Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlarr kuru saclarında kısa bekletıp sonuc alan var mı mesela 2 saat 3 saat gıbı ben 4 5 saat bekleterek yaptım dokulme oldu bazı haftalarda smdı 2 3 saat bekletmeyı dusunuyorum belkı dokulme yapmaz o zaman ama ne kadr etkılı olr bılemedm:26:

Tatlım dökülmenin sebebini başka başlıklarda paylaştım buradada paylaşayım...

Her saç telinin bir gelişme, büyüme ve dökülme zamanı vardır, sinamekiyi veya bir bakım yağını kafa derinize uyguladığınızda kafa derinizdeki kan akışı hızlanır ve saç kökleri uyarılmış olur bu arada dökülmesi muhtemel saç teli varsa bunların hepsini hızlı bir biçimde topluca döker ardından yeni bebek saçlar çıkmasını sağlar...Günde 100 tel saç dökülmesi normal biliyorsunuz, normalde saçlarım çok az dökülür ve başta sinameki ile günde 70-80 tel dökülmeye başladı ki bu benim için çok yüksek bir rakam, saçlarım ilk bir kaç hafta gayet döküldü şu an ise eskisi gibi günde en fazla 5-10 tel dökülüyor ve bebek saçlarım kafamdan fışkırmış durumda...Bu durum normaldir ancak kimi durumlarda cildin bir ürüne veya bir bitkiye,yağa karşı hassasiyeti veya alerji geliştirmesi söz konusu olabilir bu yüzden ayrımını iyi yapmak gerekir...Tavsiyem bu bakımlara başlamadan önce ve başladıktan sonraki 2 hafta içinde saç analizi yapılan eczanalerden birine uğrayıp saç köklerinizi inceletmeniz...Eğer saç kökleri ilk inceleme sırasındaki ile aynı durumda ise ve açıksa bir problem yoktur dökülme olağandır ve sebebi yukarıda yazdığım sebeptir, eğer saçlarınız dökülüyorsa ve bununla birlikte kafa derinizde kızarıklık ve pullanma varsa bu durumda kullandığınız bakıma karşı hassasiyetiniz vardır lütfen ürünü kullanmayı bırakın...

Son düzenleme:

Her saç telinin bir gelişme, büyüme ve dökülme zamanı vardır, sinamekiyi veya bir bakım yağını kafa derinize uyguladığınızda kafa derinizdeki kan akışı hızlanır ve saç kökleri uyarılmış olur bu arada dökülmesi muhtemel saç teli varsa bunların hepsini hızlı bir biçimde topluca döker ardından yeni bebek saçlar çıkmasını sağlar...Günde 100 tel saç dökülmesi normal biliyorsunuz, normalde saçlarım çok az dökülür ve başta sinameki ile günde 70-80 tel dökülmeye başladı ki bu benim için çok yüksek bir rakam, saçlarım ilk bir kaç hafta gayet döküldü şu an ise eskisi gibi günde en fazla 5-10 tel dökülüyor ve bebek saçlarım kafamdan fışkırmış durumda...Bu durum normaldir ancak kimi durumlarda cildin bir ürüne veya bir bitkiye,yağa karşı hassasiyeti veya alerji geliştirmesi söz konusu olabilir bu yüzden ayrımını iyi yapmak gerekir...Tavsiyem bu bakımlara başlamadan önce ve başladıktan sonraki 2 hafta içinde saç analizi yapılan eczanalerden birine uğrayıp saç köklerinizi inceletmeniz...Eğer saç kökleri ilk inceleme sırasındaki ile aynı durumda ise ve açıksa bir problem yoktur dökülme olağandır ve sebebi yukarıda yazdığım sebeptir, eğer saçlarınız dökülüyorsa ve bununla birlikte kafa derinizde kızarıklık ve pullanma varsa bu durumda kullandığınız bakıma karşı hassasiyetiniz vardır lütfen ürünü kullanmayı bırakın...

canım cok saol paylasımın ıcın cok yararlı oldu:69::71:

Arkadaşlar 2. sinamekili kür kafamda şuanda. Düşünüyorumda bu kürü akşamdan yapıp sabah kalkınca saçımızı yıkasak zararı olurmu acaba?

Bişey sormak istiyorum..

Bu sinemaki tek başına uzatıp diğerleride saçımı besliyor?(bemix,badem yağı)

Yani saçı hangisi uzatıyor? Onu öğrenmek istiyorum :44:

Bişey sormak istiyorum..

Bu sinemaki tek başına uzatıp diğerleride saçımı besliyor?(bemix,badem yağı)

Yani saçı hangisi uzatıyor? Onu öğrenmek istiyorum :44:

kendi adıma şöyle bir cevap verebilirim.
tarifi hiç bozmadım.
hep 3'ünü bir arada kullandığım için hangisi uzatır hangisi ne yapar sorgulamadım,merak etmedim.
isterseniz bir de google'a sorun.
her birinin etkisine dair sayfalarca yazı bulabilirsiniz.

Teşekkür ederim kontess. Şimdi gidip yıkayacağım. Burnum akmaya başladı bile :)

Bugün düzenli okuduğum konular dışında bütün akşamı saç maya maskesiyle geçirdim :) fakat onca okumama rağmen tam olarak saçıma nasıl uygulayacağımı anlayamadım. Yaş mayamı kurumu, suylamı sütlemi zeytinyağıyla mı? herkes farklı uyguluyor siz nasıl uyguluyorsunuz?

Teşekkür ederim kontess. Şimdi gidip yıkayacağım. Burnum akmaya başladı bile :)

Bugün düzenli okuduğum konular dışında bütün akşamı saç maya maskesiyle geçirdim :) fakat onca okumama rağmen tam olarak saçıma nasıl uygulayacağımı anlayamadım. Yaş mayamı kurumu, suylamı sütlemi zeytinyağıyla mı? herkes farklı uyguluyor siz nasıl uyguluyorsunuz?

rica ederim canım.
maya maskesi hiç kullanmadım.

her zamanki gibi supersin canım :16::16::16::16:

KilicBaligi valla o upuzun açıklaman için Allah senden razı olsun:81:
lakin 2 sayfa sonra aynı sorunun bi daha geleceğini bilmek çok acı verici:5:

merhaba iyi geceler sinemaki ısırgan bemiks kullanıyorum ben geçen yıldan beri foto nasıl konuluyor tarif ederseniz ekleyeyim

Back
X