• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadsiz insanlarla aynı ortamda çalışmak :(

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Çok canım sıkkın bu ara bugünde tuz biber oldu üstüne. Tek yaşıyorum bu şehirde dertleşecek kimsem yok sizle paylaşayım dedim. Ben yıllardır kilo problemiyle uğraşıyorum 25 kilo kadar kalıcı kilo verdim şu an vermem gereken 20 kilo daha var sağlıklı bir kiloda olmak için ama son bir senedir 2 ileri bir geri kilo korumada gibiyim almıyorum ama vermiyorum da fakat iş yerinde hala yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum ama arada canımın istediklerini ee yiyince aynı kilodaydım. Bugün iş yerinden yaşı 50 bile olabilir bir temizlikçi abi sen diyet yapıyorsun diye hiç kilo vermiyorsun aynısın hep dedi. Başka insanlarda vardı inanılmaz bozuldum. Sağlıklı besleniyorum deyip o an geçiştirdim ama zoruma gitti sonrasında yalnız kalabileceğim bir yere geçip biraz ağladım sinirimden. Böyle normalde muhatap olmayacağım insanlarla aynı ortamda çalışmak zorunda kaldığım için daha bir sene burda olmak zorunda olduğum için veremediğim kilolarım için çok üzgünüm. Böyle zayıfta olmak istemiyorum değilimdir de ama herkesin hassas noktası zayıf bir tarafı zaafı var bu da benim ki. Keşke iyi niyetli kibar kimseyi kırmayan kimsenin dış görünüşüne bakmayan yorum yapmayan ince düşünceli insanlarla aynı toplumda yaşasak diğerleri ayrı bir yerde yaşasa. Bu ara biraz bunalımdayımda parasal açıdan her şey üst üste geldi. İçimi dökmek istedim.

Sizi ilgilendirmez yorum yapmayın lütfen demiş olmanızı beklerdim o kişiye. Ama iş yerindeki kötü insanlara karşı ben çok güçlü durulması gerektiğine inanıyorum nötr kalarak ve iplemez bir gülüş atarak bu süreci kolayca atlatabilirsiniz🫠

Siz kilonuza takıntılı olduğunuzu çevrenize çok yansıtıyor musunuz ?

Kendinizi her haliyle olduğu gibi sevin bence. Benim de vücut kitle indeksim düşük buradaki arkadaşlarla bile kendi kilomla dalga geçip güldüm geçen gün😬 Bu tarz konuları hiç kafaya takmamak en güzeli tabii ki istikrarınızı devam ettirin, kalan fazlalıkları da vermeye uğraşın ama diğer taraftan da verdiğiniz 25 kilo için kendinizle gurur duyun🌸

Ya tersleyeceksin ya da geyiğe vuracaksın ama önce iş ortamında mesafeli olmayı öğrenmelisin.

Adamin dedigi beni rahatsiz etmedi, alingan oldugunuzu dusunuyorum. Arkadan ne muhabbetler donuyor is yerlerinde, adamin yaninizda soyledigi su cumlu masum kalir. Umursama, ozguvenli sekilse cevabini ver. Disli gorunce zaten susacaktir, aglanacak bir durum yok. Kilo vermeseniz nolur yani ? 25 kilo vermissiniz, 20 kiloyu da parca parca verirsiniz

Kendin söylüyorsun hadsiz.

Tek hatan sizin üstünüze vazife mi kilomu takip etmek deyip terslememek olmuş.

Çok yumuşak yüzlü davranmayın iş yerinde.Yüz göz olmayın ki insanlar biraz çekinsin nerede durması gerektiğini öğrensinler.

Çok canım sıkkın bu ara bugünde tuz biber oldu üstüne. Tek yaşıyorum bu şehirde dertleşecek kimsem yok sizle paylaşayım dedim. Ben yıllardır kilo problemiyle uğraşıyorum 25 kilo kadar kalıcı kilo verdim şu an vermem gereken 20 kilo daha var sağlıklı bir kiloda olmak için ama son bir senedir 2 ileri bir geri kilo korumada gibiyim almıyorum ama vermiyorum da fakat iş yerinde hala yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum ama arada canımın istediklerini ee yiyince aynı kilodaydım. Bugün iş yerinden yaşı 50 bile olabilir bir temizlikçi abi sen diyet yapıyorsun diye hiç kilo vermiyorsun aynısın hep dedi. Başka insanlarda vardı inanılmaz bozuldum. Sağlıklı besleniyorum deyip o an geçiştirdim ama zoruma gitti sonrasında yalnız kalabileceğim bir yere geçip biraz ağladım sinirimden. Böyle normalde muhatap olmayacağım insanlarla aynı ortamda çalışmak zorunda kaldığım için daha bir sene burda olmak zorunda olduğum için veremediğim kilolarım için çok üzgünüm. Böyle zayıfta olmak istemiyorum değilimdir de ama herkesin hassas noktası zayıf bir tarafı zaafı var bu da benim ki. Keşke iyi niyetli kibar kimseyi kırmayan kimsenin dış görünüşüne bakmayan yorum yapmayan ince düşünceli insanlarla aynı toplumda yaşasak diğerleri ayrı bir yerde yaşasa. Bu ara biraz bunalımdayımda parasal açıdan her şey üst üste geldi. İçimi dökmek istedim.

Bugün iş yerinden yaşı 50 bile olabilir bir temizlikçi abi sen diyet yapıyorsun diye hiç kilo vermiyorsun aynısın hep dedi. Başka insanlarda vardı inanılmaz bozuldum. Sağlıklı besleniyorum deyip o an geçiştirdim ama zoruma gitti

Adam, diyet psikolojisiyle vücudunuzun savunmada kaldığını anlatmaya çalışmış. Söylediği söz ve niyetinin kötü olmadığını düşünüyorum.

Konunuzdan, kilonuz ve diyet yapmanızla ilgili konuşmalardan hoşlanmadığınız anlaşılıyor. Peki işyerindeki temizlik görevlisi adam da dahil; neden herkes diyet yaptığınızı biliyor ?

Adam, diyet psikolojisiyle vücudunuzun savunmada kaldığını anlatmaya çalışmış. Söylediği söz ve niyetinin kötü olmadığını düşünüyorum.

Konunuzdan, kilonuz ve diyet yapmanızla ilgili konuşmalardan hoşlanmadığınız anlaşılıyor. Peki işyerindeki temizlik görevlisi adam da dahil; neden herkes diyet yaptığınızı biliyor ?
Sürekli aynı ortamda çalıştığımız için ve yemeklerimi evden getirdiğim için haliyle diyete uygun hafif sağlıklı şeyler tükettiğim için biliyor anlıyorlar. Ayrıca iyi niyetle söyleyen kişi bunu gülerek dalga geçer gibi söylemez bunu anlayabiliyorum.

Kendin söylüyorsun hadsiz.

Tek hatan sizin üstünüze vazife mi kilomu takip etmek deyip terslememek olmuş.

Çok yumuşak yüzlü davranmayın iş yerinde.Yüz göz olmayın ki insanlar biraz çekinsin nerede durması gerektiğini öğrensinler.
inanın hiç yumuşak yüzlü değilim genelde soğuk ve mesafeliyim herkesle de

Adamin dedigi beni rahatsiz etmedi, alingan oldugunuzu dusunuyorum. Arkadan ne muhabbetler donuyor is yerlerinde, adamin yaninizda soyledigi su cumlu masum kalir. Umursama, ozguvenli sekilse cevabini ver. Disli gorunce zaten susacaktir, aglanacak bir durum yok. Kilo vermeseniz nolur yani ? 25 kilo vermissiniz, 20 kiloyu da parca parca verirsiniz
Hassasım bu konuda dediğim gibi. Biraz da dalga geçerek alaylı söylemesi zoruma gitti sanırım.

Ya tersleyeceksin ya da geyiğe vuracaksın ama önce iş ortamında mesafeli olmayı öğrenmelisin.
İnanın çok mesafeliyim herkesle. Soğuk biriyim hatta çekinirler. Ama bu adam biraz böyle herkese beni de boş bulduğunda böyle konuştu işte. Üstelik cevap bile vermedim.

Kendinizi her haliyle olduğu gibi sevin bence. Benim de vücut kitle indeksim düşük buradaki arkadaşlarla bile kendi kilomla dalga geçip güldüm geçen gün😬 Bu tarz konuları hiç kafaya takmamak en güzeli tabii ki istikrarınızı devam ettirin, kalan fazlalıkları da vermeye uğraşın ama diğer taraftan da verdiğiniz 25 kilo için kendinizle gurur duyun🌸
İşte ben veremediğim kısımdayım ne yazık ki :( keşke takmamayı başarabilsem

Lens taktım diye yılan gibi olmuş balık gibi olmuş hiç yakışmamış diyenlere "sana fikrini soran oldu mu" diyorum sırtararak. Bidaha da hiç biyerime yorum yapmıyorlar

düşünme bubları

Önemli olan sağlık

Kilo verilir de alınır da

20
Kilo için bir sene ver kendine

Eminim ki verirsin.

Ben de benzer bir durumdayım. Ay başında işi bırakacağımı söyleyeceğim.
Kilolu bir insanım. Bir klinikte çalışıyorum. Uzman falan değil ama. Yemek firmasından çok değişik yemekler geliyor, yiyemiyorum aç kalıyorum. Dün iş arkadaşım ( amirim gibi) yemeklerin arttığını söyledi. Bazıları yemeklerini tam yememiş artmış. "Divan kuşu sen yermisin. Doymadığını söylüyordun" falan dedi. Deliye döndüm de sinirden çaktıramadım. Git de milletin artık yemeklerini sen ye diyemedim. Artık yemekle ne işim olur. Ama çok doluyum bir sonrakine lafımı söyleyeceğim. Hadlerini aşıyorlar.
Şimdi bakıyorum da keşke söyleseydim nir şey. Ne kaybım olacak ki. Neyse. Kısaca sizi anlıyorum

Kadınların kilolarıyla ilgili kolayca yorum yapabileceğini zanneden, kiloyla kafayı bozmuş, inanılmaz derecede hadsiz bir kişi örneği daha.

Ya sabır çekiyorum her şahit olduğumda.

Yapılacak en güzel şey, “Siz hangi sifatla benim kilomla alakalı yorum yapma cesaretini buluyorsunuz? Kendi sağlıksız vücudunuzla ilgilenin.” deyip suratlarındaki gevşek ifadenin düşmesini izlemek olacaktır.

Genelde bu kişilerin de her yeri yağ bağlamış ya da zargana gibi tipler oluyor bu arada.

Back
X