Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kılıçbalığı entele bitkisi hakkında ne düşünüyorsun ?
bugün ilk kürümü yaptım ve koku beni hiç rahatsız etmedi, hatta kokmuyorum ne güzel dedim
Eşim eve gelir gelmez nasıl kokluyor, ne bu böyle b vitamini gibi kokuyorsun dedi :86:
heheh ne biçim burnum varmış ben hiç kokmuyorum zannediyordumm![]()
![]()
Bugün şöyle bir baktım saçlarıma... dinlenmenin 2. haftasındayım.. temmuzda omuzlarımda olan saçlarım şuan koltukaltımdan daha aşağıda... mutlu oldum![]()
aaa niye canım ya :26:
fotoğraf eklicektim ne zamandır unutuyorum :97: ilk kürümü yapmaya başladığım anda ki saçım, ikincisi ara verme dönemindeki saçım, en sonuda 13. kürümü yaptığımdaki saçım.. en sonuncusu kuruyken oldu ama ıslakkende o civarlarda boyutu. sanki bana uzama durmus gibi geliyo ama bilmiyorumEki Görüntüle 155255
Ara verdiğin dönemde ciddi bir boy atmış ama ondan sonra uzamamış gibi geldi bana cnm![]()
evet canım sabitlendi saçım uzamıyo yada çok çok yavaş uzuyo anlamadım nedenini:44:
aaa niye canım ya :26:
fotoğraf eklicektim ne zamandır unutuyorum :97: ilk kürümü yapmaya başladığım anda ki saçım, ikincisi ara verme dönemindeki saçım, en sonuda 13. kürümü yaptığımdaki saçım.. en sonuncusu kuruyken oldu ama ıslakkende o civarlarda boyutu. sanki bana uzama durmus gibi geliyo ama bilmiyorumEki Görüntüle 155255
Kızlaarr ara vermediğimizde uazmıyormu ben daha önce hiç ara vermeye dikkat etmemiştimde![]()
Canım entele bir tarım ilacıdır, haşere öldürmeye yarar...