Hafif kadinlara benzetildim

Tzk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
2.798
2.378
83
34
Merhabalar,
Hemen konuya giriyorum sacima ombre yaptirdim 1 ay once ailecek gorustugumuz cok yakin dostumuz var bize gelmislerdi Sacimi ilk defa gordu cok yakismis cok guzel olmussun falan dedi.Esim ordan atladi"Ya nereye yakismis hafif kadinlara benzedi"dedi.Birden ortamda ben de buz kestik Ya sen ne diyorsun diyebildim sadece.Normalde her lafa cevp verebilirim hircinlasirim.Hicbir sey yapamadim yakin da arkadasim olunca dayanamadim gittim mutfakta agladim.Sonra geldi ozur diledi falan ama benim aklim almiyor insan karisina milletin icinde nasil bu lafi der.Guya okumus etmis bir adam dersiniz.Zaten aramizda uzun zamandir sorunlar vardi ama tutup da milletin icinde bu lafi edecek kadar olmadigimizi dusunuyordum.Her gecen gun bosanmaya daha da yaklsiyoruz.Aramizda sevgi, saygi, guven hicbir sey kalmadi.Terapiste gitmeyi kabul etmiyor bosanmayi istiyorum ama aliskanliklar, toplum baskisi, cocuk beni yildiriyor.Su an konusmuyoruz affetmek istemiyorum artik affedilecek bir sey degil cunku boyle nereye kadar gider bilmiyorum ama sogudum hatta nefret ettim.Severek evlendigim herkesin ornek gosterdigi adam nasil bu kadar seviyesizlesti anlayamiyorum gercekten bu sefer ne yapacagimi bilmiyorum

Ne kadar iğrenç bir insan. O adamla nasıl aynı yatağa gireceksiniz?

Hakaretten çekişmeli dava açın, tanığınız da var, arkadaşınız, soğana çevirin. Yanına kalmasın. Hadsiz pislik. Ama rica ediyorum bunu kendinize yapmayın. Bir kez yaşıyoruz şu hayatı.

Hala agliyorum cok cok uzgunum.Ailem hic destek olmuyor bu konuda surekli elaleme ne deriz millete oh mu cektireceksin diyorlar artik ayni evde ayni oksijeni paylasmak bile istemiyorum

İstemsiz söylemiş olabilir mi, belki o ortamda düşünmeden bunun başarılı bir espri olacağını varsayarak söyleyiverdi. Tabii yine de yaptığını geri alamaz hiçbir şekilde. Ama bana gaf yapmış gibi geldi.

Oyle zaten ama bu kabul edilebilir bir sey degil ki yanlislikla agzindan salak lafi cikmadi yerin dibine girdim onun adina utandim

Oyle zaten ama bu kabul edilebilir bir sey degil ki yanlislikla agzindan salak lafi cikmadi yerin dibine girdim onun adina utandim
Kesinlikle değil tabii ki. Burda millete boşanın demeyi sevmiyorum ama boşansanız yüzde yüz haklısınız zaten. Umarım o da kendi adına utanabilecek erdeme sahiptir.

Çok ayıp etmiş aynı söz annene kardeşine benzetilse ne hissederdin diye sor ona. Karısına nasıl bu benzetmeyi yapabilmiş açıklasın . Pişman olsun özür dilesin. İnsan eşine nasıl bu benzetmeyi yapabilir. Şakası bile hoş değil.

Siz hafif kadına benzemişseniz o neyiniz oluyormuş acaba? (Ah yazamadım şuraya!)
Ombre olunca hafif mi olunuyormuş? Kocanızın beynindeki örümceklere kafa atmak isterdim.
Bu nasıl bir kadın kategorize şekli?
Mesela kızıl saçlılar nasıl kadın ki acaba?
Valla boşanın ya da boşanmayın bilemem ama.. bunun acısını çıkarın lütfen.

Son düzenleme:
Nasil cikaririm artik degissin istiyorum ya da bitsin cunku katlanamiyorum ona

Peki konudaki cümleden haberdar mı?
Yanlış anlamayın tabi ki hayat sizin fakat anneniz de olsa bu durum onu bağlamamalı.
Şu cümleyi karısı için kurabilecek bir adamı çekmek eminim çok zordur. Seviye yerin dibinde.
Eşiniz iyi insan,iyi damat, iyi baba ya da iyi çalışan olabilir ama sizi ilgilendiren iyi bir eş olup olmadığı.Siz şuan bu kadar üzülürken parmakla gösteriliyorsunuz, boşanınca millet kına yaksa ne olur ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…