Hafif kadinlara benzetildim

Kesinlikle anneme hore aldatma siddet yok o yuzden bosanma icin sebep de yok ve dedihiniz gibi milletin yaninda cok iyi bir insanmis gibi rol yapiyor insanlar da zannediyor ki sorun ben de
Tamam yuva bozmak kolay değil hele önceki jenerasyonlar için yıkım gibi bir şey.
Ama siz mutsuzken millet ne düşünmüş, ne düşünecek önemli olmamalı bence.

Reactions: Tzk
Valla sirtini donemiyorsun hemen iste cunku akraba denen akbabalar.Bizim aile genelde sehir disina bile cikmamis okuyan eden olmamis cahil bir aile ama genelini durumu iyidir bir tek bizimkilerin durumh kotuydu.Hicbirinin cocugu o bolluk icinde okumadi bir tek ben yokluk icinde okudum bir yerlere geldim bu da haliyle hasede yol acti hemen atandim evlendim memleketime geldim ev aldim artik insanlar yuzumuze soyluyorlardi kiskandiklarini.Ovunmek icin soylemiyorum yanlis anlamayin ama anneme de hak vermiyor degilim ama tabiki millet icin yasnmaz.Bosanmak yollarini ayirmak cok ciddi bir karar cok yonlu dusunuyorum en basitinden bosanir bosanmaz beni doguya postalayacaklar dogu gorevimiz yapmadigim icin ve daha bir suru sey

Kesinlikle bagnaz bir ailede ve ilcede buyudugu icin diplamalar sehirler onu afam yapamamis

Ben de normalde altta kalmam hele de kocama karsi ama o an resmen dilim tutldu cunku hic beklemiyorduk hepimiz sok olduk

Seviyesiz karaktersiz adam. Yani diyecek kelime yok cunku bir insan böyle birsey dusunmese baska bir ortamda pat diye soylemez ve insan olan insan karisi hakkinda böyle birsey dusunmez.
Arkadasim benim cok kilo verdigimi cok guzel oldugumu falan soyluyordu onun bu laflarina karsilik birden pat diye soyledi ustelik baska bir sey konusuyordu birden bizim muhabbetimize laf atti

Cekerler biliyorum ama ben onlar icin bu karardab vazgecmiyorum.Son ana kadar savasip en azindan elimden gelen her seyi yaptim ama olmadi diyebilmek icin duruyorum

Esinin sana ne saygisi ne sevgisi var. boyle yasamaya devam mi edeceksin? karar senin

Yuhh!!! Bu potu bi arkadaş kırsa patavassız derim de ınsanın kocası olunca inan dicek laf kalmadı. Gerçekten pes

Dangalak..okumuş olsa ne olur,nerde ne konuşmasını bilmiyor daha..

Yuhh diyorum.. sakın konuşmayın.. ben sizin yerinizde olsam ona o lafı yedirirdim.. sizinle aynı yatağa girmek isterse 100 dolar ver o zmn derdim.. offf daha neler yapılır da.. burda topa tutulurum

Hafif kadın derken o.ospu demek istedi sanırım, hayır niye üzerine basıyorum biliyor musun? Bir insan eşi için o.ospu yakıştırmasını nasıl yapar aklım almadı bir an.

Benim eşim kendisi kuaförden randevu alıp sürpriz yapmak istemiş sırf ombre yaptırmak istiyorum diye. Boyattıktan sonra da çok beğenmişti bu zihniyet bana ilginç geldi. Demek ki ADAM var , adamcık var.

Ayrıca Her sarı saçlı veya ombreli insan o.ospu mu oluyor? Okumuş demişsiniz ama malesef eşinde diplomalı cahillerden. Okumakla adam olunmuyor sözü bir kez daha doğrulanmış oldu.

Karısına o.ospu imasını yaparak espri yapacak adamın aklından şüphe ederim ben !!..

Ayy rezil herif. Ne konuştuğunu bilmeyen, patavatsız erkeklerden nefret ediyorum

Ben bosanin demedim ama esinizi iyice bir surundurun. Gecistirmesine izin vermeyin, dik durun ki bir daha boyle bir hata yapmasin.
Ben akraba iliskilerine inanmiyorum. Yalnizca bir sekilde kan bagim olan insanlarin hayatimda sonsuza kadar kalmasi ve hatta hayatim hakkinda yorum yapmasi bana cok ters. O yuzden sizi anlayamiyorum. Sadece sunu unutmayin siz ailenizin devami degilsiniz. Aileniz elalemi onemsiyor diye siz de onemsemek zorunda degilsiniz. Ne guzel farkinizi okuyarak belli etmissiniz, simdi de size zarar veren insanlari hayatinizdan cikararak belli edin. Hepimizin yasayacak belli bir sure omru var ve bunun 1 saati bile baskalarini dusunerek gecirmeye degmez.

Bazen insanlar ummadık yerde patavatsızlık yapabiliyor. Yani bu sürekli olan bir şey değilse ve yaptığının yanlış olduğunu anladıysa fazla büyütmeye gerek yok diye düşünüyorum. Tabi diğer problemlerinin ayrıntısını bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…