- Konu Sahibi agresifkiz
Çok canım sıkkın bu ara bugünde tuz biber oldu üstüne. Tek yaşıyorum bu şehirde dertleşecek kimsem yok sizle paylaşayım dedim. Ben yıllardır kilo problemiyle uğraşıyorum 25 kilo kadar kalıcı kilo verdim şu an vermem gereken 20 kilo daha var sağlıklı bir kiloda olmak için ama son bir senedir 2 ileri bir geri kilo korumada gibiyim almıyorum ama vermiyorum da fakat iş yerinde hala yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum ama arada canımın istediklerini ee yiyince aynı kilodaydım. Bugün iş yerinden yaşı 50 bile olabilir bir temizlikçi abi sen diyet yapıyorsun diye hiç kilo vermiyorsun aynısın hep dedi. Başka insanlarda vardı inanılmaz bozuldum. Sağlıklı besleniyorum deyip o an geçiştirdim ama zoruma gitti sonrasında yalnız kalabileceğim bir yere geçip biraz ağladım sinirimden. Böyle normalde muhatap olmayacağım insanlarla aynı ortamda çalışmak zorunda kaldığım için daha bir sene burda olmak zorunda olduğum için veremediğim kilolarım için çok üzgünüm. Böyle zayıfta olmak istemiyorum değilimdir de ama herkesin hassas noktası zayıf bir tarafı zaafı var bu da benim ki. Keşke iyi niyetli kibar kimseyi kırmayan kimsenin dış görünüşüne bakmayan yorum yapmayan ince düşünceli insanlarla aynı toplumda yaşasak diğerleri ayrı bir yerde yaşasa. Bu ara biraz bunalımdayımda parasal açıdan her şey üst üste geldi. İçimi dökmek istedim.