Kontess şu ilk sayfadaki saçını gördükçe içim gidiyoo
Bende istiyorum onlardann
Rüyama bile girdiler çok güzellerdii![]()
aynen ben de istiyorum

teşekkürler canımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kontess şu ilk sayfadaki saçını gördükçe içim gidiyoo
Bende istiyorum onlardann
Rüyama bile girdiler çok güzellerdii![]()
Tatlım bu blgi Kkontes arkadaşımıza ait formülün biraz farklı yapılışıda Amonra arkadaşımıza ait, bende onlardan öğrendim, bende her ikisine teşekkürlerimi sunarım...
Saç dibi ve çamterebentin...Kurutmakla kalmaz birde yakar fena halde...Kurutması ne yazık ki yağ dengeleme şeklinde olmaz yani ısırgan otu gibi dengeleme özelliği yoktur...Hint yağınıda birebir kullanam tatlım, 1 kaşık zeytinyağı bir kaşık hint yağı olarak kullan diğer türlü durulaması zor oluyor...Ayrıca kabızlık problemi olanlarında hint yağı ile mutlu sona eriştiği gözönüne alınırsa mushil etkisi olan bitkilerin ve yağların saç uzatmaya ve saç güçlendirmeye etkisi olduğunu söyleyebiliriz garip ama gerçek...
Benimde kışın durmuyor hemen düzeliyor o yüzden sinir oluyorum...Şu an zoraki kahkülüm var, daha doğrusu kendnii kahkul sanan ama tam dudak çizgime inen kısa saç parçalarım var diyelim, inşallah tez zamanda uzarlarda kurtulurum...
Bu arada çok kestirmişsin tatlım ya
Oldukça uzamış görünüyor tatlım, inşallah verdiğin arada iyice uzar
Niye yanlış anlayayım tatlım, çok teşekkür ederim, bildiklerimin bir kısmı meslek lisesi güzellik bölümünden mezun olmamadan dolayı, bir kısmı tecrübe, bir kısmı araştırma geliştirme ama inanki bildiklerim okyanusta bir kum tanesi kadar sadece...
ah biz o kadar olabilsek
![]()
olursunuz kuzum yaa valla bak bu kadar üstüne düşüp takmayınca daha çabuk uzuyor
bakımı yapın gerisini düşünmeyin bile![]()
evet canım azimle ve sizlerin sayesinde amacıma ulaşmaya çalışıyorum.İyiki varsınız.Yoksa nereden bilecektik bütün bunları![]()
amaç toto , ileriiiii
:86:
:119::119: yazın daha hızlı uzar zaten.eylülde totoma olmasa da belime değdireceğim şu saçları.ayda 4cm kadar uzamış:13:
![]()
temem o zaman sen bel ben toto:86::86:
ahanda bu kadar kaldık biz:26:
Eki Görüntüle 156667
ahanda bu kadar kaldık biz:26:
Eki Görüntüle 156667
amaç toto , ileriiiii
:86:
:119::119: yazın daha hızlı uzar zaten.eylülde totoma olmasa da belime değdireceğim şu saçları.ayda 4cm kadar uzamış:13:
![]()
Ne yaptın sen yahu, bu kadar kesilir mi saçÇok kızdım şimdi, millet saç uzatmaya çalışıyor hanımefendi çıtır çıtır kesiyor işe bak
![]()
doğru diyosun da vallahi çok darlanmıştım
elime koluma dolanıyorlardı:26:
uçlar sağlıklı olsa kıymazdım ama çirkindiler
şimdi daha sağlıklı olcaklar inş çünkü tigim var![]()
canım bu tigiyle ilgili izleimleri nasıl? benim saçlarımda maşallah kırık yok ancak kaln telli,sert ve kurular. hiç gönlüme göre ürün bulamadım. olumlu etkiler alırsan ben de denemeyi düşünebilirim.
kılıçbalığııı, tiginin başka hangi ürünlerini tavsiye edecektin bana?
şuan %10 indirim var da:86:
canım bu tigiyle ilgili izleimleri nasıl? benim saçlarımda maşallah kırık yok ancak kaln telli,sert ve kurular. hiç gönlüme göre ürün bulamadım. olumlu etkiler alırsan ben de denemeyi düşünebilirim.
Dumb blonde saç maskesi-kremi wheat protein, hidrolize keratin ve Provitamin B5 içeriyor blonde demesine bakma kimyasal işlem görmüş veya çok yıpranmış saçlar için,
Catwalk Fashionista Smooth & Shine bu muhteşem kokan saçları pürüssüzleştiren kalıntı bırakmayan ve saçı ağırlaştırmayan durulanmayan bir krem uv ve ısı koruyucu içeriyor
Son olarak saç şekillendirmek, şeklini korumak, kontorl altına almak için Bed Head Superstar - Blow Dry Lotion For Thick Massive Hair buda hem ısıdan koruyor hem saç pullarını kapatıp parlak olmasını sağlıyor...Özellikle fön çekerken kullanılmasını şiddetle tavsiye ederim...
Bunlar daimi olarak kullandığım ürünler tatlım ben çok çok memnunum...