hafif pembemsi leke doğumun yaklaştığını mı gösterir?

forest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
402
12
96
İstanbul
Merhaba,
Doğumuma doktorumun dediğine göre 2 hafta kadar zaman var daha. Dün akşam üzeri normal akıntımın rengi pembemsiydi. Bugün de öyle gibi. Ama çok hafif. Öylesine geçici, önemsiz bi durum mudur bu yoksa artar mı? Doğum yaklaşıyor demek mi? Yaşayan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim. Nişan başlangıcı gibi bişey mi bu?

Teşekkürler

benim günlerim geciyordu sabaha karsi hafif agrilar la uyandim sümüksü pembe akintim olmustu hastaneye gitdik,beni birakmadilar bugün dogum yaparsin dediler,gerci 10 saat sancidan sonra apar topar sezeryana aldilar :)) nisan geldikten hemen sonra dogurcaksin diye birsey yok dr.lar iki gün falan bi süre veriyorlar zaten seninde 2 haftan varmis,yinede bi doktorunu ya ara yada kontrole git tedbirini almis olursun icinde rahat eder canim hayirli saglikli dogumlar dilerim arkadasim..:emir_bebek::emir_bebek:

benim günlerim geciyordu sabaha karsi hafif agrilar la uyandim sümüksü pembe akintim olmustu hastaneye gitdik,beni birakmadilar bugün dogum yaparsin dediler,gerci 10 saat sancidan sonra apar topar sezeryana aldilar :)) nisan geldikten hemen sonra dogurcaksin diye birsey yok dr.lar iki gün falan bi süre veriyorlar zaten seninde 2 haftan varmis,yinede bi doktorunu ya ara yada kontrole git tedbirini almis olursun icinde rahat eder canim hayirli saglikli dogumlar dilerim arkadasim..:emir_bebek::emir_bebek:

teşekkür ederim.
doktorum izinde bu hafta. pazartesi kontrolüm var. akıntım her zamanki ölçüde. ama rengi farklı işte. o da belli belirsiz aslında.
renk koyulaşır mı peki, ya da akıntı artar mı? öyle sancım falan da yok çünkü. napsam :(

öncelikle hayırlı bir doğum dilerim sana bende şubatta doğum yaptım sezeryandı benimki 10 şubata gün vermişti dr önceki gün sümüksü bir kırmızılık gördüm iç çamaşırımda benim 9 ay boyunca hiç lekenmeme olmadı onu görünce önemsemedim ama acaba nişanmı diyede geçti içimden ertesi gün sezeryan sırasında dr bana sancı çekmediğine eminmisin dedi rahmin sancı çekmiş dedi sanırım o gördüğüm nişandı ve belkide doğum yavaş yavaş başlamıştı farkında değilim

Back
X