Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kestim saçlarımı bugün bir kırık bir kırık sormayın halbuki daha geçen ay kesmiştim ama az kesiyorum ya ondan oluyo sanırım neyse düzleştirici falan kullanmıyorum zaten kontess aldığın ürün işe yararsa bende deniycem :54:

ya kızlar sinameki badem yağı ve bemix aldım ama bi yerde kokuyo yazıo bir yerde kokmuoyo yazıo ben çalışıorum ve açıkcası arada kaldım bu karışım kokuomu ?

kokup kokmaması senin ne kadar hassas olduğuna bağlı aslında mesela çoğu kişi sarımsaktan şikayet ediyo çok kokuyo diye ama ben hiç koku duymuyorum ama bemiks çok kötü kokuyo yani bi kere denemekten zarar gelmez

kokup kokmaması senin ne kadar hassas olduğuna bağlı aslında mesela çoğu kişi sarımsaktan şikayet ediyo çok kokuyo diye ama ben hiç koku duymuyorum ama bemiks çok kötü kokuyo yani bi kere denemekten zarar gelmez

en iyisi boş bi gnmde deniyim bn bunu canım yarın hem iş hem dans var sonra saçımı savururken pisttekileri çalışırkende müşterileri kaçırmak istmem :)

bilmiorum canım yazıları okudum kimisi kokuyo kimisi kokmuo demiş karışım ölece kaldı korktum yapmaya

Canım bir miktar kokması normaldir ama ben bu konuyu bu kadar büyüten arkadaşları anlamıyorum, maksimum 4 saat duracak bir kür bu, insan kafasına boneyi geçirince zaten 4 saat kafayı kokuya takmaz ki yani:1: Başkalarının deneyimine göre hareket etme canım, kendin tecrübe et...

Canım bir miktar kokması normaldir ama ben bu konuyu bu kadar büyüten arkadaşları anlamıyorum, maksimum 4 saat duracak bir kür bu, insan kafasına boneyi geçirince zaten 4 saat kafayı kokuya takmaz ki yani:1: Başkalarının deneyimine göre hareket etme canım, kendin tecrübe et...

tamam canım izin gnmde deniorum hemn sğl :)

kızlar ben dün sinamekili küre başladım.. ayrıca sarımsaklı şampuan da uyguladım... ya benim şöle bi sorun oldu... saçlarım çok dolandı ve banyodan sonra çok zor açtım tarakla... bunun için ne yapmalıyım ve de tabiki sarımsaklı şampuan... ya çok koktu benim saç ve hala geliyo sarımsak kokusu.. bunun için de ne yapmalıyım...
sekiz hafta uygulamamız lazım sanırım... bakalım hayırlısı...:(
deneyimli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..:28::28:

Bir daha koyabilir misin rica etsem? Bir 24 saat dursun mümkünse ben ancak akşamları bakabiliyorum da merak ettim :)

günaydın öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun
saçla alakalı şeylere bakarken sinamekili tarife tekrar bakayım dedim yazın bakıp başlamıştım ama annemle kardeşim kokusuna o kadar laf ettiler ki başta beni rahatsız etmeyen kokusu batar oldu resmen ama çok düzenli yapmadım ben sanırım ona rağmen uzama gördüm saçlarımda baya bi fark etti
siz de yapmışsınız sanırım da ben dinlenme kısmını atlamışım 10 hafta yapıp mı ara veriliyor ne kadar ara vermek gerekiyor yazarsanız çok sevinirim topicde o kadar çok sayfa var ki hangisini okuyacağımı şaşırdım
bi de akzerin saç bakım yağını aldım haftada üç gün diyordu 6 kere yaptım ama saçlarımda aşırı derecede yağlanma yaptı bıraktım ama eskiye dönmedi bi türlü yıkadıktan sonra ertesi gün kaşınmaya başlıyorum resmen ):
ama sinamekide de başım üşüyordu benim bekletirken yağda böyle bi şey olmadı
sizce ne yapayım yardımcı olursanız çooooook sevinirim

biraz acı tarafıyla.... $8 Mart Dünya Kadınlar Günü.webp

biraz mutlu tarafıyla...
$8_mart_dunya_kadinlar_gunu.webp

canım zaten biz de artık öyle yapıyoruz
bu topiği takip ediyor musun bilmiyorum ama baya bi kere yazmıştım ben bunu:31:

Baş sayfaları çok fazla okuma fırsatım olmadı kontesim geçe geçe sayfaları olabildiğince incelemeye çalıştım :42::42: bende geçen gezerken başka bir forumda okudum ordan aklıma geldi paylaşmak istedim bilinmesine çok sevindim kokarca gibi gezmeyelim :9::9::9::9::9::9::9:

Amannn hiç uğraşamam vallahi sütte kaynatmaya falan, dün paşalar gibi kendi yaptığım sarımsak yağını sürdüm kafama, tamam kokudan ölüyordum orası kesin ama işe yarasında isterse koksun ne yapayım artık, sonra nimettir bu öyle kokuyor falan dersek gücenir şe yaramaz...Ah benim mis kokulu sarımsağım, bemiksim:1::1::1:

:1::1::1::1::1::1::1::60::60::60::60::60: evet evet gücenmesinler lazımlar bize :32::32::32:

burda yazılanlara bakıp bir gaza geldim ki sormayın, hemen malzemeleri aldım ve şuan kafamda :66:

Şimdilik rahatsız edici bir kokusu yok gibi ama tabi ilk kürüm olduğu için bilemem :61:

su dalgası yaptırmak isteyip de saçımı koyuna çeviren kuaför yüzünden saçlarımı kısa kestirmek zorunda kaldım, hala uçlarında permadan kalma yoluk yoluk bir görüntü varr :43:

hemen uzasın inşallah saçlarımızzz :3:

Back
X