Hadsiz

Sen yeter ki istee herşey senin iradene bağlı unutma bu arada annemin yaptiklarinida yazayim diyete girersen bi faydası olur sabahları suyuna tarçın attı ve limon skti ekmegi azalttı şekerden uzak durdu ve hibiskus cayi aldı şişkinliğe ve ödeme çok iyi geliyomus tadı da çok güzel üstelik ve haftada 2.3 gune birde yogurduna toz zencefil zerdecal attı resmen eridi
Şeker kullanmıyorum ekmekde aynı şekilde ama deneyecem bunları da

Cok dogru bir tespit. Cok kilolu bir arkadasim vardi ve ben kilosuyla ilgili tek laf etmezdim sonra ciddi derecede kilo verdi fakat o vermis hali bile benden kilolu olmasina ragmen bana pehlivanim demeye basladi. Ve baska bi arkadasimiz icinde ayi gibi olmus hic kendine bakmiyor vs diye konusuyordu. Yazinizi okuyunca aklima geldi. :)

Oluyor öyle. Insan iyi niyetine üzülüyor iste. Bu mu diyorsun yani. Oldu mu simdi. Ben nerdeyim o nerde diyorsun :kahve:

Ben evlendiğimde 49kilo idim.. Boyum da kısadır.. Yani minyonum ben.. Biz nişanlıyken eşimin amcasının hanımı yani büyük yengemiz demiş ki " ayyy sinope çokkk zayıf.. Onu çocuğu falan olmaz.." ne alak dimi? İşte bazı insanlar böyle mal mal konuşup sonra yutarlar söylediklerini.. Şu an 56 kiloyum.. Bir tane de oğlum var ellerinizde öper.. kilo geçici.. Alınır verilir... Öküzlük baki... Üzülmeyin.. Değmez.. Allah kalp çirkinliği vermesin kimseye... O en kötüsü..

Merhabalar uzun süredir giremedim siteye netimiz telefonumuz kesilmişti vs.
Kv demlerde kaldık eltimde kv deyle aynı mahallede oturuyor ve hergün kvdem de ...
Ben 85 kiloyum 2 dogum yaptım evladımın birini kaybettim depresyon ilaçları kullanmaya başladıgımda 55 kiloydum ikinci evladıma 3 yıl sonra hamile kaldım 65 kiloyla hamile kaldım sabah ve akşam erken dogumu ve düşüğü engellemek engel durumu olmaması için igneler vuruldum hastahanelerde yattım ve malesef 93 kilo oldum dogumdan sonra eve geldiğimde 88 kiloydum
İlaçlarıma dr kontrolunde devam ettim
Eltim 56 kilo şuan hamile ve sadece 5 kilo almış
Zaten sürekli kilolardan laf vurmaya çalışır
Bana kilo mu duyunca
O ne öyle manda gibi dedi sonra hemen şaka yaptım vs dedi ama ne fayda
Hiçbirşey diyemedim sanki dilim tutuldu şok oldum
Sonrasında keşke bu hale beni getiren şeyleri bilmeden konuşmasaydın dedim
Kaldı ki kp der azarlamış tı eltimi bende eltime destek olmuş teselli etmiştim
Degmezmiş
Eşim e bir daha açlıktan ölsemde kv dem de kalmak istemediğimi ve eltimle daha az görüşmek istediğimi yazdım ve dün akşam evimize geldik şükür
O kadar üzgün ve kırgınım ki anlatamam oysa ben destek oldum eltime
Yazık fesat kalbe sahip belli ki eltiniz Allah şifa versin en tehlikeli hastalık o çünkü... üzülmeyin lütfen siz evlatlarınız sağlıklı olunda kilo verilir.

Dediğiniz gibi HADSİZ .
Sıkmayın canınızı kimin ne olacağı belli olmaz.

ben halimden memnunum diyin geçin.

kv de de bana demişti herkesin içinde ''pantolonun patlıcak keptinn ne cok kilo aldın'' diye

vermediğiniz her cevap karında şişlik olarak geri dönüyo unutmayın:işsiz::işsiz:

Ay ne takıyorsun canım ya eşti bu ıste bellı ki dusman eltilerden biri. Gorusmezsın olur biter onu mu yakıyorsun kafama ? Bak anne olmuşsun ne güzel hayatının en güzel dönemindesin. Kılo bu alınır verılır Allah dermanı olmayan dert vermesın salla gerısını

Ya ben bu terbiyesiz insanlari anlamiyorum gercekten hadsizler kardesim kilo bu alinir verilir er ya da gec nedir yani bu kilodan insanların canını sıkmak? hastalikli beyinlere terbiyesiz karakterlere nedir cozum var mi kurtulus yolu?

Kv demlerde kaldık eltimde kv deyle aynı mahallede oturuyor ve hergün kvdem de ...
Ben 85 kiloyum 2 dogum yaptım evladımın birini kaybettim depresyon ilaçları kullanmaya başladıgımda 55 kiloydum ikinci evladıma 3 yıl sonra hamile kaldım 65 kiloyla hamile kaldım sabah ve akşam erken dogumu ve düşüğü engellemek engel durumu olmaması için igneler vuruldum hastahanelerde yattım ve malesef 93 kilo oldum dogumdan sonra eve geldiğimde 88 kiloydum
Bana kilo mu duyunca
Degmezmiş
Eşim e bir daha açlıktan ölsemde kv dem de kalmak istemediğimi ve eltimle daha az görüşmek istediğimi yazdım ve dün akşam evimize geldik şükür
Insanlari uzmek , ezmek icin laf soyleyenlerin , bazen ayni seyleri yasamasini o kadar cok istiyorum ki

bence çok büyük bir patavatsızlık yapmış. senin de hassas noktan olduğu içni çok kırılmışsın. zamanla unutulur çünkü gerçekten laf sokmak çin kötü niyetle yapmamış yaşadıklarını bilerek. kendince zayıf olduğu için övünmüş. üzülme lütfen, hayatı kendine zehir etme sonuçta bebeğin var artık ve istersen o kiloları da verirsin ne olacak.

Bende 49 kilo evlendim ust uste 3 dogum yapinca 88 leri buldum bebegim anne sutunu biraktiktan sonra diyet ve sporla 66 ya dustum hala diyete devam ediyorum lakin kilomun oldugu donemlerde de eltim bana "onu yeme gobek yapiyor" "daha yiyecek misin" gibi cumleler kuruyordu kendisi 55 kilo en sonunda kalabalik bir ortamda yine ayni seyi yapti bir bozdum bunu bilemezsin ohhh icim rahatladi be kendime geldim ondan sonra agzini acip tek kelime bile edemedi hala da edemiyor tavsiye ederim agzinin paylarini vermek gerekiyor bazen

Bana kilo mu duyunca
Degmezmiş

AMA adı üstünde ELTİ DİYORSUNUZ....
YANİ genelleme yapmayim ama hep bir yarış çekememe ,kapris ,kıskançlık, şu bu içindeler.
Diyeceğim o ki siz rahatsızlanmışsınız diye bu kadar kilo aldınız ,fakat kendisi kınadığı için ilerde bu duruma düşebilir.Bu yüzden rahat olun ve güzel canınızı bir ELTİNİZ İÇİN sıkmayın.
Bakın o orada kaldı ama siz EVİNİZDE siniz ,bundan güzel ne olabilir .
KOlaylıklar....

Back
X