Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

teşekkür ederim canım
benim saç ince telli,uygun değil mi bunlar tipime?
bi de şu işaretlediğim ürün için portakal kokulu diyor nette:26: ben portakal kabuğu gibi kokan şeylerden tiksinirim,kokusu yoğun mu o derece?:26:

Saç tipine hepsi uygun, koku olayına gelince şimdi gidip kokluyorum tekrar öyle direkt portakal kokusu gelmiyor benim burnuma daha çok floral bir koku...

kızlar benim saçım röfleli, saçım çok kuru,yağlanmıyor.yağlanmadığı içinde çok zor uzuyor :( bu bahsettiğiniz bitkisel karışımdan fayda gören arkadaşlar arasında saçları röfleli veya boyalı olanlar var mı acaba çok merak ettm.çünkü boyasız saçlar zaten daha hızlı uzar. ondan merak ediyrm,uygulayan arkadaş varsa yorumlarını yazabilir mi

Bed Head Superstar - Blow Dry Lotion For Thick Massive Hair sende bu ürüne bak tatlım...

tigi ürünlerini incelerken bu ürün dikkatimi çekmişti ama fön losyonu diyordu açıklamaya bakınca. ben seçlarıma düzleştirici,maşa falan hiç kullanmam zaten. ancak demek ki sen dediğine göre fön işlevi dışında,nemlendirmeye de kullanılabilir.

bi de ben taaa vandayım. bu strawberry'den sipariş edeyim dedim ama ne kadar güvenilirdir? nasıl alışveriş yapılır bilmiyorum. bilen vardır belki buralarda.

kızlar benim saçım röfleli, saçım çok kuru,yağlanmıyor.yağlanmadığı içinde çok zor uzuyor :( bu bahsettiğiniz bitkisel karışımdan fayda gören arkadaşlar arasında saçları röfleli veya boyalı olanlar var mı acaba çok merak ettm.çünkü boyasız saçlar zaten daha hızlı uzar. ondan merak ediyrm,uygulayan arkadaş varsa yorumlarını yazabilir mi

Böyle bir şey yok canım, saç uzama hızı boyalı-boyasız saç ile alakası yoktur, bu hız kişiden kişiye göre değişir.Saçların ayda 1-1.5 cm uzar köklerden ancak saç uçların kırıldığı için bunu anlayamayabilirsin...Yani saç diplerine ne kadar bakım yaparsan yap, saç uçlarına bakmazsan diplerden uzasa bile saç boyu aynı kalır, buna çok dikkat et...Benim ve bir çok arkadaşın saçı röfleli, bir sorunumuz yok...Sinamekiye ek olarak saç uçların için ılık zeytinyağlı bakım uygula ve ilk sayfadaki gliserinli tarifi dene.Ek olarak protek ammino keratin saç maskesi saçlara iyi geliyor bunuda deneyebilirsin.Birzda gıdana dikkat edip mesela kepekli ekmek kullanmaya özen gösterirsen günlük biyotin ihtiyacınıda doğal yollarla karşılamış olursun...

Saç tipine hepsi uygun, koku olayına gelince şimdi gidip kokluyorum tekrar öyle direkt portakal kokusu gelmiyor benim burnuma daha çok floral bir koku...

hımm o zaman alayım ben onu.
19,5 tl ye geliyor
bu ara battım da accuk :86: o yüzden tek tek almam lazım ama bu 2. söylediğin ile 3. söylediğin arasında seçim yapamadım
önce hangisini alsam ki :26:

tigi ürünlerini incelerken bu ürün dikkatimi çekmişti ama fön losyonu diyordu açıklamaya bakınca. ben seçlarıma düzleştirici,maşa falan hiç kullanmam zaten. ancak demek ki sen dediğine göre fön işlevi dışında,nemlendirmeye de kullanılabilir.

bi de ben taaa vandayım. bu strawberry'den sipariş edeyim dedim ama ne kadar güvenilirdir? nasıl alışveriş yapılır bilmiyorum. bilen vardır belki buralarda.

Sdece fön için değil saça fırça sürmeden sadece saç kurutma makinesi ile kurutma konusundada aynı etkiyi sağlıyor ama eğer daha çok nem ihtiyacı içerisindeysen diğer ürün senin için daha iyi tatlım...Bu arada o site çok çok güvenilir bir sitedir o konuda sorun olmasın ürünler 7 günde falan elimize ulaşıyor, bu güne kadar kaybolan paket hiç olmadı ve hiç sorun yaşamadım.

ben saçım hep boyalıydı kürü kullandığım süre içerisince

evet canım daha indirimli oluyor ama yine de ilkini alamayacağım,bu ay çok açıldım.
ikincisini alıyorum o zaman:61:

Kuzum birde l'orealde bir liss ultime serum var şimdi aklıma geldi, tigi yerine onu al sen...Linki atıyorum eğer sitede varsa...

Son düzenleme:
Kuzum birde l'orealde bir liss ultime serum var şimdi aklıma geldi, tigi yerine onu al sen...Linki atıyorum eğer sitede varsa...

ay iyiki de kalmamış çünkü aldıktan sonra gördüm bu mesajını
üzülürdüm eğer ondan olsaydı:31:
o ne işe yarıyor kuşum? listeme not alayım ismini

Back
X