2. kürüm kafamda ohh ohh:81:![]()
Özlediiimmm yaa sinamekkiiiimiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de dax yaptım. çarşamba sinameki yapıcağım. daha cumartesi yapmıştım üst üste olmasın diye çarşamba planladım.
slmmm,bende aldım ama badem yağını bulamadım,ne güzel bu akşam yapıcaktım![]()
yağ varda tatlı badem yağı yok,acısı vardı baktığım yerde o yüzden almadım canımBadem yağını bütün aktarlarda bulabilirsin canım zor bulunan birşey değilkii :26:
rica ederim canım![]()
tatlım ben bu sinameki yağını bulamıyorumbanada yardımcı olrmusnuz
bide topiği bende bulamadım link atabilrmisn..yeni uye oldum daha öğrnemedim pek sitey i:78:
kızlar ben bu sinameki yağını hiç biyerde bulamıorumbana yardımcı olurmusnuz nerden buldunuz istanbulda yaşıorum...bende saçlarım uzasın istiorum artık
![]()
rica ederim canım![]()
sinemaki yagı yok bldigim kadarıyla.burda bahsedilen sinemaki otu.o otu kaynatıp kullanıyorsun.
canım sende benim gibi yanlış okumuşsun sinameki yagı degıl kendınden bahsedılıyor burda bende basta öyle zannedip yagını aradım bı gun boyunca sonra geldım bır okudumkı cayıymıs
Bakımları kullanıp etkılerını gören arkadaslarr lütfen resımlerınızı de koyun da bizde aradakı farkı görelim kullanalım referans olsun herkes kullanıyo ama sonuçları çok az goruyoruz valla umudum tukenıyo kendıme baktıkça![]()
ilk foto 15 ocak küre ilk başladığım güne ait 2. foto düne ait kızlar 9 kür yaptım ama sadece özel günlerde yaptım kürlerimi ve birazda olsa 2 kere kestim saçlarımı kesim gününde. Son kürümü 19 martta yaptım. bana uzama durdu gibi geliyodu ama fotoda karşılaştırınca aynenböle oldum
İnş hepimizin saçları istediği boya gelirr salına salına gezeriz yazaa
![]()
İşin sırrı bu özel günler demek ki...Bir dahaki kürümü özel günlere denk getirerek yapayım ben de. Uzama daha fazla olur belki. Banyoda elimle ölçtüm saçımı belime gelmesine bir karış kalmış, yaza kadar bir karış uzar umarım.
tatlım ben bu sinameki yağını bulamıyorumbanada yardımcı olrmusnuz
bide topiği bende bulamadım link atabilrmisn..yeni uye oldum daha öğrnemedim pek sitey i:78:
ben de bugün sinamekimi ve buğday maskemi yaptım:81: