Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontescim gliserin kullanırken ne kadar sıklıkla kullanıyordun? ben genellikle saçım her yaptığımda sıkıyorum yumuşacık oluyolar ama sanki bi süre sonra kurulaşıyolar çok sıkmı kullanıyorum sadece yatarken mi kullansam? :26:

kılıçbalığı gliserini yaparken bebe yağı kullanmamayı önermiştin jojoba yağı filan demiştin onu nasıl yaptın tarif edermisin birde ne sıklıkla kullandın acaba?

Kizlar albümüme fotograf koyamiyorum yardimci olun bana. :26: 2. kürümde cektigim saclarimin resmini koyacagim koyamiyorum bir türlü.

kontescim gliserin kullanırken ne kadar sıklıkla kullanıyordun? ben genellikle saçım her yaptığımda sıkıyorum yumuşacık oluyolar ama sanki bi süre sonra kurulaşıyolar çok sıkmı kullanıyorum sadece yatarken mi kullansam? :26:

kılıçbalığı gliserini yaparken bebe yağı kullanmamayı önermiştin jojoba yağı filan demiştin onu nasıl yaptın tarif edermisin birde ne sıklıkla kullandın acaba?

Canım
1 çay bardağı su
20 damla jojoba
4damla fındık yağı
1 kola kapağı gliserin
br miktar esans yağ ben sandalağacı kullandım.

Kontes her akşam saç uçlarına sıkıyor, bende gündüz ve gece sıkıyorum canım...

kızlar strawberryden ben de sipariş verdim.
Siparişiniz gönderildi diyor,ama ben linke tıklayınca bu sipariş numarası geçersiz diyor. Yeni yola çıktı da ondan mı göstermiyor, yoksa bi sorun mu var.:59::59:

kızlar strawberryden ben de sipariş verdim.
Siparişiniz gönderildi diyor,ama ben linke tıklayınca bu sipariş numarası geçersiz diyor. Yeni yola çıktı da ondan mı göstermiyor, yoksa bi sorun mu var.:59::59:

yeni diyedir canım.
benimkinde de öyle diyor.
bu kadar panikleme yahu:61:

Evet terleyince bir de saclar islaninca cok kokuyor. Terliyken sarimsak kokmak öf cok kötü ya. :25: Kontess senin saclari kuru mu yagli mi normal mi?

Evet sampuandan ucabilir o yüzden yaglarla karistirip bir kerede kullanmak daha iyi. Bir sey soracagim cam yagiyla cam terebentin ayni sey mi?

ben saçımı yağlı diye biliyorum canım:61:
nasıl test ediyorsunuz? emin olmak isterim

ben her akşam yatarken fıslatırdım canım
hiç kuru olmazlardı
oranında mı sorun var ki?

Canım
1 çay bardağı su
20 damla jojoba
4damla fındık yağı
1 kola kapağı gliserin
br miktar esans yağ ben sandalağacı kullandım.

Kontes her akşam saç uçlarına sıkıyor, bende gündüz ve gece sıkıyorum canım...

kılıç hatun sana geçmişte bi şe sormuştum,görmedin mii:52:

ben saçımı yağlı diye biliyorum canım:61:
nasıl test ediyorsunuz? emin olmak isterim

Tahmin diyelim. Mesela benim saclarim kuru ama öyle aman aman kuru degil. Gözlemledigim kadariyla benimkilerden kuru saclar da var. Saclarin yikadiginin ertesi günü yaglaniyorsa yagli sac oluyor sanirim. Benimki ne cok kuru ne de normal o yüzden ikisinin ortasi diyorum.

Kizlar 7. kürümü yapiyorum, ayrica tresan papatya özlü sampuani da aldim. Bakalim bir degisiklik olacak mi sac rengimde. Sampuan degisikliginin küre herhangi bir etkisi olmaz degil mi?

Tahmin diyelim. Mesela benim saclarim kuru ama öyle aman aman kuru degil. Gözlemledigim kadariyla benimkilerden kuru saclar da var. Saclarin yikadiginin ertesi günü yaglaniyorsa yagli sac oluyor sanirim. Benimki ne cok kuru ne de normal o yüzden ikisinin ortasi diyorum.

Kizlar 7. kürümü yapiyorum, ayrica tresan papatya özlü sampuani da aldim. Bakalim bir degisiklik olacak mi sac rengimde. Sampuan degisikliginin küre herhangi bir etkisi olmaz degil mi?

hımmm
o zaman benim de ortası
yıkadığımın ertesi gün yağlanmaz , bi sonraki günü de şapkayla topuzla geçiştiririm
ama sonraki gün yıkamam şart olur.

dün ilk kürümü yaptım ben yazın yaparken bi çay bardağı suya bi tatlı kaşığı badem yağı koyuyordum o yüzden üşüyordu sanırım başım buradakine göre yapınca dün üşüme falan olmadı 4 saat beklettim saçımda sonra yıkadım ve umduğum gibi protek sayesinde vitamin kokusu kalmadııı
ben size şeyi soracaktım 2 saat bekletsem az mı olur acaba 4 saat bekletmek bile çok uzun geldi bana sayfa sayısının çokluğundan dolayı herkesi takip edemiyorum ideal bekleme süresini yapıp sonuç alanlardan söyleyenler olursa çok sevinirim ilk sayfada 4-5 saat yazıyo gerçi ama yine de sorayım dedim...

:26::26:

kızlar çok alakasız ama john frieda ürünleri kullanan var mı aranızda? bi saç maskesi alacağım da organix mi alsam john frieda mı kararsız kaldım:26:

Back
X