Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Selam kızlar!!! pazar günü 2. kürümü yapacağım..
Sarımsaklı şampuanı da kullanıyorum 3 kez yıkadım başladığımdan bu yana!!!..
Fakat ya ben iyi durulayamıorum yada kokusu ıslakken geçmiyor!!!

Ama en iyi yanı kalın telli , gür ve yıpranmış saçlarım yıllardır krem kullanmama rağmen yumuşacık oldu=) İnanılmaz...Ayrıca dökülmesi kat kat azaldı şaşırtıcı şekilde!!!

Şampuanın içine kokulu birşey atsam bi problem çıkmaz sanırım değil??

Ne atacağımı da bilmiyorum aslında!
Ne önerirsiniz şampuanın yanına yaklaşırken bile kokuyor bu sarımsak:43:

Geleceğin rapunzelleri nasılmış :64:
Bu kür benim saç boyamı baya akıttı, hemde baya :5: Bir yanım devam et livo diyor, bir yanımda bırak :5: Ben saçlarımı bu hafta tekrardan boyattırsam gene eski haline dönecek :43: Bir akıl verin bana lütfen =(

ve yarın 5.kür... bu arada saçlarım uzamış benim, önceden boya olduğu için diplerden çıktıkça uzadığını anlıyorum, dün de dikkatli şekilde baktım baya bi uzamış hatta, zaten eskiden topladığımda minicik bi saç oluyodu, şimdi gayet rahat toplanıyo ve cidden kestirdiğimden bu yana yani aralıktan bugüne kadar 4-5 cme yakın uzama olmuş, yani ayda 2,5cm gibi bişey... umarım ara verdiğimde daha hızlı bi uzama olur:31:

Off bugün kuru mayayı alıyımda sütle içmeyi deniyim dedim
Az önce sütü ısıttım mayayı erittim ama cidden berbat bi tadı ve kokusu varmış

Edit: Hayırrr olmuyo çıkarma derecesine geldim,pfff elma sirkesindede böyle oluyodu ya:((((

Son düzenleme:
Selam kızlar!!! pazar günü 2. kürümü yapacağım..
Sarımsaklı şampuanı da kullanıyorum 3 kez yıkadım başladığımdan bu yana!!!..
Fakat ya ben iyi durulayamıorum yada kokusu ıslakken geçmiyor!!!

Ama en iyi yanı kalın telli , gür ve yıpranmış saçlarım yıllardır krem kullanmama rağmen yumuşacık oldu=) İnanılmaz...Ayrıca dökülmesi kat kat azaldı şaşırtıcı şekilde!!!

Şampuanın içine kokulu birşey atsam bi problem çıkmaz sanırım değil??

Ne atacağımı da bilmiyorum aslında!
Ne önerirsiniz şampuanın yanına yaklaşırken bile kokuyor bu sarımsak:43:

menekşe yağı koyabilirsin cnm

bu arada yarın benim bepanthen bitiyo, bi daha alırken yine bepanthen mi alsam yoksa bemiksi arayıp bulsam mı? bemiks kokuyomuş gerçi ama formülün esas hali o şekilde:26: bu arada gitgide iyice şekilsizleşmeye başladı bu saçlar, düzleştirici kullanmak yıpratıyo, bigudi işini de ben beceremiyorum; şu dove ısıya karşı koruyusu spreyi deneyen var mı aranızda?

ve yarın 5.kür... bu arada saçlarım uzamış benim, önceden boya olduğu için diplerden çıktıkça uzadığını anlıyorum, dün de dikkatli şekilde baktım baya bi uzamış hatta, zaten eskiden topladığımda minicik bi saç oluyodu, şimdi gayet rahat toplanıyo ve cidden kestirdiğimden bu yana yani aralıktan bugüne kadar 4-5 cme yakın uzama olmuş, yani ayda 2,5cm gibi bişey... umarım ara verdiğimde daha hızlı bi uzama olur:31:

inşallah canım :)

canım merhaba...2 saattır yazılanları okuyorum dıyebilirim.a acaba merak ettıgım sey su: sınamekı tek basına mı uzatıyor acaba..cunku az once netten saglık sıtelerınde sınamekı faydalrına baktıgımda hep sacı uzattıgı yazıyor...

canım merhaba...2 saattır yazılanları okuyorum dıyebilirim.a acaba merak ettıgım sey su: sınamekı tek basına mı uzatıyor acaba..cunku az once netten saglık sıtelerınde sınamekı faydalrına baktıgımda hep sacı uzattıgı yazıyor...

hepsinin kendine göre faydası var diye düşünüyorum canım ben

Back
X