Tamam ama mezura ile ölç öyle git sonra o kuaförü gebertmek zorunda kalmayalım![]()
kendi saçı da uzun adamın.
biz de onunkileri keseriz nı hahahahhaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam ama mezura ile ölç öyle git sonra o kuaförü gebertmek zorunda kalmayalım![]()
zaten yarın da kesim günüymüş
iyi denk geldi
sonra da sinamekiye yeniden başlayacağım
sinüziti filan takamam valla
tigi+sinameki ikilisi ile yazı edeceğim![]()
Tastamam aynı durumdayım, 20 dakika evveline kadar saçlarımı omuz hizasına kadar kesmeyi düşünüyordum mesela, iyiki akşamüstü saçlarımın uçlarından alırken yaradana sığınıp kırt diye kesmedim![]()
biz de onunkileri keseriz nı hahahahhaa![]()
Olsun ya başının üzerinde toplayıp tokalarla tutturursun işte olur biter...gerçi yazın da ne yapacaksam beli geçen saçı...
o sıcaklarda yıkaması ayrı dert taşıması ayrı dert
iyi bari canım insafa gelmişsinben yarın yapacağım kıyım işini
.Hayde bre deyip en alt kattan yarım cm'e elveda.asıl üstteki katlar deli ediyor beni.ama onlar uzamalı
![]()
kızlar beni de şeytan dürtüyo git bob modeli kestir diye, hemen bu topiğe giriyorum yeniden yok yok uzun saç iyidir diyorum![]()
bir de 4.kürümdü sanırım saçlarıma sürüp öle gitmiştim okula , bir insanoğlu bile kokuyosun demedi
şimdi gitsem sınıfı kokuturum vallahi
annemlerde sölüyo zaten saçların ne kokuo senin die ablamda sürdüğü şey kokuyo dio2 ay daha çekicekler bu kokuyo vazgeçmem vallahi
![]()
Yılan yağıda mı kokuyorBen bu gün sinamekiye ek olarak sığı iliği kürüne başladım, içinede kendi yaptığım sarımsak yağı ile at kuyruğu yağı ekledim, allahım o nasıl bir kokudur burnumun direği kırıldı
Saçın modası mı olur yahu? Allah vergisi bir şey buLimon suyu olmaz, saç phsine uygun değil saçları kurutup inceltir, eğer denemediysen 1. sayfadaki gliserin tarifini bir dene çok dua edeceksin...
Kiz o sacla nasil gittin okula.Anam ben kapidan adimimi atamam islak ve yagli sacla. :26:
Sigir iligi, at kuyrugu... Aman Allahim bunlar ne??
Olmami ten renginin bile modasi var... Toplum moda moda diye kafayi siyirdi iyice.Bi ara bol katli incecik saclar modaydi, bütün ergenler anlasmis gibi ayni modeli yapiyorlardi. Yazik ediyorlardi o güzelim gür saclarina.
Kizlar bu arada benim saclarim hic kokmuyor. Bende mi bir sorun var hic bemiks kokusu alamiyorum. :44: Koku sizi rahatsiz ediyorsa esans sürün saclariniza ya da güzel kokulu bir sac spreyi alin.
Hadi bakalım, kavuşmaya sayılı saatler...Heyecana bak...
Hmmmm ben tarihlere hiç uymadım .Link atabilir misin :26: o tarihlere bir bakayım bende .
Hadi ya demek göremiyorsunuz :26:
Banyodan çıkmış halim ...Uçlara göre dipler daha açık =(
Alıntı yapmayın ama kızlar .
![]()
Hangi şampuanı kullanıyorsun ?
canım banim ben bir uzama göremedim boşunamı uğraşıyoruz offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffbanamı öyle geldi kızlar sizde bir bakın
Kılıççbalığııımm valla duacınım yaa bugün nizamiyenin kapısında beklerken birden yağmur başladı okadar süslemiştim halbuki saçlarımı dağıldım resmenama yağ karışımı sayesinde ıslanıp kuruduklarında okadar tatlı bişi olduki bukle bukle Askerciimde cok begendi yapılmıs gibi duruyo ve saçların uzamış senin dedi
bu arada bende bazen alıyorum bemiksin kokusunu neyseki son kürüm kaldı ara için 2 haftacık almıcam kokuyu
![]()
Ben saç renginde açılma gürleşme ve tabikide 2 parmaktan fazla uzama görüyorum kızlar![]()
Ben saç renginde açılma gürleşme ve tabikide 2 parmaktan fazla uzama görüyorum kızlar![]()
biz de onunkileri keseriz nı hahahahhaa![]()
Maşallahbende tık yok , ama olacak...İnadım inat
![]()