- 25 Mart 2020
- 15
- 4
- 1
- Konu Sahibi AngelBabe15
-
Aa, benim yeğenimin adı da Hafsa ve annesiyle iletişimi çok iyiSoyadinda gerekli harfler yoksa anneyle iletisimi kotu olur
Detayli bir konu. Burada yazarak anlatabileceğim bir sey degil. Ad soyad bilmem gerekiyor.Aa, benim yeğenimin adı da Hafsa ve annesiyle iletişimi çok iyiHangi harfler mesela?
Allah razı olsunÇok güzel bir isim Kızım olsaydı ya Hafsa yada Zümra istiyordum ama nasip değilmiş, Rabbim adı gibi ömrünüde hayırlı kılsın inşallah
Tesekkur ederim isim hakkında düşüncelerinizi merak ettiğim için böyle Bi post açtımZaten koymuşsunuz o yüzden düşünüp canınızı sıkmayın siz beğenmişsiniz sizin kızınız önemli olan bu, adıyla yaşasın
Merak ettim bende kızımın ismini yazsam ozelden yorumlar misniz acabaDetayli bir konu. Burada yazarak anlatabileceğim bir sey degil. Ad soyad bilmem gerekiyor.
Doğacak bebeginiz icin bir analiz istiyorsaniz sadece soyad yazmanız yeterli. Olmasi gereken harfleri söyleyeceğim. Eger dogmus biri ise tam ad ve soyadını rica ediyorum.Merak ettim bende kızımın ismini yazsam ozelden yorumlar misniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?