Hadsizlik yapan iş arkadaşı

Ayy ne guzel demissin burda ya bizde de var bir tane boyle hadsiz hadi kirmayayim diiye diye tepemize cikardik.

Demeyeyim demeyeyim dedim ama devletin kamu kurumunda şu hitabet, şu konuşma tarzı nedir lütfen ya.. karşınızdaki kadın tam bir cahil, siz de anlamsizca fazla gerginsiniz.

Çok sert geldiniz bana evet ama bir yandan da gençlerin ozguvenini ve kendilerini savunma tarzını biraz da seviyorum bir yandan da iyi yapmışsınız. Bu devirde böyle şeyler diyemeyecegini öğrenmiş olması lazım cahil diyip gececektim ama mobbingden şikayet etmesini bildiğine göre cahil de değil gibi.

Dobralik ve patavasizlik sizde karismis malesef... Konudaki kişiyi tasvip etmesemde sizi de sutten cikmis ak kaşik olarak degerlendiremedim. Ne demek elin kadinina "vizyonsuz" demek... belki kadin gercekten boş beleş biri ama sizde kusura bakmayin hadsizsiniz... görmezden gelir, konusmazsiniz olur biter terslemek, hakaret etmek bence kadin biraz hakli bunlar mobinge girer... usulunce "arkadasliginizdan hoslanmiyorum,resmiyet sınırlarini aşmayalim" der yolunuza devam edersiniz, fazlasi haddiniz değil...

Aynı bensin ben de öyle bir durumda dayanamayıp bunları söylerdim ahah akrep burcu musun veya aslan ?

iş ortamlarında böyle insanlara direkt ağzımıza geleni söylemek işe yaramıyor
hakaret etmeden ama sert bir şekilde cevabını vermek lazım
çocuk muhabbeti hakkındaki yorumuna, insanlara boş yaşıyorsunuz demen hiç hoş bir üslup değil. herkesin kendi özel hayatı ve özel kararıdır, karışmak kimseye düşmez demek gerekirdi.
diğer konuda ise direkt özel bir konu deyip anında başka bir yere geçebilirdiniz.
sinirine hiç hakim olamamışsın. sıkıntılı bir üslup kullanmışsın
kişisel ilişkiler söz konusu olduğunda karşı tarafa fazla cevap vermeden davranmak gerekiyor
ortada mobbinglik bir durum yok, onunla arkadaşlık etmek zorunda da değilsin ama ne olursa olsun üslubuna dikkat etmek zorundasın
üsluptan kaybedebilirsin. o kritik bence.

üslubun yanlis diyenlere katılmiyorum. molada yanina gelmesini istemedigin kisiye bunu soylemenden daha dogal ne var? hayatimizin 3te biri uykuda geciyor 3te biri işte. onda da nefes aldığın tek zaman molalar. neden istemediğin biri kuyruk olsun ki.
is yaparken bir saygisizligin olmadiysa, gruplanip kadinj dislamadiysaniz bence bu mobbing degil
herkes senin gibi vizyonsuz olmak zorunda mı insanların özel hayatına ne diye burnunu sokuyorsun sen sana mı soracağız ne zaman evleneceğimizi sen kimsin deyip ortamı terk ettim
oh iyi demissin. buna ragmen yüzsüz yine gelmis pesine. bu karakterdeki kadinin kocasi yüzüne tükürse "olsun kocamdir" diyor daha da yapisiyordur evinde mutlu oldugunu sanmiyorum
iyi demissin bence:) bu yüzsüz o ilk tartismadan anlamamis, boyle sert bir sey demeseydin bir ömür her molada takilir pesine enerjink emcüklerdi.
mobbing falan da degil, merak etme bir sey cikmaz bu olaydan

kaşınmış bayağı bak şimdi sinirlendim

ilki harika olmuş ikincisini yapmasaydınız keşke
sizde savunmada münasebetsiz vs deseydiniz

herkes üslupsuzu size demiş ama ben gayeet haklı buldum. Bu olaylar benıde gerıyor. 27 yasındayım bende gereksız ve görgüsüz insanlar evlenmeyi doğurmayı bi halt zannedıyor. Mobbıng de böyle olmaz ayrıca. herkes haddini bilsin. Ama samimi arkadaşınızsa tepkınız yersiz olmus olablir jaaaj

çok hadsiz çok kendini bilmez ve çok ukalaca bir tavır sergilemişsiniz. içi fazlasıyla boş bir özgüven gibi sanki .

İlk cevabınızdan sonra yeterince bozulmuştur diye düşünüyorum :) Bu tip insanlarla laf yarıştırmaktansa hiç muhatap olmama taraftarıyım. Cevap vermek için harcadığınız zamana yazık. Umursanmadığını görünce "boş" muhabbetleri de bırakır.

Dediğin gibi tam bir baş belasıymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…