Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar sinameki badem yağı ve bemix aldım ama bi yerde kokuyo yazıo bir yerde kokmuoyo yazıo ben çalışıorum ve açıkcası arada kaldım bu karışım kokuomu ?
kestim saçlarımı bugün bir kırık bir kırık sormayın halbuki daha geçen ay kesmiştim ama az kesiyorum ya ondan oluyo sanırım neyse düzleştirici falan kullanmıyorum zaten kontess aldığın ürün işe yararsa bende deniycem![]()
kokup kokmaması senin ne kadar hassas olduğuna bağlı aslında mesela çoğu kişi sarımsaktan şikayet ediyo çok kokuyo diye ama ben hiç koku duymuyorum ama bemiks çok kötü kokuyo yani bi kere denemekten zarar gelmez
bilmiorum canım yazıları okudum kimisi kokuyo kimisi kokmuo demiş karışım ölece kaldı korktum yapmaya
Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun Sultanlarım![]()
Canım bir miktar kokması normaldir ama ben bu konuyu bu kadar büyüten arkadaşları anlamıyorum, maksimum 4 saat duracak bir kür bu, insan kafasına boneyi geçirince zaten 4 saat kafayı kokuya takmaz ki yaniBaşkalarının deneyimine göre hareket etme canım, kendin tecrübe et...
Bir daha koyabilir misin rica etsem? Bir 24 saat dursun mümkünse ben ancak akşamları bakabiliyorum da merak ettim :)
canım zaten biz de artık öyle yapıyoruz
bu topiği takip ediyor musun bilmiyorum ama baya bi kere yazmıştım ben bunu![]()
Amannn hiç uğraşamam vallahi sütte kaynatmaya falan, dün paşalar gibi kendi yaptığım sarımsak yağını sürdüm kafama, tamam kokudan ölüyordum orası kesin ama işe yarasında isterse koksun ne yapayım artık, sonra nimettir bu öyle kokuyor falan dersek gücenir şe yaramaz...Ah benim mis kokulu sarımsağım, bemiksim![]()
cümlemiz canımsen çok yaşa emi tatlım![]()
Yoksayılamaz gerçeklerde var malesef ..