- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Valla ölee daha dün ilk kürümü yapmıştım c.tesi 8.yi yapıcam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ölee daha dün ilk kürümü yapmıştım c.tesi 8.yi yapıcam![]()
Veee ardında 2 hafta ara
İnşallah çok çok uzar canım saçların...
ayy inşallah benim de çabucacık geçer de saçlarım uzayıverir. benim saçlar yeni yeni omza değiyor o kadar kısa yani..
Gliserin evde vardı ama eczanede fiyatı 6 lira gibi bir şey, bebe yağına gelince ben bebeyağınının saçlara sürülmesine kesinlikle karşıyım...Bunun yerine jojoba yağı ve fındık yağı kullanıyorum çünkü bebek yağı bir müddet sonra saçları inceltip yıpratıyor ph oranı saça uygun değil...Kimsenin kullanmasını tavsiye etmem...
şampuanın içine koyanlar hiçbir faydasını görmedik diyorlar.Ben alırken aktar, şampuanına koyarsan hiçbir etkisi olmaz, şampuan yağı çözeltir demişti. saç diplerine sür demişti.Saçı kuruttuğunu söylüyorlar.Saçın yağlı olduğu için iyi gelebilir.ben gece sürüp yatıyorum. ertesi gün yıkıyorum.Hem saçları da uzatıyor.
Başımın her yerinden ufak ufak saçlar fırladı, aslında iyi bir şey ama alnımdakiler sinirimi bozmuyor değil. Sırf o yüzden kahkül kestirmeyi düşünüyorum ama engel olmalıyım kendime!
eklemek isterdim ama saçımın motivelik bi yanı kalmadı,kesime uğradı![]()
Çamterebentin uçucu yağdır, kafa derisine tek başına sürülmez, ayrıca terebentin saç uzatmaz, saç yağlanmasına iyi gelmez tek faydası yeni saç çıkartmasıdır bu kadar...Amma ulvi görev yüklemişler zavallı terebentineBir de tek başına sürülmez dememe rağmen kafaderisine direkt sürecek olan arkadaşlar vardır ki, süründe görün anyayı konyayı diyorum size
Pln397 senden alıntı yaptım ama yorumum sana değil tatlım...
Saça sürülen çam terebentin ile resim sanatında kullanılan terebentin(neft) bambaşka şeyler sadece koku vermesi açısından ebruya katılan çam terebentin esansı ile boya inceltmekte kullanılan terebentini sakın karıştırma biri doğal uçucu yağdır diğeri solvent türevidir sakın ha...
Başımın her yerinden ufak ufak saçlar fırladı, aslında iyi bir şey ama alnımdakiler sinirimi bozmuyor değil. Sırf o yüzden kahkül kestirmeyi düşünüyorum ama engel olmalıyım kendime!
ben şampuanın içine koymuştum ama bir sonuç alamamıştım..haklısın canım..
bir ara diplerine de sürdüm ama çok kuruttu bıraktım...
şimdi senin dediğin hint yağına başladım..
inşallah olur![]()
aa sac icin olanda "cam esansi" yaziyormus ben hep aynisi zannediyordum koku ayni gibi
bence yazın daha zor kakül, o sıcakta alnında bir saç yumağı ayy:26::18:Kahkül ile uğraşılmaz bu havada, hadi yaz olsa neyse, hiç uğraşma çünkü onlar uzadığında kendi kendine kahkül olacaklar zaten![]()
gögüs altı ile göğüs üstü arasında katlı vaziyette kendileriaa niyeki cok kestirdim deme![]()
kızlaar inşallah hepimizin hemencik uzar saçları :81:
bende salı günü ilk kürümü yapmıştım, bemiksimin kokusu ile mutlu mesut yaşıyorum tekrar yıkadığım halde ne kadar da güzel vitamin kokuyorumm![]()