Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kontescim gliserin kullanırken ne kadar sıklıkla kullanıyordun? ben genellikle saçım her yaptığımda sıkıyorum yumuşacık oluyolar ama sanki bi süre sonra kurulaşıyolar çok sıkmı kullanıyorum sadece yatarken mi kullansam? :26:
kılıçbalığı gliserini yaparken bebe yağı kullanmamayı önermiştin jojoba yağı filan demiştin onu nasıl yaptın tarif edermisin birde ne sıklıkla kullandın acaba?
kızlar strawberryden ben de sipariş verdim.
Siparişiniz gönderildi diyor,ama ben linke tıklayınca bu sipariş numarası geçersiz diyor. Yeni yola çıktı da ondan mı göstermiyor, yoksa bi sorun mu var.![]()
Evet terleyince bir de saclar islaninca cok kokuyor. Terliyken sarimsak kokmak öf cok kötü ya.Kontess senin saclari kuru mu yagli mi normal mi?
Evet sampuandan ucabilir o yüzden yaglarla karistirip bir kerede kullanmak daha iyi. Bir sey soracagim cam yagiyla cam terebentin ayni sey mi?
ben her akşam yatarken fıslatırdım canımkontescim gliserin kullanırken ne kadar sıklıkla kullanıyordun? ben genellikle saçım her yaptığımda sıkıyorum yumuşacık oluyolar ama sanki bi süre sonra kurulaşıyolar çok sıkmı kullanıyorum sadece yatarken mi kullansam? :26:
Canım
1 çay bardağı su
20 damla jojoba
4damla fındık yağı
1 kola kapağı gliserin
br miktar esans yağ ben sandalağacı kullandım.
Kontes her akşam saç uçlarına sıkıyor, bende gündüz ve gece sıkıyorum canım...
yeni diyedir canım.
benimkinde de öyle diyor.
bu kadar panikleme yahu![]()
Canım
1 çay bardağı su
20 damla jojoba
4damla fındık yağı
1 kola kapağı gliserin
br miktar esans yağ ben sandalağacı kullandım.
Kontes her akşam saç uçlarına sıkıyor, bende gündüz ve gece sıkıyorum canım...
esans yağ olarak çam terebentin olurmu canım?
ben saçımı yağlı diye biliyorum canım![]()
nasıl test ediyorsunuz? emin olmak isterim
Tahmin diyelim. Mesela benim saclarim kuru ama öyle aman aman kuru degil. Gözlemledigim kadariyla benimkilerden kuru saclar da var. Saclarin yikadiginin ertesi günü yaglaniyorsa yagli sac oluyor sanirim. Benimki ne cok kuru ne de normal o yüzden ikisinin ortasi diyorum.
Kizlar 7. kürümü yapiyorum, ayrica tresan papatya özlü sampuani da aldim. Bakalim bir degisiklik olacak mi sac rengimde. Sampuan degisikliginin küre herhangi bir etkisi olmaz degil mi?
Ehehehehe yeni cilalanmış mobilya gibi kokmak istiyorsan neden olmasınDaha iç açıcı bir yağ bul kız
![]()
Kızlaaaaaaar bugün 2.uygulamamı yapıyorum. Şu an ocakta kaynıyor sinamekim![]()
Ehehehehe yeni cilalanmış mobilya gibi kokmak istiyorsan neden olmasınDaha iç açıcı bir yağ bul kız
![]()