- Konu Sahibi agresifkiz
-
Çok canım sıkkın bu ara bugünde tuz biber oldu üstüne. Tek yaşıyorum bu şehirde dertleşecek kimsem yok sizle paylaşayım dedim. Ben yıllardır kilo problemiyle uğraşıyorum 25 kilo kadar kalıcı kilo verdim şu an vermem gereken 20 kilo daha var sağlıklı bir kiloda olmak için ama son bir senedir 2 ileri bir geri kilo korumada gibiyim almıyorum ama vermiyorum da fakat iş yerinde hala yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum ama arada canımın istediklerini ee yiyince aynı kilodaydım. Bugün iş yerinden yaşı 50 bile olabilir bir temizlikçi abi sen diyet yapıyorsun diye hiç kilo vermiyorsun aynısın hep dedi. Başka insanlarda vardı inanılmaz bozuldum. Sağlıklı besleniyorum deyip o an geçiştirdim ama zoruma gitti sonrasında yalnız kalabileceğim bir yere geçip biraz ağladım sinirimden. Böyle normalde muhatap olmayacağım insanlarla aynı ortamda çalışmak zorunda kaldığım için daha bir sene burda olmak zorunda olduğum için veremediğim kilolarım için çok üzgünüm. Böyle zayıfta olmak istemiyorum değilimdir de ama herkesin hassas noktası zayıf bir tarafı zaafı var bu da benim ki. Keşke iyi niyetli kibar kimseyi kırmayan kimsenin dış görünüşüne bakmayan yorum yapmayan ince düşünceli insanlarla aynı toplumda yaşasak diğerleri ayrı bir yerde yaşasa. Bu ara biraz bunalımdayımda parasal açıdan her şey üst üste geldi. İçimi dökmek istedim.
Bugün iş yerinden yaşı 50 bile olabilir bir temizlikçi abi sen diyet yapıyorsun diye hiç kilo vermiyorsun aynısın hep dedi. Başka insanlarda vardı inanılmaz bozuldum. Sağlıklı besleniyorum deyip o an geçiştirdim ama zoruma gitti
Sürekli aynı ortamda çalıştığımız için ve yemeklerimi evden getirdiğim için haliyle diyete uygun hafif sağlıklı şeyler tükettiğim için biliyor anlıyorlar. Ayrıca iyi niyetle söyleyen kişi bunu gülerek dalga geçer gibi söylemez bunu anlayabiliyorum.Adam, diyet psikolojisiyle vücudunuzun savunmada kaldığını anlatmaya çalışmış. Söylediği söz ve niyetinin kötü olmadığını düşünüyorum.
Konunuzdan, kilonuz ve diyet yapmanızla ilgili konuşmalardan hoşlanmadığınız anlaşılıyor. Peki işyerindeki temizlik görevlisi adam da dahil; neden herkes diyet yaptığınızı biliyor ?
inanın hiç yumuşak yüzlü değilim genelde soğuk ve mesafeliyim herkesle deKendin söylüyorsun hadsiz.
Tek hatan sizin üstünüze vazife mi kilomu takip etmek deyip terslememek olmuş.
Çok yumuşak yüzlü davranmayın iş yerinde.Yüz göz olmayın ki insanlar biraz çekinsin nerede durması gerektiğini öğrensinler.
Hassasım bu konuda dediğim gibi. Biraz da dalga geçerek alaylı söylemesi zoruma gitti sanırım.Adamin dedigi beni rahatsiz etmedi, alingan oldugunuzu dusunuyorum. Arkadan ne muhabbetler donuyor is yerlerinde, adamin yaninizda soyledigi su cumlu masum kalir. Umursama, ozguvenli sekilse cevabini ver. Disli gorunce zaten susacaktir, aglanacak bir durum yok. Kilo vermeseniz nolur yani ? 25 kilo vermissiniz, 20 kiloyu da parca parca verirsiniz
İnanın çok mesafeliyim herkesle. Soğuk biriyim hatta çekinirler. Ama bu adam biraz böyle herkese beni de boş bulduğunda böyle konuştu işte. Üstelik cevap bile vermedim.Ya tersleyeceksin ya da geyiğe vuracaksın ama önce iş ortamında mesafeli olmayı öğrenmelisin.
İşte ben veremediğim kısımdayım ne yazık kiKendinizi her haliyle olduğu gibi sevin bence. Benim de vücut kitle indeksim düşük buradaki arkadaşlarla bile kendi kilomla dalga geçip güldüm geçen günBu tarz konuları hiç kafaya takmamak en güzeli tabii ki istikrarınızı devam ettirin, kalan fazlalıkları da vermeye uğraşın ama diğer taraftan da verdiğiniz 25 kilo için kendinizle gurur duyun
Hayır ama diyet yapmaya kilo vermeye çalıştığım haliyle anlaşılıyorSiz kilonuza takıntılı olduğunuzu çevrenize çok yansıtıyor musunuz ?
Diyet harici spor da yapıyor musunuz?İşte ben veremediğim kısımdayım ne yazık kikeşke takmamayı başarabilsem
düşünme bublarıÇok canım sıkkın bu ara bugünde tuz biber oldu üstüne. Tek yaşıyorum bu şehirde dertleşecek kimsem yok sizle paylaşayım dedim. Ben yıllardır kilo problemiyle uğraşıyorum 25 kilo kadar kalıcı kilo verdim şu an vermem gereken 20 kilo daha var sağlıklı bir kiloda olmak için ama son bir senedir 2 ileri bir geri kilo korumada gibiyim almıyorum ama vermiyorum da fakat iş yerinde hala yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum ama arada canımın istediklerini ee yiyince aynı kilodaydım. Bugün iş yerinden yaşı 50 bile olabilir bir temizlikçi abi sen diyet yapıyorsun diye hiç kilo vermiyorsun aynısın hep dedi. Başka insanlarda vardı inanılmaz bozuldum. Sağlıklı besleniyorum deyip o an geçiştirdim ama zoruma gitti sonrasında yalnız kalabileceğim bir yere geçip biraz ağladım sinirimden. Böyle normalde muhatap olmayacağım insanlarla aynı ortamda çalışmak zorunda kaldığım için daha bir sene burda olmak zorunda olduğum için veremediğim kilolarım için çok üzgünüm. Böyle zayıfta olmak istemiyorum değilimdir de ama herkesin hassas noktası zayıf bir tarafı zaafı var bu da benim ki. Keşke iyi niyetli kibar kimseyi kırmayan kimsenin dış görünüşüne bakmayan yorum yapmayan ince düşünceli insanlarla aynı toplumda yaşasak diğerleri ayrı bir yerde yaşasa. Bu ara biraz bunalımdayımda parasal açıdan her şey üst üste geldi. İçimi dökmek istedim.
Kadınların kilolarıyla ilgili kolayca yorum yapabileceğini zanneden, kiloyla kafayı bozmuş, inanılmaz derecede hadsiz bir kişi örneği daha.Çok canım sıkkın bu ara bugünde tuz biber oldu üstüne. Tek yaşıyorum bu şehirde dertleşecek kimsem yok sizle paylaşayım dedim. Ben yıllardır kilo problemiyle uğraşıyorum 25 kilo kadar kalıcı kilo verdim şu an vermem gereken 20 kilo daha var sağlıklı bir kiloda olmak için ama son bir senedir 2 ileri bir geri kilo korumada gibiyim almıyorum ama vermiyorum da fakat iş yerinde hala yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum ama arada canımın istediklerini ee yiyince aynı kilodaydım. Bugün iş yerinden yaşı 50 bile olabilir bir temizlikçi abi sen diyet yapıyorsun diye hiç kilo vermiyorsun aynısın hep dedi. Başka insanlarda vardı inanılmaz bozuldum. Sağlıklı besleniyorum deyip o an geçiştirdim ama zoruma gitti sonrasında yalnız kalabileceğim bir yere geçip biraz ağladım sinirimden. Böyle normalde muhatap olmayacağım insanlarla aynı ortamda çalışmak zorunda kaldığım için daha bir sene burda olmak zorunda olduğum için veremediğim kilolarım için çok üzgünüm. Böyle zayıfta olmak istemiyorum değilimdir de ama herkesin hassas noktası zayıf bir tarafı zaafı var bu da benim ki. Keşke iyi niyetli kibar kimseyi kırmayan kimsenin dış görünüşüne bakmayan yorum yapmayan ince düşünceli insanlarla aynı toplumda yaşasak diğerleri ayrı bir yerde yaşasa. Bu ara biraz bunalımdayımda parasal açıdan her şey üst üste geldi. İçimi dökmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?