Hadsiz

Merhabalar uzun süredir giremedim siteye netimiz telefonumuz kesilmişti vs.
Kv demlerde kaldık eltimde kv deyle aynı mahallede oturuyor ve hergün kvdem de ...
Ben 85 kiloyum 2 dogum yaptım evladımın birini kaybettim depresyon ilaçları kullanmaya başladıgımda 55 kiloydum ikinci evladıma 3 yıl sonra hamile kaldım 65 kiloyla hamile kaldım sabah ve akşam erken dogumu ve düşüğü engellemek engel durumu olmaması için igneler vuruldum hastahanelerde yattım ve malesef 93 kilo oldum dogumdan sonra eve geldiğimde 88 kiloydum
İlaçlarıma dr kontrolunde devam ettim
Eltim 56 kilo şuan hamile ve sadece 5 kilo almış
Zaten sürekli kilolardan laf vurmaya çalışır
Bana kilo mu duyunca
O ne öyle manda gibi dedi sonra hemen şaka yaptım vs dedi ama ne fayda
Hiçbirşey diyemedim sanki dilim tutuldu şok oldum
Sonrasında keşke bu hale beni getiren şeyleri bilmeden konuşmasaydın dedim
Kaldı ki kp der azarlamış tı eltimi bende eltime destek olmuş teselli etmiştim
Degmezmiş
Eşim e bir daha açlıktan ölsemde kv dem de kalmak istemediğimi ve eltimle daha az görüşmek istediğimi yazdım ve dün akşam evimize geldik şükür
O kadar üzgün ve kırgınım ki anlatamam oysa ben destek oldum eltime
Senin yerinde olsam daha az değil, mümkün olduğunca görüşmem.
Hiç görüşmemeyi tercih ederim.

eltin tam bir acıma yetime vakası
bir dahakine hamile kalınca bir çirkinleştin sen kurbağa gibi oldun deyin kendisine durduk yerde
mal kadın
Bana sen çöktün yaşlandın vs derdi hep ama eşimin yengeleri teyzeleri vs çok güzelsin doguştan makyajlısın vs deyince bişey diyemez oldu şimdi de kilo yla vurmaya çalışıyor

Bu sanirim kadinlarin genel silahı
Ilk kilodan vuruyorlar
kesinlikle
hele ağzı gözü bir yerde olup elinde tek fiziği olanların bir numaralı silahlarıdır bu
çoğu kilolu kadından daha çirkindir böyle konuşanların

bir şeyi kıskanıyorlarsa yuvasında huzuru yoksa parası yoksa
kadın mutlu görünüyorsa
ilk cümleleri ayyy canım kilo mu aldın sen deyip mod düşürürler
açık açık dalga geçerler sen bir şey söyleyince aaa çok agresifsin ne yapalım iki espri yapıyoruz şurada derler
özellikle kadının kocasının sevgilisinin yanında bunları yapmaya çalışanları var ki tam zehirli yılanlar

Kendim kiloluyken nasil moralimin bozuldugunu bildigim icin fazla kilosu olan ne kadar arkadasim olduysa hep iyimser konustum. Onlari motive ettim, cesaret verdim ne bileyim kilolari sanki ucup gidecekmis gibi ciddiye almazdim. Onlara böyle yansitirdim.
Ama sunu cok iyi biliyorum ki ben bir gün kilo alirsam gercekten beni de ilk vuracak olan onlardir.
Kendime dikkat ediyorum simdilik kilom yok ama saglik bu insanin basina hersey gelebiliyor. Bu sekilde konusan ya da potansiyeli olan insanlardan uzak durmaya calisirim.
Dil cok kötü bir silahtir kullaninca.
Hic hos olmamis dedikleri, kadin kadina bu sekilde davraniyor ya daha üstüne ne diyelim.
Hic üzülmeyin kalbi disina vurmus iste.
Iyi niyetinizi hak edene gösterin.
Kendinizi mayasi bozuk insanlardan uzak tutun.
Allah evlatlarinizla huzurlu saglikli bir ömür nasip etsin insallah.

kesinlikle
hele ağzı gözü bir yerde olup elinde tek fiziği olanların bir numaralı silahlarıdır bu
çoğu kilolu kadından daha çirkindir böyle konuşanların

bir şeyi kıskanıyorlarsa yuvasında huzuru yoksa parası yoksa
kadın mutlu görünüyorsa
ilk cümleleri ayyy canım kilo mu aldın sen deyip mod düşürürler
açık açık dalga geçerler sen bir şey söyleyince aaa çok agresifsin ne yapalım iki espri yapıyoruz şurada derler
özellikle kadının kocasının sevgilisinin yanında bunları yapmaya çalışanları var ki tam zehirli yılanlar
Aynı eltim

Kendim kiloluyken nasil moralimin bozuldugunu bildigim icin fazla kilosu olan ne kadar arkadasim olduysa hep iyimser konustum. Onlari motive ettim, cesaret verdim ne bileyim kilolari sanki ucup gidecekmis gibi ciddiye almazdim. Onlara böyle yansitirdim.
Ama sunu cok iyi biliyorum ki ben bir gün kilo alirsam gercekten beni de ilk vuracak olan onlardir.
Kendime dikkat ediyorum simdilik kilom yok ama saglik bu insanin basina hersey gelebiliyor. Bu sekilde konusan ya da potansiyeli olan insanlardan uzak durmaya calisirim.
Hic hos olmamis dedikleri, kadin kadina bu sekilde davraniyor ya daha üstüne ne diyelim.
Allah razı olsun kendi mutsuzlugunun acısını benden çıkarıyor

Mümkün olsa ah
Benim görümce cüceden hallice dikkat çeken bir tip felan değil, (ben artık görüşmüyorum) evlenmeden önce daha dogrusu İş ciddiyete binmeden önce hic sorun yoktu. Evine gittigimizde akrabaları olduğunda nasıl fis fis konusmalar, kaslar gözler laf sokmalar.
Daha sonra bana tuhaf tuhaf bakışlar, tuhaf tuhaf ağız hareketleri, kaş gözle dalga gecer gibi şeyler. Enteresan gülüşmeler.
Bir gün bir akrabalarinin kızı bana "o karı diyormus", yaşına uygun olmayı birak kullandığı bu hitap şeklini koca insan yapmaz, seviyesiz insan laflari. Neyse bana bunu baska bi akrabası söyledi. O günde bu kızın evine gidicez, aman bi gör görümcem diğer akrabalar nasıl mutlu nasil hoslarina gitmiş inan bak gözleri ışıldıyor. Nasıl çocuğu övmek bana tuhaf bakışlar imalar anlatamam.
Hepsi nasil mutlu. Daha evlide degilim
Neyse iceri girmeden ayakkabilarimi cikardigim gibi bu evde son derece terbiyesiz bir çocuk varmış, bana şu şu sekilde hitaplarda bulunuyormus. Hic mi anası babasi büyükleri yok terbiye verememis böyle konusulmaz demiyor. Ne biçim soysunuz dedim.
Amanın bunlar al al mor mor renk renk.
Kızın babası geldi tokalasti kusura bakma bu kız böyle işte haklısın dedi.
Düşün sana bunun gibi olaylar sıralarım.
Baktim bunlarla görüşülmez hic biri ile ne geliş ne gidis yapıyorum.

Ne kadar densiz biriymiş ya sinirlerimi bozdu ona neyse senin kilondan ki sağlık sorunların olduğundan almışsın... bu arada annem 50 yaşında 20 kilo versi ve menepoza çok erken girmiş bi bayan istedikten sonra sende verirsin ama şuan önemli olan senin sağlığın kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle güzelsindir ağzı gevşek insanları hiç mi hiç tinlamaa

Ne kadar densiz biriymiş ya sinirlerimi bozdu ona neyse senin kilondan ki sağlık sorunların olduğundan almışsın... bu arada annem 50 yaşında 20 kilo versi ve menepoza çok erken girmiş bi bayan istedikten sonra sende verirsin ama şuan önemli olan senin sağlığın kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle güzelsindir ağzı gevşek insanları hiç mi hiç tinlamaa
Rabbim annenize saglıklı ömürler versin :)böyle mesajları okudukça umutlanıyorum

Canım ben sizin yaşadığınız acıları yaşamadım(Allah da kimseye yaşatmasin).Hamileligimin ilk 3 ayı hicbirsey yiyemedim."senin yüzünden çocuğum gelisemiycek , prematüre doğacak" dendi.Yiyebilmeye başlayınca nefis bu dur diyemedim:dondurma:. 81 kilo ile doğuma gittim 72 ile geldim.Bebek 2900 ...Bu karindan buncacik mi çıktı dediler:kızgın: 4 ay kilo vermedim herkes; " ben doğurdum, eve gelince normal kiyafetimi giydim" dediler.:işsiz:sonrasında kk'da başarı hikayeleri okudum,motivasyonum arttı ve kendime uygun bir beslenme programı uyguladim.En Büyük KKKizim yürümeye başladı,onun peşine dolanırken 52 kilo oldum"seni kargalar tiftiklese doymaz" dediler:KK53:Ve şimdi ikinci çocuğum 3 aylık ben yine 75 kiloyum ve sömestr de ailelerin yanına gitmek beni çok korkutuyoro_O

Rabbim annenize saglıklı ömürler versin :)böyle mesajları okudukça umutlanıyorum
Sen yeter ki istee herşey senin iradene bağlı unutma bu arada annemin yaptiklarinida yazayim diyete girersen bi faydası olur sabahları suyuna tarçın attı ve limon skti ekmegi azalttı şekerden uzak durdu ve hibiskus cayi aldı şişkinliğe ve ödeme çok iyi geliyomus tadı da çok güzel üstelik ve haftada 2.3 gune birde yogurduna toz zencefil zerdecal attı resmen eridi

Anlamazlar, bilmeden yorum yaparlar.. hos bunlar bilselerde bazi seyleri onuda size karsi kullanirlar bence.. yasadigin acinin yaninda kilo nedir ya? Allahim can sagligi versin...

Cok dogru bir tespit. Cok kilolu bir arkadasim vardi ve ben kilosuyla ilgili tek laf etmezdim sonra ciddi derecede kilo verdi fakat o vermis hali bile benden kilolu olmasina ragmen bana pehlivanim demeye basladi. Ve baska bi arkadasimiz icinde ayi gibi olmus hic kendine bakmiyor vs diye konusuyordu. Yazinizi okuyunca aklima geldi. :)

Back
X