Oyle zaten ama bu kabul edilebilir bir sey degil ki yanlislikla agzindan salak lafi cikmadi yerin dibine girdim onun adina utandimİstemsiz söylemiş olabilir mi, belki o ortamda düşünmeden bunun başarılı bir espri olacağını varsayarak söyleyiverdi. Tabii yine de yaptığını geri alamaz hiçbir şekilde. Ama bana gaf yapmış gibi geldi.
Kesinlikle değil tabii ki. Burda millete boşanın demeyi sevmiyorum ama boşansanız yüzde yüz haklısınız zaten. Umarım o da kendi adına utanabilecek erdeme sahiptir.Oyle zaten ama bu kabul edilebilir bir sey degil ki yanlislikla agzindan salak lafi cikmadi yerin dibine girdim onun adina utandim
elalemi batsın ne elalemmiş ne mühimmiş be!!Hala agliyorum cok cok uzgunum.Ailem hic destek olmuyor bu konuda surekli elaleme ne deriz millete oh mu cektireceksin diyorlar artik ayni evde ayni oksijeni paylasmak bile istemiyorum
Nasil cikaririm artik degissin istiyorum ya da bitsin cunku katlanamiyorum onaSiz hafif kadına benzemişseniz o neyiniz oluyormuş acaba? (Ah yazamadım şuraya!)
Ombre olunca hafif mi olunuyormuş? Kocanızın beynindeki örümceklere kafa atmak isterdim.
Bu nasıl bir kadın kategorize şekli?
Mesela kızıl saçlılar nasıl kadın ki acaba?
Valla boşanın ya da boşanmayın bilemem ama.. bunun acısını çıkarın lütfen.
Evet herkes bizi parmakla gosteriyormus kiskaniyormus simdi ayrilinca oh cekeceklermislelalemi batsın ne elalemmiş ne mühimmiş be!!
Bunları eşiniz mi söylüyor?Evet herkes bizi parmakla gosteriyormus kiskaniyormus simdi ayrilinca oh cekeceklermisl
Hayir annemBunları eşiniz mi söylüyor?
Peki konudaki cümleden haberdar mı?H
Hayir annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?