Hafif kadinlara benzetildim

Seviyesiz karaktersiz adam. Yani diyecek kelime yok cunku bir insan böyle birsey dusunmese baska bir ortamda pat diye soylemez ve insan olan insan karisi hakkinda böyle birsey dusunmez.

Kesinlikle anneme hore aldatma siddet yok o yuzden bosanma icin sebep de yok ve dedihiniz gibi milletin yaninda cok iyi bir insanmis gibi rol yapiyor insanlar da zannediyor ki sorun ben de

Ombre sacta ne varki? Abarti birsey degil. Disardaki kadinlarda olunca agzinin suyu akiyodur kesin. Boyle bi laf etmek icin ne yemis icmis aceba? Dusundumde esim boyle bi laf etseydi eger heleki baskasinin yaninda bilenedim napardim. Herhlde bi daha ayni yatakta gorusmezdim o kesin

Annenizd hayret ettim, millet oh çekecek diye siz dışarda gülüp kapalı kapılar ardında mutsuz mu olacakmışsınız yani? Hoş insanların büyük çoğu böyle, elalem için yaşıyor. Elalemin de umrunda değil zaten siz evliymişsiniz boşanmışsınız. Kimsenin önemseyip oh çekeceğini zannetmiyorum.

Evet herkes bizi parmakla gosteriyormus kiskaniyormus simdi ayrilinca oh cekeceklermisl

Sen kendi evinde bile oh çekemiyorsan, rahat edemiyorsan, elalemin oh çekmesi çokmu önemli?

Bende baze aileleri anlamiyorum ki. Kizlarini fahişe olarak gören erkekler ile niye halen evli kalmasini istiyorlar?

Bu arada sakin bir fiziksel yakinlaşma olmasin. Bir sarilma dahil. Git istediğini o hafif kadinlardan bul de.

Bir de bu devlet memuru İstanbullarda okumus dersiniz

Cok haklisin zaten ailemarkamda olmadigi icin bunlar bu kadar yuz bulabiliyor

Ne yazik ki ailem de esim gibi 50 yil oncesinde yasiyor

düşünmeden konuşan bir fütursuz daha

Senin o hafif kadin diye tabir ettiklerinin yaninda dolasanlar genelde pazarlayanlaridir sen kendine bu sifati layik gormussun bana ne demek duser hayirli olsun diyip yapistirsaydin lafi bak bakalim bir daha diyebiliyormu hadsiz seviyesiz birakin kardesim su okumusmusu cahillik bir nebze esseklik baki kaliyor iste demekki

Saygisiz adam okusa ne olur okumasa ne olur soguklugu uzatin baride bir daha dusunerek konussun

Kiskancligindan çatlamış belli ki.güzel oldugun icin böyle demis.Ama herkesin icinde demeseymis o cok ayip olmus.Kendini affettirmek icin saçını sariya boyasin.ayni arkadaslari cagirin.Sen de ne yaptin sacina sapik adamlara benzemissin de.Ödeşirsiniz.

Reactions: Tzk
Demek ki ona göre öyle saci olan kadinlar hafif kafinlar oluyor....halbuki asil o** onun düsüncesinde olan erkekler bana göre. Igrenc.

Böyle bir sözü insan karısına nâsıl Söyler ya bende gercekten inanamadım.
Kararı siz vereceksiniz .

Sen de benim pezev.ngim mi oluyorsun o halde derdim ben olsam anında. Ama hemen yemeyip içmeyip bu sözden boşanma davası açardı belli. He okuması okumaması bir şey değiştirmiyor. Böyle biriyse okuması eşekliğini almıyor yani.

Hala agliyorum cok cok uzgunum.Ailem hic destek olmuyor bu konuda surekli elaleme ne deriz millete oh mu cektireceksin diyorlar artik ayni evde ayni oksijeni paylasmak bile istemiyorum

Size yaziyorum aslinda ama direkt size degil genel olarak anlayamiyorum. Nasil bir cevreniz var ki size kotu bir sey oldugunda oh cekebiliyor? Eger cevrenizde boyle kotu insanlar varsa neden hayatinizdan cikarmiyorsunuz da kendi hayatinizi onlara gore yasiyorsunuz? Ya da anneniz diyormus bizi parmakla gosteriyorlar diye nasil bir ozelliginiz var ki sizi parmakla gostersinler?

Insanlarin 30 saniyelik dedikodu malzemesi olmamak icin mi bu cektikleriniz? Kimse kimseyi o kadar onemsemiyor emin olun. Bosansaniz insanlar 30 saniye konusup kendi hayatlarina donerler. Annenizin yaptigi kendini cok onemli sanmak, kimse icin bu kadar onemli degiliz aslinda.

Oncelikle su el alem lafini bi atin. O evde ne aileniz ne el alem yasiyor. Hayat sizin hayatiniz ailenizde kararlarinizdan dolayi sirtini donecekse donsun oyle aile olmasin zaten... Guzel gunde herkes birbirini sever muhim olan zor gunde destek olmali "kuru kuru kurban olayim yaş yaş gadani alayim'la" olmaz bu isler. Guclu olun herkes neler basariyor yapmayin kendinize bu kotulukleri kardesim

Okumak cehaleti alır ama başka şeyler baki kalır işte hafif kadın nedir ya nasıl bir adam eşiniz eşiniz dışarıdaki kadınlara ne gözle bakıyor ortada oturaklı kadın hafif kadın şöyle kadın böyle kadın diyeceğine kendisi biraz adam olsun affetme şunu

Hahaha en cok bu cozumu begendim supersin

Affetmeyi gectin bir kasik suda bogmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…