Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

:66: bugün ilk kürümü yaptım ve koku beni hiç rahatsız etmedi, hatta kokmuyorum ne güzel dedim :16:

Eşim eve gelir gelmez nasıl kokluyor, ne bu böyle b vitamini gibi kokuyorsun dedi :86:

heheh ne biçim burnum varmış ben hiç kokmuyorum zannediyordumm :69: :69:

kılıçbalığı entele bitkisi hakkında ne düşünüyorsun ?

Evlerden uzak olsun...

:66: bugün ilk kürümü yaptım ve koku beni hiç rahatsız etmedi, hatta kokmuyorum ne güzel dedim :16:

Eşim eve gelir gelmez nasıl kokluyor, ne bu böyle b vitamini gibi kokuyorsun dedi :86:

heheh ne biçim burnum varmış ben hiç kokmuyorum zannediyordumm :69: :69:

Hahahaha eşinede maşallah :1::1::1:

Kızlar, 6.kürümü başarı ile bitirmiş durumdayım, ben genel olarak 7 günde bir yapmak yerine 5-6 günde bir yaptığım için 8 kür değil 9 kür yapacağım, bu da demek ki 15-18 gün sonra bende dinlenme dönemine geçeceğim...

Kkontesim yalnız sana bir sorum var, gördüğüm kadarı ile sen yalnızca sinameki kürü uyguladın o 8 hafta boyunca ama, ara verdiğin 2 haftalık dönemde sinamekizaten yapmadın ama başka bakımda mı yapmadın...Niye soruyorum dersen, sığır iliği kürünede başladım bunun uzatmaya bir etkisi yok sadece saçları gürleştirir ama acaba bunuda mı yapmasam o 2 hafta boyunca...Kısaca tamamen dinlenmeye mi bırakayım?

fotoğraf eklicektim ne zamandır unutuyorum :97: ilk kürümü yapmaya başladığım anda ki saçım, ikincisi ara verme dönemindeki saçım, en sonuda 13. kürümü yaptığımdaki saçım.. en sonuncusu kuruyken oldu ama ıslakkende o civarlarda boyutu. sanki bana uzama durmus gibi geliyo ama bilmiyorum :25: $IMG_0340-horz.webp

fotoğraf eklicektim ne zamandır unutuyorum :97: ilk kürümü yapmaya başladığım anda ki saçım, ikincisi ara verme dönemindeki saçım, en sonuda 13. kürümü yaptığımdaki saçım.. en sonuncusu kuruyken oldu ama ıslakkende o civarlarda boyutu. sanki bana uzama durmus gibi geliyo ama bilmiyorum :25: Eki Görüntüle 155255

Ara verdiğin dönemde ciddi bir boy atmış ama ondan sonra uzamamış gibi geldi bana cnm :17:

merhaba arkadaslar hepimize uzun saclar diliyorum:66:
bende sinameki kürünü yapmayi istiyorum fakat ben almanyada yasiyorum ve sinameki ile bemiksi burda nasil bulabilirim? bi fikri olan varmi? intde almancasina baktim ama olumlu birseyler bulamadim maalesef:25:

Son düzenleme:
aaa niye canım ya :26:

Canım entele bir tarım ilacıdır, haşere öldürmeye yarar...

fotoğraf eklicektim ne zamandır unutuyorum :97: ilk kürümü yapmaya başladığım anda ki saçım, ikincisi ara verme dönemindeki saçım, en sonuda 13. kürümü yaptığımdaki saçım.. en sonuncusu kuruyken oldu ama ıslakkende o civarlarda boyutu. sanki bana uzama durmus gibi geliyo ama bilmiyorum :25: Eki Görüntüle 155255

Hey maşalah:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
ben sinameki karışımını yazın yapmıştım ama bütün saçıma uyguluyordum ben sadece diplere değil yani ondan olsa gerek akıyodu sürekli bi de yıkadıktan sonra da kokusu kalıyodu vitaminin kokuyu geçirmenin bi yolu yok mu ki acaba :50:

Back
X