Hafsa 😍

AngelBabe15

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mart 2020
15
4
1
Kızlar Hafsa ismi hakkında düşüncelerinizi rica etsem söylermisiniz ne düşünüyorsunuz bu isim hakkında güzel mi sizce... duyduğunuzda sizde uyanan düşüncelerinizi merak ediyorum...

Benimde kızımın ismi duyanlar çok tuhaf bakıo etrafımin cahil olup olmadığını kontrol ediyorum açıkçası görüşlerinizi o yüzden merak ediyorum biz ismin değişikliğinden çok anlamı için verdik ismi kızımıza

Peygamber efendimiz eşinin ismi ve hz. Omerin kızının adı olduğu için verdik kızımıza İnş benim kızımda Allah yolunda Saliha kadınlardan olur

Çok güzel bir isim Kızım olsaydı ya Hafsa yada Zümra istiyordum ama nasip değilmiş, Rabbim adı gibi ömrünüde hayırlı kılsın inşallah 🤗

Çok güzel bir isim Kızım olsaydı ya Hafsa yada Zümra istiyordum ama nasip değilmiş, Rabbim adı gibi ömrünüde hayırlı kılsın inşallah 🤗
Allah razı olsun 😇Bi tanede kızıniz olsun hayırlısıyla kızımla isim kardeşliği yaparlar hem hafsa ismini de çoğaltmis oluruz 🤭

Osmanlı, sultan, arap, arapça bunlar çağrışım yapıyor. Anlamını bilmiyorum açıkçası 🤷🏻‍♀️ Ama sık duyuyorum son zamanlarda. Söylenişi zor birazcık.

Zaten koymuşsunuz o yüzden düşünüp canınızı sıkmayın siz beğenmişsiniz sizin kızınız önemli olan bu, adıyla yaşasın

Zaten koymuşsunuz o yüzden düşünüp canınızı sıkmayın siz beğenmişsiniz sizin kızınız önemli olan bu, adıyla yaşasın
Tesekkur ederim isim hakkında düşüncelerinizi merak ettiğim için böyle Bi post açtım

Back
X