Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

zaten yarın da kesim günüymüş
iyi denk geldi:21:
sonra da sinamekiye yeniden başlayacağım
sinüziti filan takamam valla
tigi+sinameki ikilisi ile yazı edeceğim:47:

gerçi yazın da ne yapacaksam beli geçen saçı...
o sıcaklarda yıkaması ayrı dert taşıması ayrı dert

Tastamam aynı durumdayım, 20 dakika evveline kadar saçlarımı omuz hizasına kadar kesmeyi düşünüyordum mesela, iyiki akşamüstü saçlarımın uçlarından alırken yaradana sığınıp kırt diye kesmedim:1::1::1:

iyi bari canım insafa gelmişsin :60: ben yarın yapacağım kıyım işini :60:.Hayde bre deyip en alt kattan yarım cm'e elveda.asıl üstteki katlar deli ediyor beni.ama onlar uzamalı:20:

kızlar beni de şeytan dürtüyo git bob modeli kestir diye, hemen bu topiğe giriyorum yeniden yok yok uzun saç iyidir diyorum:16:

kendi saçı da uzun adamın.
biz de onunkileri keseriz nı hahahahhaa:47:

Çok iyi fikir :47:

gerçi yazın da ne yapacaksam beli geçen saçı...
o sıcaklarda yıkaması ayrı dert taşıması ayrı dert
Olsun ya başının üzerinde toplayıp tokalarla tutturursun işte olur biter...

iyi bari canım insafa gelmişsin :60: ben yarın yapacağım kıyım işini :60:.Hayde bre deyip en alt kattan yarım cm'e elveda.asıl üstteki katlar deli ediyor beni.ama onlar uzamalı:20:

Ben 3 mm kestim iyice cimrileştim ben hahahahah Hayde bre pehlivan, rast gele hahahaha

kızlar beni de şeytan dürtüyo git bob modeli kestir diye, hemen bu topiğe giriyorum yeniden yok yok uzun saç iyidir diyorum:16:

Hehehe aman aman yok sonra zor uzar o saç :20::20::20:

bir de 4.kürümdü sanırım saçlarıma sürüp öle gitmiştim okula , bir insanoğlu bile kokuyosun demedi :60:
şimdi gitsem sınıfı kokuturum vallahi :1:

annemlerde sölüyo zaten saçların ne kokuo senin die ablamda sürdüğü şey kokuyo dio :61: 2 ay daha çekicekler bu kokuyo vazgeçmem vallahi :27:

Kiz o sacla nasil gittin okula. :53: Anam ben kapidan adimimi atamam islak ve yagli sacla. :26:

Yılan yağıda mı kokuyor:1::1::1: Ben bu gün sinamekiye ek olarak sığı iliği kürüne başladım, içinede kendi yaptığım sarımsak yağı ile at kuyruğu yağı ekledim, allahım o nasıl bir kokudur burnumun direği kırıldı:60::60::60::60:

Saçın modası mı olur yahu? Allah vergisi bir şey bu:1::1::1: Limon suyu olmaz, saç phsine uygun değil saçları kurutup inceltir, eğer denemediysen 1. sayfadaki gliserin tarifini bir dene çok dua edeceksin...

Sigir iligi, at kuyrugu... Aman Allahim bunlar ne?? :27:

Olmami ten renginin bile modasi var... Toplum moda moda diye kafayi siyirdi iyice. :37: Bi ara bol katli incecik saclar modaydi, bütün ergenler anlasmis gibi ayni modeli yapiyorlardi. Yazik ediyorlardi o güzelim gür saclarina.

Kizlar bu arada benim saclarim hic kokmuyor. Bende mi bir sorun var hic bemiks kokusu alamiyorum. :44: Koku sizi rahatsiz ediyorsa esans sürün saclariniza ya da güzel kokulu bir sac spreyi alin.

Kiz o sacla nasil gittin okula. :53: Anam ben kapidan adimimi atamam islak ve yagli sacla. :26:

Sigir iligi, at kuyrugu... Aman Allahim bunlar ne?? :27:

Olmami ten renginin bile modasi var... Toplum moda moda diye kafayi siyirdi iyice. :37: Bi ara bol katli incecik saclar modaydi, bütün ergenler anlasmis gibi ayni modeli yapiyorlardi. Yazik ediyorlardi o güzelim gür saclarina.

Kizlar bu arada benim saclarim hic kokmuyor. Bende mi bir sorun var hic bemiks kokusu alamiyorum. :44: Koku sizi rahatsiz ediyorsa esans sürün saclariniza ya da güzel kokulu bir sac spreyi alin.

Hemen açıklayayım:1::1:
Sığıriliği çok çok yararlıdır, saça sürüldüğünde saç çıkartır yani saçları gürleştirir
Atkuyruğu yani kırkkilit otu ise saç, tırnak ve cilt için çok yararlı olan elementlerden biri olan silisyum içerir, zaten eczanelerde saç için satılan silis hapları atkuyruğu otu ekstresinden üretilir eh ot elimin altındayken hap kullanmaya gerek yok...
Bemiks kokusu benide hiç rahatsız etmiyor çünkü normalde ayda 1 akvaryumun suyuna bile bemiks ampul ekleyen bi insanım ben zaten, balucuklarımında renkleri ve pulları güzelleşip hastalıklara karşı direnci artıyor...Onlarıda düşünmem lazım ne de olsa ben bir kılıçbalığıyım :1::1::1:

Hadi bakalım, kavuşmaya sayılı saatler...Heyecana bak...

Kılıççbalığııımm valla duacınım yaa bugün nizamiyenin kapısında beklerken birden yağmur başladı okadar süslemiştim halbuki saçlarımı dağıldım resmen :47: ama yağ karışımı sayesinde ıslanıp kuruduklarında okadar tatlı bişi olduki bukle bukle Askerciimde cok begendi yapılmıs gibi duruyo ve saçların uzamış senin dedi :8: bu arada bende bazen alıyorum bemiksin kokusunu neyseki son kürüm kaldı ara için 2 haftacık almıcam kokuyu :1:

Hmmmm ben tarihlere hiç uymadım .Link atabilir misin :26: o tarihlere bir bakayım bende .

Hadi ya demek göremiyorsunuz :26:
Banyodan çıkmış halim ...Uçlara göre dipler daha açık =(

Alıntı yapmayın ama kızlar .

llivsa.jpg

canım saç uzatma yöntemleri topicinde o kadar bakım yapıyoruz,saçlarımız uzamıyor:işte nedeni... diye bir başlık var. ilk sayfada her hafta bakım,kesim ve saç boyama tarihleri oluyor. her hafta da aycangülcüm yeniliyor tarihleri.ben yararını gördüm tarihlere göre bakımların. ilk defa da kesimimi bugün yapacağım.

Kılıççbalığııımm valla duacınım yaa bugün nizamiyenin kapısında beklerken birden yağmur başladı okadar süslemiştim halbuki saçlarımı dağıldım resmen :47: ama yağ karışımı sayesinde ıslanıp kuruduklarında okadar tatlı bişi olduki bukle bukle Askerciimde cok begendi yapılmıs gibi duruyo ve saçların uzamış senin dedi :8: bu arada bende bazen alıyorum bemiksin kokusunu neyseki son kürüm kaldı ara için 2 haftacık almıcam kokuyu :1:

Nasıl sevindim anlatamam sana:16:

Back
X