• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HADSİZ İNSANLAR

bana gelip biri senin yerinde olsam insan içine çıkmazdım demişti
Ay daha neler bir sivilce var diye bunu mu demiş. İnsanlar ne dertlerle boğuşuyor. Bir sivilce için dışarı çıkmayacak bir zihin. Onun yorum yapmasını da takmamanız lazımdı. İşte o yüzden takmamak en doğrusu. Çünkü kendilerinde mantık yok yani bu da doğrulanmış oldu

Mesela şimdi ona okkalı bir karşılık veremediğim için "fataldangerın moralini de nasıl bozdum ama" diye sevindiğine eminim.

Ay daha neler bir sivilce var diye bunu mu demiş. İnsanlar ne dertlerle boğuşuyor. Bir sivilce için dışarı çıkmayacak bir zihin. Onun yorum yapmasını da takmamanız lazımdı. İşte o yüzden takmamak en doğrusu. Çünkü kendilerinde mantık yok yani bu da doğrulanmış oldu
Kesinilikle. Evet takmamam lazımdı suan olsa umurumda olmaz ama o zamanlar küçüktüm

Mesela şimdi ona okkalı bir karşılık veremediğim için "fataldangerın moralini de nasıl bozdum ama" diye sevindiğine eminim.
Bence hadsiz ve zorba biriyse sürekli böyle olduğu için anlık tatmin yaşayıp yeni zorbalayacak birini arıyordur
Benim de akrabalarımda çok var böyleleri
Onlar uzak kalınca da hasta olup zorbalayamadıkları için iftira filan atmaya başlıyorlar

İnsanlar ne kadar sınır bilmez varlıklar... Bir kişi, kendisinde, başka birinin bedeni hakkında söz söyleme yetkisini, hakkını nereden buluyor bilmiyorum. Ben zamanında 70 kiloydum. Bir akrabam " Yüzün çok güzel ama çok kilo almışsın biraz ver" demişti(ha emrin olur gülüm). Geçen süre zarfında 10 kilo verdim. Aynı akrabam dün "nasıl kilo vermişsin dal gibi olmuşsun, yüzün falan küçülmüş" dedi. Ben bu cümleleri iyi niyetli bulmadım. Orada bu akrabaya laf sokabilmem gerekirdi değil mi? Nedense bu konuda, hazırcevaplıkta çok başarısızım. O yüzden bir şey diyemedim kaldım. Fakat bu içime oturdu. Ben sana diyor muyum o koca burnun ne çirkin, göbeğin kocaman olmuş, kaşların mı döküldü ne diye...
Aslında söyleyen kişiye göre değişir düşüncelerim.Yani biri vardır bu yemeği aslında böyle yapmalısın der."A doğru söylüyorsun tamam öyle deneyeyim"derim.Ama enerjisini sevmediğim ,sürekli hoşnutsuz biri aynı şeyi söylerse hadsiz diye düşünürüm.Ne güzel zayıflamışsın en azından.Hadsiz her yerde hadsizdir,ne yaparsan yap bir kulp bulur.

Bence hadsiz ve zorba biriyse sürekli böyle olduğu için anlık tatmin yaşayıp yeni zorbalayacak birini arıyordur
Benim de akrabalarımda çok var böyleleri
Onlar uzak kalınca da hasta olup zorbalayamadıkları için iftira filan atmaya başlıyorlar
Bazıları içindeki çöplüğü dökmeye çalışıyor
Sanki hınçlarını başka insanlardan çıkarmaya çalışıyorlar
Ben bunu söylerim de o kişi kırılır mı diye düşünmek asla yok. Aklına eseni söylüyorlar

Aslında söyleyen kişiye göre değişir düşüncelerim.Yani biri vardır bu yemeği aslında böyle yapmalısın der."A doğru söylüyorsun tamam öyle deneyeyim"derim.Ama enerjisini sevmediğim ,sürekli hoşnutsuz biri aynı şeyi söylerse hadsiz diye düşünürüm.Ne güzel zayıflamışsın en azından.Hadsiz her yerde hadsizdir,ne yaparsan yap bir kulp bulur.
Hani kendisi cindy crawford olsa anlarım. Karga gibi bir burnu, yok denecek kadar seyrek kaşları ve kocaman leğen gibi bir göbeği var

Hani kendisi cindy crawford olsa anlarım. Karga gibi bir burnu, yok denecek kadar seyrek kaşları ve kocaman leğen gibi bir göbeği var
Onlar bile yermezler aksine iltifat ederler

Bakış açısı işte. Güzel bakan güzel görür. Eleştirmek isteyen de eleştirip mod bozar

İnsanlar ne kadar sınır bilmez varlıklar... Bir kişi, kendisinde, başka birinin bedeni hakkında söz söyleme yetkisini, hakkını nereden buluyor bilmiyorum. Ben zamanında 70 kiloydum. Bir akrabam " Yüzün çok güzel ama çok kilo almışsın biraz ver" demişti(ha emrin olur gülüm). Geçen süre zarfında 10 kilo verdim. Aynı akrabam dün "nasıl kilo vermişsin dal gibi olmuşsun, yüzün falan küçülmüş" dedi. Ben bu cümleleri iyi niyetli bulmadım. Orada bu akrabaya laf sokabilmem gerekirdi değil mi? Nedense bu konuda, hazırcevaplıkta çok başarısızım. O yüzden bir şey diyemedim kaldım. Fakat bu içime oturdu. Ben sana diyor muyum o koca burnun ne çirkin, göbeğin kocaman olmuş, kaşların mı döküldü ne diye...
Kilo alıyorum kilo aldın diyorsun veriyorum yüzün küçüldü diyon anlamadim ki ne diyon der kahkahayı patlatırdim

Bunda alınacak ne var ya bazı insanların small talk anlayışı bu kendin kompleks yapmış olabilirsin

Ben zamanında 70 kiloydum. Bir akrabam " Yüzün çok güzel ama çok kilo almışsın biraz ver" demişti 10 kilo verdim. Aynı akrabam dün "nasıl kilo vermişsin dal gibi olmuşsun, yüzün falan küçülmüş" dedi.
bir daha yorum yaparsa "teyze kantar mısın her gordugunde kilo aldin verdinden baska laf bilmiyorsun" diyebilirsin. ama insan içinde de, rencide olsun

Valla bu insan tiplemesi Türk toplumunun kanayan yarası. Kendilerini güzellik otoritesi mi sanıyorlar, bu görevi onlara kim verdi bilmiyorum. Sorsan ben senin sağlığını düşünüyorum derler ama hikaye. Aksi gibi ne kendisi ideal kilodadır ne de güzeldir. Konuşan ayna gibi fiziksel görünümü açıklıyorlar. Amaç ne anlamıyorum? Bence toplumda bozulmamaktan özgüven alıyorlar.

Sende arada bı aynaya bak deseydin ya..belki kendini gorurdude konusamazdi ..

Böyle düşünmenize üzüldüm. Siz iyi ve kibar bir insansınız kadın görünümlü bir ayı olmadığınız için kendinizi eksik hissetmenize hiç gerek yok. Hazırcevap olmadığınız için değil bu yaşadığınız duygu da, sinir olduğunuz ve karşınızdakinin yumuşak karnına sağlam bir tane yerleştiremediğiniz için, neyse ki bu kadar ucuz bir insan değilsiniz gurur duyabilirsiniz.

kilolu birine bomba diyen sokaktaki bir genç kızı da görmüştü bu gözler.

size o lafları eden kişi tam olarak eller ne demez ki örneği.

her şeye bir kulp takarlar illa ki. kusursuz insan yok. böyle insanların çocuk versiyonlarını da duyar olduk artık. merhamet lüks olmuş herkeste yok anladığım.

sinek vızırdıyor sanıp geçin. sinek kovma işine bile yaramazlar :D

Bende söylerim çok güzelsin kilo mu verdin çok fit duruyorsun
Abartmamaya çalışarak gözüme güzel geleni söylerdim
Lakin artık söylemiyorum bende
Çünkü insanlar sen ne kadar art niyetsiz olsanda alınabiliyor yanlış anlayabiliyorlar
Art niyetsiz gibi duran insanların etkilenebileceği durumlar olabiliyor
Ki benimde başıma böyle şeyler gelir arada

kadınların olduğu kalabalık bir ortamdayım
Konuşuyoruz işte biri çıktı senin karpuzlar çok büyük dedi özel sütyen kullanıyorsun değil mi güldü
Ki c cup kullanıyorum büyük de o kadar da değil
Bende senin de dötün çok büyük sen çamaşır bulabiliyor musun o döte dedim
Küstü
Ortamda rencide olmuş
İstediğini söyleyen istemediğini duyar dedim
Konuşmuyor benimle
İşte böyle
Hiç umrumda bile değil
O an cevap versen bu kadar içerlemezsin

karşınızdaki insanın size yaptığı hadsizlikten bu denli kötü ruhlu olduğu çıkarımını yapmanız ne derece sağlıklı?

Siz de çok alıngansınız.

Kilo verdikten sonra ilk defa mı böyle tepki aldınız? Kadın kötü bir şey dememiş ki!

Back
X