Merhaba arkadaşlar kalabalık kadın çalışanın fazla olduğu dedikodunun fazla olduğu bi yerde çalışıyorum bilmiyorum yumuşak yüzlüyüm galiba anlam veremiyorum ama hadsiz sorulardan gereksiz yorumlardan bıktım artık. İnsanlar çok samimi arkadaşım olmasa bile pat diye özel hayatımla ilgili bişey sorabiliyor daha geçen gün bi arkadaş ortamında birisi ( asla samimi değilim ) sana kayınvalideler ne kadar bilezik taktı diye sordu bende söyledim bu sefer kaç gram dedi bende ne yapacaksın oldu bişeyler dedim.Yani bunun gibi hiç sonu olmayan gereksiz sorularla uğraşıyorum siz nasıl başediyosunuz ? En iyisi ilk soruya cevap vermemekmiş ben onu anladım yoksa soru silsilesi geliyor mesela bekarken şöyle evlenmeyi düşünüyor musun evet cevap ne zaman ,bence evlen şu şöyle mi bu böyle mi diye sorular çoğalıyor geçende yine çok samimi olmadığım birisi gelip merhaba dedikten hemen sonra kilo mu aldın dedi bu sadece bana yapılan bişeyde değil en yakın arkadaşımda bu gereksiz yorum ve sorulardan şikayetçi .Bıktım valla napayım nasıl bi tavırda olayım
Son düzenleme: