Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Tatlım bu blgi Kkontes arkadaşımıza ait formülün biraz farklı yapılışıda Amonra arkadaşımıza ait, bende onlardan öğrendim, bende her ikisine teşekkürlerimi sunarım...

Saç dibi ve çamterebentin...Kurutmakla kalmaz birde yakar fena halde...Kurutması ne yazık ki yağ dengeleme şeklinde olmaz yani ısırgan otu gibi dengeleme özelliği yoktur...Hint yağınıda birebir kullanam tatlım, 1 kaşık zeytinyağı bir kaşık hint yağı olarak kullan diğer türlü durulaması zor oluyor...Ayrıca kabızlık problemi olanlarında hint yağı ile mutlu sona eriştiği gözönüne alınırsa mushil etkisi olan bitkilerin ve yağların saç uzatmaya ve saç güçlendirmeye etkisi olduğunu söyleyebiliriz garip ama gerçek...

Benimde kışın durmuyor hemen düzeliyor o yüzden sinir oluyorum...Şu an zoraki kahkülüm var, daha doğrusu kendnii kahkul sanan ama tam dudak çizgime inen kısa saç parçalarım var diyelim, inşallah tez zamanda uzarlarda kurtulurum...

Bu arada çok kestirmişsin tatlım ya:59:

Oldukça uzamış görünüyor tatlım, inşallah verdiğin arada iyice uzar:nazar:

Niye yanlış anlayayım tatlım, çok teşekkür ederim, bildiklerimin bir kısmı meslek lisesi güzellik bölümünden mezun olmamadan dolayı, bir kısmı tecrübe, bir kısmı araştırma geliştirme ama inanki bildiklerim okyanusta bir kum tanesi kadar sadece...

evet evet baya kestirdim ama hala üzülmüyorum:26::86:

ahanda bu kadar kaldık biz:26:
$Fotoğraf3601.webp

amaç toto , ileriiiii:kkk:
:86::29:

:32::32::119::119: yazın daha hızlı uzar zaten.eylülde totoma olmasa da belime değdireceğim şu saçları.ayda 4cm kadar uzamış:13::7:

Totoma değil ama bel kavisime kadar uzatmayı düşünüyorum eskisi gibi tabii ne kadar zaman alır bilmiyorum ama yazın bir hayli rahat olacak bence, her gün bakım yaparım o zaman...

Ne yaptın sen yahu, bu kadar kesilir mi saç:20::20::20: Çok kızdım şimdi, millet saç uzatmaya çalışıyor hanımefendi çıtır çıtır kesiyor işe bak:1::1::1:

doğru diyosun da vallahi çok darlanmıştım
elime koluma dolanıyorlardı:26:
uçlar sağlıklı olsa kıymazdım ama çirkindiler:25:
şimdi daha sağlıklı olcaklar inş çünkü tigim var:23::60:

doğru diyosun da vallahi çok darlanmıştım
elime koluma dolanıyorlardı:26:
uçlar sağlıklı olsa kıymazdım ama çirkindiler:25:
şimdi daha sağlıklı olcaklar inş çünkü tigim var:23::60:

canım bu tigiyle ilgili izleimleri nasıl? benim saçlarımda maşallah kırık yok ancak kaln telli,sert ve kurular. hiç gönlüme göre ürün bulamadım. olumlu etkiler alırsan ben de denemeyi düşünebilirim.

canım bu tigiyle ilgili izleimleri nasıl? benim saçlarımda maşallah kırık yok ancak kaln telli,sert ve kurular. hiç gönlüme göre ürün bulamadım. olumlu etkiler alırsan ben de denemeyi düşünebilirim.

ben kırılmayı önleyici bi ürününü edindim canım
daha 1 kere kullandım
o yüzden yorum yapamıyorum ne yazık ki :26:

kılıçbalığııı, tiginin başka hangi ürünlerini tavsiye edecektin bana?
şuan %10 indirim var da:86:

Dumb blonde saç maskesi-kremi wheat protein, hidrolize keratin ve Provitamin B5 içeriyor blonde demesine bakma kimyasal işlem görmüş veya çok yıpranmış saçlar için,

Catwalk Fashionista Smooth & Shine bu muhteşem kokan saçları pürüssüzleştiren kalıntı bırakmayan ve saçı ağırlaştırmayan durulanmayan bir krem uv ve ısı koruyucu içeriyor

Son olarak saç şekillendirmek, şeklini korumak, kontorl altına almak için Bed Head Superstar - Blow Dry Lotion For Thick Massive Hair buda hem ısıdan koruyor hem saç pullarını kapatıp parlak olmasını sağlıyor...Özellikle fön çekerken kullanılmasını şiddetle tavsiye ederim...

Bunlar daimi olarak kullandığım ürünler tatlım ben çok çok memnunum...

Bed Head Superstar - Blow Dry Lotion For Thick Massive Hair sende bu ürüne bak tatlım...

Dumb blonde saç maskesi-kremi wheat protein, hidrolize keratin ve Provitamin B5 içeriyor blonde demesine bakma kimyasal işlem görmüş veya çok yıpranmış saçlar için,

Catwalk Fashionista Smooth & Shine bu muhteşem kokan saçları pürüssüzleştiren kalıntı bırakmayan ve saçı ağırlaştırmayan durulanmayan bir krem uv ve ısı koruyucu içeriyor

Son olarak saç şekillendirmek, şeklini korumak, kontorl altına almak için Bed Head Superstar - Blow Dry Lotion For Thick Massive Hair buda hem ısıdan koruyor hem saç pullarını kapatıp parlak olmasını sağlıyor...Özellikle fön çekerken kullanılmasını şiddetle tavsiye ederim...

Bunlar daimi olarak kullandığım ürünler tatlım ben çok çok memnunum...

teşekkür ederim canım
benim saç ince telli,uygun değil mi bunlar tipime?
bi de şu işaretlediğim ürün için portakal kokulu diyor nette:26: ben portakal kabuğu gibi kokan şeylerden tiksinirim,kokusu yoğun mu o derece?:26:

Back
X