teşekkürler ozaman yapmaya devammmmm2 saat yeterli zaten bu tarifi bizlere ilk tanıtan bayanda yarım saat tutmanın yeterli olacagını söylemişti yarım saat tabi biraz az geliyor insanın gözüne
2saat iyi bence
rc ederim canım,sen de sağol =) darısı başınaçok teşekkür ederim canım kabul ettiğin için resimlerine baktım gerçekten çok güzel saçların maşallahumarım bende uzatmayı başarırım senin bakıma başlamadan önceki haline gelse bile razıyım şu an omuz hizamda
ya bide şu kırıklara çözüm bulabilsem tam olucaktı
canım maya+zeytinyagı tarıfı var kırıkların ıcın onu denen mukemmel bısey
ah bebişim hele bi faydasını gör de,teşekkürü sonra edersin zemuszemuskontesscim mrb bende senin saça etkisini görünce uygulamaya karar verdim :kedi: ayrıca saçım çook dökülüyor 2 haftadır şampuanıma sarımsak uyguluyorum dün de 2. sinemakiyi uyguladım amaa halaa yoğun bi şekilde dökülüyo :sinifsinif: artık az sabretip bakıcaam etkisine umarım faydası olur.. sana da teşekkür etmek istedim a.s.
aşkom bende maya yoktu,sdce zeytinyağı ısıttım sürdüm.o bile etkili.gerçi daha 1 kere yaptım ama yine de yolunda giden bi şeyler olduğunu anlıyor insankaydirigubbakcemile2bu nasıl yapılıyor sadece uçlaramı sürmek lazım
ayrıca çok sık yapmamaya çalışsamda yinede fön düzleştirici kullanmak zorunda kalabiliyorum ozaman ne kadar etkli olur acaba bilmiyorumkismile
saol kuşummm,aminn:Saruboceq:maşallaaaah tü tü tüüü :) canım güle güle kullan saçlarını nasıl uzamış öyle vallahi hayran kaldım.hemde sağlıklı görünüyor.benim röfleden kafamda saç kalmadı.azıcık saçım var zaten bir de senelerdir röfle yaptırıyorum vazgeçemiyorum.hemen bende bakımlara başlayacağım inşallah bende iyi sonuçlar alır yazarım.ay darısı başımaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?