• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hafta sonu derbyi FB,Mİ GS,Mİ alır kızlar ne dersiniz?

Hafta sonu derbyi FB mi alır yoksa GS mi?

• FB...

OY: 28 63,6%
  • GS...

OY: 15 34,1%
  • Beraberlik....

OY: 1 2,3%

• Ankete Katılan
    44
  • Anket Kapalı .
Aldığım duyuma göre - Galatasaray futbolcularının bacakları titremeye başlamış...
FENERBAHÇE nin Maçı alacağını biliyorlar ya!!! Strese girmişler...
619448655582742jb5.gif

Galatasaraylı olmama rağmen maalesef fb diyorum:çok üzgünüm:

çünkü derbyleri fb kupa maçlarını gs kazanıyor....senağlama

neden böyle oluyor anlamak mümkün değil ama bu 8 senedir böyle...kötükedihüso

en son 2 sene önce 1 kez şeytanın bacağını kırdık ama ne yazık ki devamı gelmedi:çok üzgünüm:

itirazim var kardesim anket gercekleri yansitmiyor... kaydirigubbakcemile3
konu sahibi arkadasimiz Mb@Fb para verip üyelere zorla fenerbahceyi secmelerini söylemis bu cok acik ortada.... kaydirigubbakcemile Çok üzgünüm çoook sırnaşık şey
saka bir yana ama sunuda kabul etmek gerekiyor maci tabiki GALATASARAY kazanicak.... :lepi: a.s :hooray:

fener alır kızlar gs sempatim olsada doğruya doğru

Hafta sonu malum FB_ GS derbysi var ..bilenler bilir...yerimseniben
Sizce kim alır bu maçı?CADIARZU
Haydi buyrun ankete kızlar....
:lepi:

Berabere...genelde büyük derbiler berabere oluyor ya 0-0 yada 1-1 beraberlik diyorum...:teytey:

en son 2 sene önce 1 kez şeytanın bacağını kırdık ama ne yazık ki devamı gelmedi:çok üzgünüm:

gs liyim ve icimden bir ses galatasarayin alicagini söylüyo yada gönlümden öyle geciyo:hooray:a.s.

Çok haklısın canım..işte taraftar dediğin böyle olucak...a.s.
Yiğidi öldür hakkınıda ver...CADIARZUbazı gerçekleride kabullenmek gerek ne yazıkki...
a.s:teytey:

konu sahibi arkadasimiz Mb@Fb para verip üyelere zorla fenerbahceyi secmelerini söylemis bu cok acik ortada.... kaydirigubbakcemile Çok üzgünüm çoook sırnaşık şey
saka bir yana ama sunuda kabul etmek gerekiyor maci tabiki GALATASARAY kazanicak.... :lepi: a.s :hooray:

Diyosuuun...:jeyyar:
Sen nerden aldınki bu istihbaratı şeker...CADIARZUBanada sanki siz alcakmışınız gibi geliyoda..yani e alın artıkyaa..:lepi:kendi sahanızdada bi galibiyet yüzü görün dimi ama...
:teytey::hooray:

Diyosuuun...:jeyyar:
Sen nerden aldınki bu istihbaratı şeker...CADIARZUBanada sanki siz alcakmışınız gibi geliyoda..yani e alın artıkyaa..:lepi:kendi sahanızdada bi galibiyet yüzü görün dimi ama...
:teytey::hooray:

heeee tabiki biz alcaz...
bunun artiki martiki yok valla...
iyi olan, hak eden kazansin diyelim... (yani GALATASARAY) kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 :hooray: :hooray:

hay ağzını sevsinler tatlım kaydirigubbakcemile3
görecek bu fenerliler günlerini

Back
X