Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

şuan 6.kürüm kafamda :42:

1 su bardağı suyla yapmıştım çok geldi boca ettim tüm saçıma :9:

uzama var ama 2 cm .. mayısa kadar rapunzel oluruz inş...

(tüm saçıma sürdüm bi yan etkisi olur mu? herkes sadece diplerine sürüomuş :44: )

şuan 6.kürüm kafamda :42:

1 su bardağı suyla yapmıştım çok geldi boca ettim tüm saçıma :9:

uzama var ama 2 cm .. mayısa kadar rapunzel oluruz inş...

(tüm saçıma sürdüm bi yan etkisi olur mu? herkes sadece diplerine sürüomuş :44: )

Ben yaptığım 6 kürün 4ünü saçımın tamamına sürerek yaptım ve hiç bir yan etkisi olmadı. =)

bende başlıyorum inş. fayda görürüm bidaha saçı boyamakmı asla :59:

Sanırım sende benim gibi bu kürü orjinal saç rengine dönmek için uyguluyorsun :44: Saçtaki boyayı öylesi akıtıyor ki orjinale dönmek mümkün değil :50: yani benim için öyle .Geçen yazdım ama kimseden cevap gelmemiş :5: Galiba bu kürü uygulayanlar içinde saç rengini en çok açılan kişi benim :43:

Sanırım sende benim gibi bu kürü orjinal saç rengine dönmek için uyguluyorsun :44: Saçtaki boyayı öylesi akıtıyor ki orjinale dönmek mümkün değil :50: yani benim için öyle .Geçen yazdım ama kimseden cevap gelmemiş :5: Galiba bu kürü uygulayanlar içinde saç rengini en çok açılan kişi benim :43:

benimkini pek açmadı canım..alttaki bakırlıklar bile pek ortaya çıkmadı...

selamm geleceğin rapunzelleri :3:

bugün saç uçlarıma extra bakım olsun diye bi ürün sipariş ettim netten
10 güne kadar elime geçer tahminimce
sabırsızlanıyorum:81:
aranızda kullanan,deneyen,adını duyan var mıdır?Eki Görüntüle 147197

Ben duymadım görmedim, ne işe yarıyor?

kırıkları onarıyormuş canım
şöyle diyor;
$cond_EB_overlay.gif

selamm geleceğin rapunzelleri :3:

bugün saç uçlarıma extra bakım olsun diye bi ürün sipariş ettim netten
10 güne kadar elime geçer tahminimce
sabırsızlanıyorum:81:
aranızda kullanan,deneyen,adını duyan var mıdır?Eki Görüntüle 147197
gule gule kullan cnm umarım ıse yarar memnun kalırsan ben de sıparıs verırım benım de kırıklarım var malesef:31:

Aynen canım ya hem çok akıtıyor saçtaki boyayı hemde aka aka kötü bir renk çıkıyor ortaya.Saçlarının fotoğrafı varsa koyabilirmisin canım çok açılmış galiba saçın bizde görelim belkide o kadar fazla açılmamıştır sana öyle geliyordur.Benimde saçımı açtı ama neyseki o kadar kötü olmadı ve boyadım zaten şuan da açılsa rengi pekte hoş durur o yuzden terebentini filanda kullanıyorum:61: dediğim gibi yükle fotoğrafın varsa canım

Back
X