- Konu Sahibi agresifkiz
Arkadaşlar hafta sonu ped satışı yasak mı? Genelgede kırtasiye alkol gibi şeyleri gördüm yasak olarak ama pedi göremedim. Regl oldum yarın çalışacağım ve evde pedim kalmamış alamayacağım yarın bir bilginiz var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim rahatladımHayır yasak değil , zaten hiç yasak değildi.
En beteri eczaneden alırsınız.
Ben bugün aldım haftasonu da yasak olacağını sanmıyorum. Sonuçta buda zorunlu ihtiyaç saçmalamasınlar artıkArkadaşlar hafta sonu ped satışı yasak mı? Genelgede kırtasiye alkol gibi şeyleri gördüm yasak olarak ama pedi göremedim. Regl oldum yarın çalışacağım ve evde pedim kalmamış alamayacağım yarın bir bilginiz var mı?
Hükümet o kadar irrasyonel ve bilimle KESİNLİKLE desteklenmeyen yasaklar uyguladı ki geçen, insan şaşırıyor.Bana böyle sorular sanki polemik oluşsun diye soruluyor gibi geliyor :/ ya da bilemiyorum.
Ona da bişey diyemeyeceğim artık ne diyim.Hükümet o kadar irrasyonel ve bilimle KESİNLİKLE desteklenmeyen yasaklar uyguluyor ki, insan şaşırıyor.
Ped yasak olabilir mi Allah Aşkına.
Bana böyle sorular sanki polemik oluşsun diye soruluyor gibi geliyor :/ ya da bilemiyorum.
bide kaçta çıkıyorsunuz ki işten, hani hiç emin değilseniz çıkışta alın . Türkiye’de 22’ye kadar açık bir çok yer .
Eczaneler nobetci sistemle calisiyodu, hala oyle mi bilmiyorum ama bi mide ilaci icin arabayla 10 tur attim yasakta, yurumek zorunda olan ne yapsin ? Valla eziyet geliyo artik mantiksiz yasaklamalarUydurulmadi yasaktı marketlerde iki gün herhalde sonra tepki alınca sadece ped satışına izin verildi o ara büyük marketler ve zincir marketlerdeydi yasak öyle olsa bile eczaneden alırdınız
Aynen arabası olmayana su dönem gerçekten çok zor Allah kolaylık versinEczaneler nobetci sistemle calisiyodu, hala oyle mi bilmiyorum ama bi mide ilaci icin arabayla 10 tur attim yasakta, yurumek zorunda olan ne yapsin ? Valla eziyet geliyo artik mantiksiz yasaklamalar
Kaç markette kavgalar cikti bunun yüzünden. Şerit çekildi o reyona. Niye kavga çıkartmak istesinler? Twitterda gorebilirsiniz marketlerdeki seritli reyonları.Ped yasak olabilir mi Allah Aşkına.
Bana böyle sorular sanki polemik oluşsun diye soruluyor gibi geliyor :/ ya da bilemiyorum.
bide kaçta çıkıyorsunuz ki işten, hani hiç emin değilseniz çıkışta alın . Türkiye’de 22’ye kadar açık bir çok yer .
Cicekci acik yaninda, eczane kapali, taaa Urlaya yazmis nobetciyi de, hafta ici ustelik, mesela arabasiz 3 saatte gider gelirsin benim ordan yuruyerek, eczaneleri niye kapatiyolar, amac ne? Ustelik arabayla cikmak yasakken, polis cevirse 3bin lira ceza da kapagi olur. Cok bilendim niyeyse hdhdggdAynen arabası olmayana su dönem gerçekten çok zor Allah kolaylık versin