Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar ben bu sinameki yağını hiç biyerde bulamıorum :50: bana yardımcı olurmusnuz nerden buldunuz istanbulda yaşıorum...bende saçlarım uzasın istiorum artık :43:

kızlar ben bu sinameki yağını hiç biyerde bulamıorum :50: bana yardımcı olurmusnuz nerden buldunuz istanbulda yaşıorum...bende saçlarım uzasın istiorum artık :43:

canım sende benim gibi yanlış okumuşsun sinameki yagı degıl kendınden bahsedılıyor burda bende basta öyle zannedip yagını aradım bı gun boyunca sonra geldım bır okudumkı cayıymıs

canım sende benim gibi yanlış okumuşsun sinameki yagı degıl kendınden bahsedılıyor burda bende basta öyle zannedip yagını aradım bı gun boyunca sonra geldım bır okudumkı cayıymıs

:34: teşekkür ederim tatlım yardımcı olduğunz için aydınlandım bende...bende bugun heryere bakmıstım bulamadım yağı:34: bitkisini alırım artık

Bakımları kullanıp etkılerını gören arkadaslarr lütfen resımlerınızı de koyun da bizde aradakı farkı görelim kullanalım referans olsun herkes kullanıyo ama sonuçları çok az goruyoruz valla umudum tukenıyo kendıme baktıkça:50::46:

Albümüme bakabilirsin canım. İkili resim var orada, biri 2. kürde diğeri 8. kürde çekildi. Şimdi ara verdim, haftaya bugün bir resim daha çekeceğim bakalım ne kadar uzama olacak. :8:

ilk foto 15 ocak küre ilk başladığım güne ait 2. foto düne ait kızlar 9 kür yaptım ama sadece özel günlerde yaptım kürlerimi ve birazda olsa 2 kere kestim saçlarımı kesim gününde. Son kürümü 19 martta yaptım. bana uzama durdu gibi geliyodu ama fotoda karşılaştırınca aynen :53: böle oldum :1: İnş hepimizin saçları istediği boya gelirr salına salına gezeriz yazaa :24:

İşin sırrı bu özel günler demek ki... :23: Bir dahaki kürümü özel günlere denk getirerek yapayım ben de. Uzama daha fazla olur belki. Banyoda elimle ölçtüm saçımı belime gelmesine bir karış kalmış, yaza kadar bir karış uzar umarım.

İşin sırrı bu özel günler demek ki... :23: Bir dahaki kürümü özel günlere denk getirerek yapayım ben de. Uzama daha fazla olur belki. Banyoda elimle ölçtüm saçımı belime gelmesine bir karış kalmış, yaza kadar bir karış uzar umarım.

Çok faydasını gördüm özel günlerin canım mutlaka dene, bende bi karışcık daha uzasın istiyoruum, saçım aslında çok dalgalı benim o yüzden düzleştirmeden belli olmuyo uzadığı hem dalgalı hem uzun olsun istiyorum çokmu şey istiyoooruuumm? :78: çabucak bitsin şu araa özledim sinamekimiii:84:

Merhabalar,

Başlık çok dikkatimi çekti bende yıllardır aynı boy saçı olanlardanım. Arkadaşlarım benim üzerime defalarca kestirir ama boyları benden uzun olur.. :2:

bende başlamayı düşünüyorum.

Back
X