- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
allah onlara sağlık versin ama vallaha bu çocuklar anatomimizi bozuyolar.hamilelikten bel kayması olmuş bende.benim oğlumda çook huysuz bı çocuktu 3 4 saat ayaklarımda sallardım en sonunda topuklarım kanardı.şimdi 6 yaşında ama hem bel hem boyun fıtıgım var boyunkemiğimde düzleşme olmuş daha bu yaşta hareket edemiyorum tabi yine sen daha iyisini bilirsin ama bence hiiiç alıştırma bu konuda çok çektiğim için sadece söylemek istedim yanlış anlama sakın:26:
canım çok geçmiş olsun haklısın yazdıklarında ama bazen öyle bunalıyosun ki günü kurtarma derdine düşüyosun neyseki kızım düzene girmeye başladı

sen kendine pek bakmıyorsun, plates sezeryan doğum için riskli olabilir.. zaten çocukla yeteri kadar spor yapıyorsun ve kilon fazla değil, sabah öğle akşam ve araları yapsan tüm besin gruplarından azar azar alsan çok iyi olur.
canım 2 gün pek bakamadım ama artık daha dikkatliyim kızım büyüdükçe ben de kendime daha çok dikkat etmiş olcam , ben sporu göbek için istiyorum malum sezeryan sonrası göbek kaldı ama dün farkettim gittikçe eski haline dönüyor spora dikişlerim için 5-6 aydan sonra başlamalıymışım yani daha 3-4 ayım var. beni çok zorlamayacak tarzda olursa sıkılaşmak için şimdide yapabilirmişim, şuan özellikle bacak-basenler için istiyorum..
Çok gözüm korktu şimdi benim ya,ben 29 yaşındayım henüz bebeğim yok evleneli 1,5 yıl felan oldu bu yaz nasipse bebek istiyorum zaten çocukları çok seviyorum :)Ama bir türlü hazır hissetmiyodum kendimi artık yaza doğru inşallah kilolarımdan da kurtulursam düşünüyorum...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
canım bakımı ne kadar zor olsa da yine d eher şeye değiyor, öyle çok seviyosun ki içime sokasım geliyor ama sonra nasıl çıktığını hatırlayınca vazgeçiyorum