bile '' ayıp olur ya şimdi sorulmaz '' dersin. Ama bunu bilerek yapıyolar. Bende akrabalarımda çok şahit oldum birbirlerine şaka ayağına öyle laflar söylüyorlar ki nasıl ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam ediyorlar hiç anlamıyorum ben bile o korkunç ortamdan uzaklaştım. Lafını kim olursa olsun vereceksen küsen küssün zira konuşmaması daha hayırlıdır. Bana mesela kimse kolay kolay soru soramaz artık çekinir oldular benden çünkü zamanında güzel ayar verdim.
Susacaklar elbet aksi halde sustukça daha da üstüne geliyorlar. Hangi biriyle uğraşacaksın diyorlar ama hepsiyle bir bir uğraştım evelallah45 yaşında 5 çocuk sahibi komşum o da kocası düzenli olarak aldatıyor mesela o da sordu yok mu çocuk falan diye ilkinde yok dedim ikincisinde napim senin gibi ard arda doğurayım mı dedim daha soramıyor bunları tek tek susturacağız zaman alıcak ama olsun
Ya işte bazıları yüzyüze baktığın sana iyiliği geçmiş insanlarda oluyor onlara hemen parlayamıyosun iki üç kez tekrarlarsa ancaRezil edip atıyorum üstelik en sevdiğim şey.
Biri bana laf söylese de ağzının payını versem diyorum. Zaten hayat çok stresli. Benim için bir nevi stres atma eylemi.
Susacaklar elbet aksi halde sustukça daha da üstüne geliyorlar. Hangi biriyle uğraşacaksın diyorlar ama hepsiyle bir bir uğraştım evelallahDoğurup doğurup salıyorlar ilgi, sevgi, alaka yok ama anne oldum gözüyle bakıyorlar işte. Ben konusu açıldığında '' doğurmuyorum lan hadi gel doğurt '' diyorum
Öyle seni daha çok severler. Ben susup oturan insana iyi denildiğini duymadım hiç.Ya işte bazıları yüzyüze baktığın sana iyiliği geçmiş insanlarda oluyor onlara hemen parlayamıyosun iki üç kez tekrarlarsa anca
Doğru bana ailem soramıyor çemkircem diye lafımı esirgemem ama kalmış çevremde bi iki kişi onları da temizliyorum şimdiÖyle seni daha çok severler. Ben susup oturan insana iyi denildiğini duymadım hiç.
Boşuna mı evde kaldım sanıyorsun gelene pat gidene kütDoğru bana ailem soramıyor çemkircem diye lafımı esirgemem ama kalmış çevremde bi iki kişi onları da temizliyorum şimdi
Sen de idmanlarını yap fıstık burhan evlenicen
bakalım ne kadar sabredenilceksinBoşuna mı evde kaldım sanıyorsun gelene pat gidene kütşuan çenemi tutma evresindeyim.
Erkek olursa sünneti ne zaman yapcan yaşı geçiyor kız olsa kulağını deldir yok saçını kestirme Ayyy düşündükçe fenalık geldi ne biçim insanlarmışDoğursan da ikinciyi ne zaman yapacaksın faslı başlıyor. Bitmiyor bitmiyor illa ki laf edecek bir şey buluyorlar.
Öyle valla. Evlen, çocuk yap, ikinciyi yap, bi türlü memnun edemiyorsun.Erkek olursa sünneti ne zaman yapcan yaşı geçiyor kız olsa kulağını deldir yok saçını kestirme Ayyy düşündükçe fenalık geldi ne biçim insanlarmış
Az daha yüz bulsa gelip evdeki gereksiz ışıkları da söndürecekÖyle valla. Evlen, çocuk yap, ikinciyi yap, bi türlü memnun edemiyorsun.
Geçen karşı komşuma Bi teyze gelmiş hiç tanımıyorum yanlışlıkla benim zile basmış benim oğlan kapıyı açmış. Kafasını uzatmış eve diyor ki doğalgazı kapa ev çok sıcak
Mesela bu örnekte. Eskiden ya aciklardim çocuklar var vs diye ya da bura benim evim size ne derdim.Öyle valla. Evlen, çocuk yap, ikinciyi yap, bi türlü memnun edemiyorsun.
Geçen karşı komşuma Bi teyze gelmiş hiç tanımıyorum yanlışlıkla benim zile basmış benim oğlan kapıyı açmış. Kafasını uzatmış eve diyor ki doğalgazı kapa ev çok sıcak
Biride bana patavatsızca konuşmuştu tersledim diye üzerine bide bana tekrar cinim yiiia sen daha lohusasin aliniyosun demişti bebeğim 5 aylıktı bu aradaMerhaba
2-3 ay hiç görüşüp haberleşmediğim biri,bi ricada bulunmak için arıyor nasılsın faslından sonra “eeee sen doğurmuyor musun? Neyse geçiştirerek bi cevap verdim ama sonra kendimi yedim neden onun gerçeklerini yüzüne vurmadım diye…
Çünkü kendisi planlı isteyerek falan bi çocuk sahibi olmadı tek gecelik ilişkiden hamile kalıp zoraki evlilik yapıp bi sene dolmadan da ayrıldı. Çocuğuna da annesi baktı o bekar hayatına devam etti ( bu ayrıntıya kızabilirsiniz ama gerçek bu) ben onu bunlarla hiç bizaman yargılamadım hiç sormadım şu nasıl oldu niye yaptın demedim çünkü benim de başıma gelebilirdi aynı şey yargılayamam
insanlar ne cevap alabileceklerini düşünmeden nasıl böyle konuşabiliyorlar ben buna kızıyorum
Aynı şekilde biri daha var o da eşim için aaa iki senede yaşlandırmışsın adamı dedi ona ağzının payını verdim sen kendi kocana bak saçı sakalı ağarmış dedim süngüsü düştü
İlla böyle yumuşak karnından mı vuralım ben anlamadım ben kimsenin orasını burasını inceleyip yersiz eleştirmiyorum
Karşılaştık mı biyerde hoşgeldin beşgittin iyi misin bitti bu kadar
Herşeye burnunu sokup kendi gözündeki çöpü asla görmeyen insanları sevmiyorum
Siz böyle insanlara nasıl davranıyorsunuz ne cevap veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?