Tamam yuva bozmak kolay değil hele önceki jenerasyonlar için yıkım gibi bir şey.Kesinlikle anneme hore aldatma siddet yok o yuzden bosanma icin sebep de yok ve dedihiniz gibi milletin yaninda cok iyi bir insanmis gibi rol yapiyor insanlar da zannediyor ki sorun ben de
Oncelikle su el alem lafini bi atin. O evde ne aileniz ne el alem yasiyor. Hayat sizin hayatiniz ailenizde kararlarinizdan dolayi sirtini donecekse donsun oyle aile olmasin zaten... Guzel gunde herkes birbirini sever muhim olan zor gunde destek olmali "kuru kuru kurban olayim yaş yaş gadani alayim'la" olmaz bu isler. Guclu olun herkes neler basariyor yapmayin kendinize bu kotulukleri kardesim
Valla sirtini donemiyorsun hemen iste cunku akraba denen akbabalar.Bizim aile genelde sehir disina bile cikmamis okuyan eden olmamis cahil bir aile ama genelini durumu iyidir bir tek bizimkilerin durumh kotuydu.Hicbirinin cocugu o bolluk icinde okumadi bir tek ben yokluk icinde okudum bir yerlere geldim bu da haliyle hasede yol acti hemen atandim evlendim memleketime geldim ev aldim artik insanlar yuzumuze soyluyorlardi kiskandiklarini.Ovunmek icin soylemiyorum yanlis anlamayin ama anneme de hak vermiyor degilim ama tabiki millet icin yasnmaz.Bosanmak yollarini ayirmak cok ciddi bir karar cok yonlu dusunuyorum en basitinden bosanir bosanmaz beni doguya postalayacaklar dogu gorevimiz yapmadigim icin ve daha bir suru seySize yaziyorum aslinda ama direkt size degil genel olarak anlayamiyorum. Nasil bir cevreniz var ki size kotu bir sey oldugunda oh cekebiliyor? Eger cevrenizde boyle kotu insanlar varsa neden hayatinizdan cikarmiyorsunuz da kendi hayatinizi onlara gore yasiyorsunuz? Ya da anneniz diyormus bizi parmakla gosteriyorlar diye nasil bir ozelliginiz var ki sizi parmakla gostersinler?
Insanlarin 30 saniyelik dedikodu malzemesi olmamak icin mi bu cektikleriniz? Kimse kimseyi o kadar onemsemiyor emin olun. Bosansaniz insanlar 30 saniye konusup kendi hayatlarina donerler. Annenizin yaptigi kendini cok onemli sanmak, kimse icin bu kadar onemli degiliz aslinda.
Kesinlikle bagnaz bir ailede ve ilcede buyudugu icin diplamalar sehirler onu afam yapamamisSen de benim pezev.ngim mi oluyorsun o halde derdim ben olsam anında. Ama hemen yemeyip içmeyip bu sözden boşanma davası açardı belli. He okuması okumaması bir şey değiştirmiyor. Böyle biriyse okuması eşekliğini almıyor yani.
Ben de normalde altta kalmam hele de kocama karsi ama o an resmen dilim tutldu cunku hic beklemiyorduk hepimiz sok oldukSenin o hafif kadin diye tabir ettiklerinin yaninda dolasanlar genelde pazarlayanlaridir sen kendine bu sifati layik gormussun bana ne demek duser hayirli olsun diyip yapistirsaydin lafi bak bakalim bir daha diyebiliyormu hadsiz seviyesiz birakin kardesim su okumusmusu cahillik bir nebze esseklik baki kaliyor iste demekki
Saygisiz adam okusa ne olur okumasa ne olur soguklugu uzatin baride bir daha dusunerek konussun
Arkadasim benim cok kilo verdigimi cok guzel oldugumu falan soyluyordu onun bu laflarina karsilik birden pat diye soyledi ustelik baska bir sey konusuyordu birden bizim muhabbetimize laf attiSeviyesiz karaktersiz adam. Yani diyecek kelime yok cunku bir insan böyle birsey dusunmese baska bir ortamda pat diye soylemez ve insan olan insan karisi hakkinda böyle birsey dusunmez.
Cekerler biliyorum ama ben onlar icin bu karardab vazgecmiyorum.Son ana kadar savasip en azindan elimden gelen her seyi yaptim ama olmadi diyebilmek icin duruyorumAnnenizd hayret ettim, millet oh çekecek diye siz dışarda gülüp kapalı kapılar ardında mutsuz mu olacakmışsınız yani? Hoş insanların büyük çoğu böyle, elalem için yaşıyor. Elalemin de umrunda değil zaten siz evliymişsiniz boşanmışsınız. Kimsenin önemseyip oh çekeceğini zannetmiyorum.
İstemsiz söylemiş olabilir mi, belki o ortamda düşünmeden bunun başarılı bir espri olacağını varsayarak söyleyiverdi. Tabii yine de yaptığını geri alamaz hiçbir şekilde. Ama bana gaf yapmış gibi geldi.
Valla sirtini donemiyorsun hemen iste cunku akraba denen akbabalar.Bizim aile genelde sehir disina bile cikmamis okuyan eden olmamis cahil bir aile ama genelini durumu iyidir bir tek bizimkilerin durumh kotuydu.Hicbirinin cocugu o bolluk icinde okumadi bir tek ben yokluk icinde okudum bir yerlere geldim bu da haliyle hasede yol acti hemen atandim evlendim memleketime geldim ev aldim artik insanlar yuzumuze soyluyorlardi kiskandiklarini.Ovunmek icin soylemiyorum yanlis anlamayin ama anneme de hak vermiyor degilim ama tabiki millet icin yasnmaz.Bosanmak yollarini ayirmak cok ciddi bir karar cok yonlu dusunuyorum en basitinden bosanir bosanmaz beni doguya postalayacaklar dogu gorevimiz yapmadigim icin ve daha bir suru sey
Anam essah 43 kilomusun kiz : (Hafif kadın ne la. Mesela ben 43 kiloyum hafifim öyle mi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?