- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi humanistmira
ultrason ölçulerinin ortalamasinda bi hafta geri ileri onemli midir kizlar sizce? bunu yaşayan var mi? ortalamada bi hafta gerideyiz. sizlere de sormak istedim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aynı durumdayım. Geçen hafta doktora gittim normalde 6 haftalik olmam gerekirken 4+5 olarak ölçtü ultrason. Yani on günlük bir gerilik varNrmalde 1 hafta ya ileri ya geri olurmus canim kac haftaliksin doktoruna gttnmi sen danis yine
benm basindan beri boyle. o haftalarda da ayniydi. 22 simdi. 6 haftalikken 4-5 haftalik gibi demisti. doktorlar sikinti yk basindan beri boyle oldugu icin diyo. ben yine de sorayim dedim buraya da.Ben aynı durumdayım. Geçen hafta doktora gittim normalde 6 haftalik olmam gerekirken 4+5 olarak ölçtü ultrason. Yani on günlük bir gerilik varkeseyi gördük ama bebeği göremedik. Kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi. Okuduğum kadarıyla normalmiş ama yine de tedirgin oluyorum. Sen kaç haftaliksin canim
Bana da aynı sıkıntıdan bahsetti canım doktorum.6+2 olmana ragmen bana 4+5 haftalık görünüyor.geçen salı kese büyüklüğüm 8.6 mm idi.netten araştırdım bu kese büyüklüğüne göre 5+4 haftalık çıkıyor.senin kese göründü mü canım ?Ben aynı durumdayım. Geçen hafta doktora gittim normalde 6 haftalik olmam gerekirken 4+5 olarak ölçtü ultrason. Yani on günlük bir gerilik varkeseyi gördük ama bebeği göremedik. Kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi. Okuduğum kadarıyla normalmiş ama yine de tedirgin oluyorum. Sen kaç haftaliksin canim
Benim kese de 9.6 mm olarak görünüyor. Ama kâğıtta 4+5 haftalık yazıyor hiçbir şey anlamadım bu iştenBana da aynı sıkıntıdan bahsetti canım doktorum.6+2 olmana ragmen bana 4+5 haftalık görünüyor.geçen salı kese büyüklüğüm 8.6 mm idi.netten araştırdım bu kese büyüklüğüne göre 5+4 haftalık çıkıyor.senin kese göründü mü canım ?
Beta hcg değerin nasıl ?Benim kese de 9.6 mm olarak görünüyor. Ama kâğıtta 4+5 haftalık yazıyor hiçbir şey anlamadım bu işten![]()
17 Nisan'da gittim. Sat 6 mart. Sat a göre 6 haftalik olduğum gündü. Bhcg 10.000 üzerinde çıktı. Hesabima göre normal gibi sence nasılBeta hcg değerin nasıl ?
Seninki gayet güzel canım.ama benim ilerlemem yavaş.17 Nisan'da gittim. Sat 6 mart. Sat a göre 6 haftalik olduğum gündü. Bhcg 10.000 üzerinde çıktı. Hesabima göre normal gibi sence nasıl
Seninki geç döllenme sanırım. Kalp atışini duyduysan endişe etme canım gelişir yavaş yavaş. Ben daha hiç duymadım bebeği de göremedik bakalım salı günü hem görür hemde kalbini duyarız inşallahSeninki gayet güzel canım.ama benim ilerlemem yavaş.4200 lerdeydi salı günü.haftaya tekrar gidicem.vajinal ultrasondan kalp atışını duyduk az da olsa :)
Seninki geç döllenme sanırım. Kalp atışini duyduysan endişe etme canım gelişir yavaş yavaş. Ben daha hiç duymadım bebeği de göremedik bakalım salı günü hem görür hemde kalbini duyarız inşallah[/inşallah canım.hayırlısıyla ilerlesin her şey.