evet canım sabitlendi saçım uzamıyo yada çok çok yavaş uzuyo anlamadım nedenini:44:
:26::26::26::26::26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım sabitlendi saçım uzamıyo yada çok çok yavaş uzuyo anlamadım nedenini:44:
hmm tamam sağol canım araştırıyordum uzatıyo falan demişlerde.ben şimdi ara verdim ya hiç bir bakım uygulamasam mı.dün gerçi şampuanıma çam terebentin koyup yıkadım ama yapmasamıydım :/
hmm tamam sağol canım araştırıyordum uzatıyo falan demişlerde.ben şimdi ara verdim ya hiç bir bakım uygulamasam mı.dün gerçi şampuanıma çam terebentin koyup yıkadım ama yapmasamıydım :/
Çam terebentin daimi olarak kalsın, onda sorun yok ama bende merak ediyorum bu bekleme döneminde kafa derimize hiç bir şey mi sürmemek gerek :) KKontes görünce cevap verir zaten...
ben sinameki karışımını yazın yapmıştım ama bütün saçıma uyguluyordum ben sadece diplere değil yani ondan olsa gerek akıyodu sürekli bi de yıkadıktan sonra da kokusu kalıyodu vitaminin kokuyu geçirmenin bi yolu yok mu ki acaba![]()
Bugün şöyle bir baktım saçlarıma... dinlenmenin 2. haftasındayım.. temmuzda omuzlarımda olan saçlarım şuan koltukaltımdan daha aşağıda... mutlu oldum![]()
maalesef canım ,ama yıkayınca kalmaz ki :26::26:
ay kalıyo işte yıkayınca da
okulda yanıma arkadaş oturduğunda vitamin kokuyosun sen bee dedi sene başında hatta sinir olmuştum![]()
Saçların ince telli mi?
ince telli değil hayır kalın telli saçlarım
Bu durumda sorun saçlarında değil şampuanda, yeterince temizlemiyor saçını...Ne kullanıyorsun?
benimde hep kokardi sonra otaci sampuana basladim o bemiks kokusunu ciddi derecede azaltiyor bilginize..
Çam terebentin daimi olarak kalsın, onda sorun yok ama bende merak ediyorum bu bekleme döneminde kafa derimize hiç bir şey mi sürmemek gerek :) KKontes görünce cevap verir zaten...
Genel olarak ara verildiğinde uzuyor galiba canım...
Derin temizleyici bir şampuan kullanmanı öneririm eğer hala kokuyorsa mesela bir kaç markanın mentollü şampuanları var hem iyi temizliyor hem mis gibi kokutuyor hemde ferahlatıyor...elseve kullanıyorum şimdi de o zaman otacı kullanıyodum sanırım :26:
İşe yaramamış...benimde hep kokardi sonra otaci sampuana basladim o bemiks kokusunu ciddi derecede azaltiyor bilginize..
bende neden olmadı ki ya bende otacı kullandım ama kokuyodu yinede :44:
Arada sinameki içermeyen herhangi bir bakım yapılabileceği söylenmişti önceki sayfalarda.
bakalım inşallah ozaman ara verdiğimde daha çok boy atar teşekkür ederim canımcım![]()
bende elidor mor kullanıp kremliyorum hiç koku kalmıyo
bu arada bu renk akıtıyo anlaşılan saçlarımın rengi aktı iice yaw