Yanlış anladınız herkesin yapısı farklı değişir hani olumsuz birşeyle karşılaştınız mı anlamında sordum sizi kötülemek yada bakım kürünü kötü bulmak anlamında değil bende uzamasını çok istiyorum deniyeceğim tam bilgi almak için sordum.
heh şimdi anlaşabildik
kimisinde dökülme olabiliyor az miktarda ama bunu 'kürü saçta daha az bekleterek' çözümledik.
boyalıysanız,diplerde renk değişimi görülebiliyor.
bunun dışında saçın yapısına herhangi bir olumsuz etkisi söz konusu değil.
aksine canlılık veriyor,uzatıyor.saç kendine geliyor
bende yılanyağını tavsiye ederim 2 ay snra sında sonucu farkedersınız cokta pahalı bırsey deıl zaten.10-15 tl cıvarında ama sahtelrı varmıs dıkkat etmek gerek
kızım göz var nizam var tabiki de uzamışşşşCanım burası Sinameki kürü uygulayanların paylaşım alanı, biz zaten saç uzatmak için bütün bunları denemiştik...
kızım göz var nizam var tabiki de uzamışşşşbi de soruyon mu utanmadan
ahanda sana kupacıkk
vooooovvvv hemde aşırı bi uzama var kılıçbalığı
Dün yaptim ikinci kürümü ama fotograf cekemedim fotograf makinesinin pilleri bozuldu. Ücüncü kür de cekerim artik. Gelsin artik su saclar bele, bi de saclari dogal yollarla koyulastiracak bir yöntem bulayim yok benden mutlusu.Böyle dipler kumral uclar siyah hic hos görünmüyor. O kadar uzatmisim acip yipratmak da istemiyorum. Cayi denyecegim, biraz koyulassin yeter zaten.
Özel tarihlerle ilgili topigi merak edenler icin; Sac uzatma yöntemleri bölümüne girin, o kadar bakim yapiyoruz neden sonuc alamiyoruz basligina bakin. Sabit konularda bulabilirsiniz.
Kızlar sanırım sebep hazırladığım sarımsaklı şampuan zaten sürekli kafam kaşınıyor bitli gibi
Hahahahaha yalnız demek ki boyum uzun ya o yüzden kür geç etki etti bana
Arap atı gibi sonradan açıldı mubarekler
Kupa için teşekkür ederim, ben aynen küre devam
Vallahi önce şelale süngerli aseton şişesinin yarısına şampuan ekleyip sonra üzerine 3 diş sarımsak rendeledim, sonra onu bir şampuan şişesina aktardım ve üzerine yarısına gelecek kadar şampuan ekledim yani 175 ml lik bir şampuan oldu onun üzerine 2 diş daha rendeledim toplam 5 diş oldu ama hesap şaştı tabii biraz abartılı bir durum söz konusu, buna göre uygulama yapmayın, Kkontesin verdiği tarife göre yapın ben sadece içimden o sırada öyle geçtiği için bu şekilde yaptım.çarşamba sinamekiye geri dönüyorummmm :) ne kadar şampuana ne kadar sarımsak koydun canım ?
arap atı gibi demiş yaa
deney tüpü gibi ondan al ona aktar baya uğraşmışsın
ben dün yeni bi karışım gördüm ama sanırım caaaanım ülkemde bunun için gerekli alt yapı yokmuş buraya yazsam da fikrinizi söyleseniz hem sinamekide ara verdiğimizde uygulayacak bi şey olur hemde sinamekiden aycangül gibi sonuç alamayan arkadaşlara alternatif olur hı?
Mantar kremi mi yoksa?
bir de o var dimi alıp deneyesim var da annem o kremin ne için olduğunu öğrenirse ibret olsun diye beni maltepe meydanda döver diye korkuyorum
Kkontesimmm sen paylaş demeden paylaşmayacak Barro, kızcağızım saygısından senden izin bekliyor, nerdesinnnn duy sesimiziii
deney tüpü gibi ondan al ona aktar baya uğraşmışsın
ben dün yeni bi karışım gördüm ama sanırım caaaanım ülkemde bunun için gerekli alt yapı yokmuş buraya yazsam da fikrinizi söyleseniz hem sinamekide ara verdiğimizde uygulayacak bi şey olur hemde sinamekiden aycangül gibi sonuç alamayan arkadaşlara alternatif olur hı?
Kkontesimmm sen paylaş demeden paylaşmayacak Barro, kızcağızım saygısından senden izin bekliyor, nerdesinnnn duy sesimiziii
beni de düşünürmüş barrocumseviyorum sizi ben
canım saçlar süper evet..ben nasıl uzatsam ki :44:
şu kontes denen üye de koymuş benim topiğe saçları gözüme sokar gibi
beni de düşünürmüş barrocumseviyorum sizi ben
canım saçlar süper evet..ben nasıl uzatsam ki :44:
şu kontes denen üye de koymuş benim topiğe saçları gözüme sokar gibi
hiç yani izin vermezse alıp başımı gideyim diye şeettim ama ses çıkarmıyo o da
düşünmez olur muyum sen bizi düşünüp tek tek tek takvimler çıkarıyoken hemde bizde seni seviyoruz ki
kıl perisi aycangül
kılsızlık perisi daha doğrusu
kontese nazar yağıyo zaten sinameki en çok ona yarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?