• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hafta sonu ped yasak mı?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Arkadaşlar hafta sonu ped satışı yasak mı? Genelgede kırtasiye alkol gibi şeyleri gördüm yasak olarak ama pedi göremedim. Regl oldum yarın çalışacağım ve evde pedim kalmamış alamayacağım yarın bir bilginiz var mı?

Arkadaşlar hafta sonu ped satışı yasak mı? Genelgede kırtasiye alkol gibi şeyleri gördüm yasak olarak ama pedi göremedim. Regl oldum yarın çalışacağım ve evde pedim kalmamış alamayacağım yarın bir bilginiz var mı?
Ben bugün aldım haftasonu da yasak olacağını sanmıyorum. Sonuçta buda zorunlu ihtiyaç saçmalamasınlar artık 😀

Ped yasak olabilir mi Allah Aşkına.
Bana böyle sorular sanki polemik oluşsun diye soruluyor gibi geliyor :/ ya da bilemiyorum.

bide kaçta çıkıyorsunuz ki işten, hani hiç emin değilseniz çıkışta alın . Türkiye’de 22’ye kadar açık bir çok yer .

tabi k öyle bir niyetim yok sağlıkçıyım 24 saat çalışıyorum ve yarın sabah sekizde gideceğim o yüzden sordum ama sanırım yasak değilmiş

Uydurulmadi yasaktı marketlerde iki gün herhalde sonra tepki alınca sadece ped satışına izin verildi o ara büyük marketler ve zincir marketlerdeydi yasak öyle olsa bile eczaneden alırdınız
Eczaneler nobetci sistemle calisiyodu, hala oyle mi bilmiyorum ama bi mide ilaci icin arabayla 10 tur attim yasakta, yurumek zorunda olan ne yapsin ? Valla eziyet geliyo artik mantiksiz yasaklamalar

Ped konusunda yasak yok. Hiç olmadı. Tamamen sosyal medya yalanı.

Yasakların da nasıl uygulandığı malum.

Yasak olan her şeyi bakkaldan, online uygulamalardan vs zaten alabiliyorduk. Tam kapanmada eve kırtasiye de, züccaciye de söyledim gayet, değil ped. Geldi hep. Oyun hamursuz, döküm tavasız mı kalsaydım?

Kocam da tırım tırım baklava yufkası aramıştı, börek yapmak için. Online uygulamaların hepsinde bitti bir anda o. Bence komikti.

Zaten yasak günleri kuruyemişçiler açık ya, onun hastasıyım. Polis görse ne diyeceğim mesela, çekirdek ve tuzlu fıstık benim temel ihtiyacım?

Öyle sıkı sıkıya bir şey yok rahat olun.

Ped yasak olabilir mi Allah Aşkına.
Bana böyle sorular sanki polemik oluşsun diye soruluyor gibi geliyor :/ ya da bilemiyorum.

bide kaçta çıkıyorsunuz ki işten, hani hiç emin değilseniz çıkışta alın . Türkiye’de 22’ye kadar açık bir çok yer .
Kaç markette kavgalar cikti bunun yüzünden. Şerit çekildi o reyona. Niye kavga çıkartmak istesinler? Twitterda gorebilirsiniz marketlerdeki seritli reyonları.

Aynen arabası olmayana su dönem gerçekten çok zor Allah kolaylık versin
Cicekci acik yaninda, eczane kapali, taaa Urlaya yazmis nobetciyi de, hafta ici ustelik, mesela arabasiz 3 saatte gider gelirsin benim ordan yuruyerek, eczaneleri niye kapatiyolar, amac ne? Ustelik arabayla cikmak yasakken, polis cevirse 3bin lira ceza da kapagi olur. Cok bilendim niyeyse hdhdggd😐

Gecen hafta oyle bir durum varmış hatta komşum bir markette temizlik malzemelerine, pedlere, mutfak malzemeleri reyonuna hep serit cekilmis demişti ben evde oldugum için market alışverişimi online yapiyorum o yuzden bizzat görmedim ama pedi de zaten büyük pakette alıyorum son ana birakmam almak için :) tabii insanlik hali ihtiyaç olabilir
Bildiğim kadarıyla artik yasak değil

Sosyal medya yalani diyenler buyrun.

Eklentiler

• images (16).webp
    images (16).webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 41
  • images (15).webp
    images (15).webp
    39 KB · Görüntüleme: 45
  • images (14).webp
    images (14).webp
    29 KB · Görüntüleme: 41