- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
Kesinlikle anneme hore aldatma siddet yok o yuzden bosanma icin sebep de yok ve dedihiniz gibi milletin yaninda cok iyi bir insanmis gibi rol yapiyor insanlar da zannediyor ki sorun ben dePeki konudaki cümleden haberdar mı?
Yanlış anlamayın tabi ki hayat sizin fakat anneniz de olsa bu durum onu bağlamamalı.
Şu cümleyi karısı için kurabilecek bir adamı çekmek eminim çok zordur. Seviye yerin dibinde.
Eşiniz iyi insan,iyi damat, iyi baba ya da iyi çalışan olabilir ama sizi ilgilendiren iyi bir eş olup olmadığı.Siz şuan bu kadar üzülürken parmakla gösteriliyorsunuz, boşanınca millet kına yaksa ne olur ki?
Evet herkes bizi parmakla gosteriyormus kiskaniyormus simdi ayrilinca oh cekeceklermisl
Bir de bu devlet memuru İstanbullarda okumus dersinizOmbre sacta ne varki? Abarti birsey degil. Disardaki kadinlarda olunca agzinin suyu akiyodur kesin. Boyle bi laf etmek icin ne yemis icmis aceba? Dusundumde esim boyle bi laf etseydi eger heleki baskasinin yaninda bilenedim napardim. Herhlde bi daha ayni yatakta gorusmezdim o kesin
Sen kendi evinde bile oh çekemiyorsan, rahat edemiyorsan, elalemin oh çekmesi çokmu önemli?
Bende baze aileleri anlamiyorum ki. Kizlarini fahişe olarak gören erkekler ile niye halen evli kalmasini istiyorlar?
Bu arada sakin bir fiziksel yakinlaşma olmasin. Bir sarilma dahil. Git istediğini o hafif kadinlardan bul de.
Ne yazik ki ailem de esim gibi 50 yil oncesinde yasiyorAnnenizd hayret ettim, millet oh çekecek diye siz dışarda gülüp kapalı kapılar ardında mutsuz mu olacakmışsınız yani? Hoş insanların büyük çoğu böyle, elalem için yaşıyor. Elalemin de umrunda değil zaten siz evliymişsiniz boşanmışsınız. Kimsenin önemseyip oh çekeceğini zannetmiyorum.
Hala agliyorum cok cok uzgunum.Ailem hic destek olmuyor bu konuda surekli elaleme ne deriz millete oh mu cektireceksin diyorlar artik ayni evde ayni oksijeni paylasmak bile istemiyorum
Okumak cehaleti alır ama başka şeyler baki kalır işte hafif kadın nedir ya nasıl bir adam eşiniz eşiniz dışarıdaki kadınlara ne gözle bakıyor ortada oturaklı kadın hafif kadın şöyle kadın böyle kadın diyeceğine kendisi biraz adam olsun affetme şunuMerhabalar,
Hemen konuya giriyorum sacima ombre yaptirdim 1 ay once ailecek gorustugumuz cok yakin dostumuz var bize gelmislerdi Sacimi ilk defa gordu cok yakismis cok guzel olmussun falan dedi.Esim ordan atladi"Ya nereye yakismis hafif kadinlara benzedi"dedi.Birden ortamda ben de buz kestik Ya sen ne diyorsun diyebildim sadece.Normalde her lafa cevp verebilirim hircinlasirim.Hicbir sey yapamadim yakin da arkadasim olunca dayanamadim gittim mutfakta agladim.Sonra geldi ozur diledi falan ama benim aklim almiyor insan karisina milletin icinde nasil bu lafi der.Guya okumus etmis bir adam dersiniz.Zaten aramizda uzun zamandir sorunlar vardi ama tutup da milletin icinde bu lafi edecek kadar olmadigimizi dusunuyordum.Her gecen gun bosanmaya daha da yaklsiyoruz.Aramizda sevgi, saygi, guven hicbir sey kalmadi.Terapiste gitmeyi kabul etmiyor bosanmayi istiyorum ama aliskanliklar, toplum baskisi, cocuk beni yildiriyor.Su an konusmuyoruz affetmek istemiyorum artik affedilecek bir sey degil cunku boyle nereye kadar gider bilmiyorum ama sogudum hatta nefret ettim.Severek evlendigim herkesin ornek gosterdigi adam nasil bu kadar seviyesizlesti anlayamiyorum gercekten bu sefer ne yapacagimi bilmiyorum
Hahaha en cok bu cozumu begendim supersinKiskancligindan çatlamış belli ki.güzel oldugun icin böyle demis.Ama herkesin icinde demeseymis o cok ayip olmus.Kendini affettirmek icin saçını sariya boyasin.ayni arkadaslari cagirin.Sen de ne yaptin sacina sapik adamlara benzemissin de.Ödeşirsiniz.
Affetmeyi gectin bir kasik suda bogmak istiyorumOkumak cehaleti alır ama başka şeyler baki kalır işte hafif kadın nedir ya nasıl bir adam eşiniz eşiniz dışarıdaki kadınlara ne gözle bakıyor ortada oturaklı kadın hafif kadın şöyle kadın böyle kadın diyeceğine kendisi biraz adam olsun affetme şunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?