Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kkontess arkadaşım fotolarına baktım saçların süper ilki ile sonraki arasında mükemmel denecek derecede fark var .

Maaşallah diplerden bayağı bi saç çıkmaya başladı . Saç köklerimle uçlarını kökler yok denecek derecede ayırd edemiyordum ama şimdi çok şükür güçlendi onuda köklerinden anlıyorum.

Kırıkta olsa insan kıyamıyor saçlarına sen nasıl kıydın? Gerçi kırıklarda birnevi saçların uzamasına engel.
uçları öyle yıpranık görünce moralim bozuluyodu.hırt hırt geliyodu elime dokunduğumda.ondan kıydım valla.bi de nasıl olsa kür var yine uzar dedim sırnaşık şey

canım maya+zeytinyagı tarıfı var kırıkların ıcın onu denen mukemmel bısey

sağol canım zeytinyağını yaptım geçen hafta ama kuru maya koymamıştım evde de hazır varken deneyeyimopuyorumnanaktan

papatya bu şarkıyı çok beğendiyerimseniben

kkontess canım saçlarına ıslakken gliserin sür kolay kırılmaz ben konuda açtım bununla ilgili havadaki doğal nemide saç çekiyor sürekli nem oluyor saçta daha yumuşak oluyor ben her gün fön çekiyorum tek kırık yok tafsiye ederim bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…