teşekkür ederim canım atmışsın sitenin adını mesaj sayım yetersiz olduğundan cevap veremedim :26:
rica ederim tatlım. yeterki sağlıklı ve uzun saçlarımız olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım atmışsın sitenin adını mesaj sayım yetersiz olduğundan cevap veremedim :26:
Motiiiveee olmaa zamannııııEki Görüntüle 158646 Eki Görüntüle 158645 Eki Görüntüle 158644
Rapuunnzeelll olalııımmmm![]()
o deil de,leopar çorap alıcaktım iyi ki hatırlattın kız:86:
artanı atmalı mıyım?benim saçlarım kısa bayağı bi.demek ki bana çok geldi. artıkın daha az suyla kaynatayım yaa. hazır o kadar yaptım,kullanayım gitsin dedim ama saçım ıslak hala.
Kizlar motive edici birkac resim ekler misiniz ? Saclarinizi merak ediyorum :)
ve : hemen yaglanan saca tavsiyeniz varmi ? hem yaglaniyor..
bide genellikle bi sorunum var, saclarimi yaptigimda, mesela masa ile kivirciklar kisa süre sonra gidiyorilk yikadigimda saclarim hacimli ama hacim icin türlü sampuanlar kullansam da ikinci gün yine bi tuhaflasiyorlar... sac kremi falan kullanmiyorum bu arada. kullandigimda, üzerine kovayla su dökmüscesine yapisiyor saclarim kafama
![]()
şampuanın içine koyanlar hiçbir faydasını görmedik diyorlar.Ben alırken aktar, şampuanına koyarsan hiçbir etkisi olmaz, şampuan yağı çözeltir demişti. saç diplerine sür demişti.Saçı kuruttuğunu söylüyorlar.Saçın yağlı olduğu için iyi gelebilir.ben gece sürüp yatıyorum. ertesi gün yıkıyorum.Hem saçları da uzatıyor.
200 litreye 1 ampul tatlım, kuyruk erimesi varsa sudaki fosfat oranı aşırı artmıştır haftada bir su değişimi yapman lazım...Litre ölçüsü içinde en x boy x yükseklik olarak hesap edersen ve içerideki kum bitki vs yi düşersen ortalama litreyi bulursun...Ayrıca bemiks tableti suda iyice yıkayıp sonra ezip mamasına karıştırabilir, haftada 2 kere o mamayı kullanabilirsin...
Unutmadan bemikis ampulu akvaryuma ekleyeceğin zaman 24 saat akvaryumun ışık almaması lazım artık havlu ile mi kapatırsın ne yaparsın bilmiyorum :) Başlangıç için istersen tableti ezip mamalarına karıştırmakla başla, çok daha kolay...
Konuyu dağıtmanında dibine vurmuş durumdayım...
Kuyruklarda erime harici iğne gibi sivrileşme var mı?
ay kalıyo işte yıkayınca da
okulda yanıma arkadaş oturduğunda vitamin kokuyosun sen bee dedi sene başında hatta sinir olmuştum![]()
inş kavuşuruz canım hayalimizeee:78:çokta hoş durur yani kontesciim
bende uzun saçı dalgalı seviyoruum kuşum düz saç cansız gibi geliyoo bana. Ara verdim bende şimdii depar atsın saçım bu aradaaa![]()
ayy çok güzelll bende istiyorum bundan olur muki :26:
bu arada bugün saçıma elsev in gece serumu diye bir ürününü kullandım saçlarımı gayet parlak ve yumusacık yaptı bu üründen kullanan yada bir fikri olan var mı canlar?
bence de koku yapıyla ilgiliEvet evet var. Of cok kötü, hep böyle kalir mi ki? :26:
Bilgiler icin sagol.Fosfat oranini nasil azaltabilirim? SIk su degistirmekten baska caresi var mi? Motor kullanmiyorum, bir parca java moss var yasayip gidiyor onlarla, sanirim O2 ihtiyaclarini ondan sagliyorlar. O yüzden sularini sIk degistirmiyorum. Java mossun herhangi bir zarari olur mu?
Haklisin sac uzatma topiginde akvaryum konusu biraz komik oldu.Benim son sorduklarima da cevap verirsen cook sevinirim. Bu konuyla ilgili son mesajim, senin de öyle olsun. Uyari gelecek yoksa.
![]()
Ben bunun yapiyla alakali oldugunu düsünmeye basladim artik. O kadar zamandir uyguluyorum bu kürü dershanede en yakin arkadasim da dahil bir kisiden duymadim böyle bir sey. Benim saclarim kuru, cildim de kuru acaba bununla alakali olabilir mi? Sac islandi mi daha cok kokuyor ya, belki yagli saclar da yaglandigi zaman kokuyordur. Benim bir tek düzlestirirken kokuyor. Su an kokluyorum saclarimi, ne bemiks kokusu, ne sac kokusu... hic bir sey kokmuyor. Bu boya sacin kendine has kokusunu da öldürüyor ya.![]()
bana aktar söylemişti.ben de nasıl yani diye sorduğumda; bulaşık deterjanı, tabaktaki yağları nasıl yok ediyorsa şampuanda aynı görevi görür demişti. zaten çok da önemli değil artık. bir arkadaş sormuştu ben de duyduğumu yazdım. ve bana da mantıklı gelmişti.Çözülmesi derken onu kastettim....
ayy çok güzelll bende istiyorum bundan olur muki :26:
bu arada bugün saçıma elsev in gece serumu diye bir ürününü kullandım saçlarımı gayet parlak ve yumusacık yaptı bu üründen kullanan yada bir fikri olan var mı canlar?
Tatlim bulasik deterjani yagi yok etmiyor cözüp bulasiktan ayiriyor yagi. Yani aktar biraz atip tutmus. Sampuan yagi yok edecek kadar güclü bir ürün olsaydi saclarimizi ve sac derimizi mahvederdi. Cam terebentin benim saclarimin uzamasina pek etki etmemisti ama iyi parlatti ve kolay sekil almaya basladi saclarim. Valla ben saclarimin bu kadar isleme dayanmasini bu tür yaglara ve bakimlara borcluyum.![]()
sadece uçlara sürülüyor değil mi?:26:Ben kullanmıştım ama hiç memnun kalmadım. Sürüp de yatınca ertesi gün yağlanmış gibi yapış yapış oluyordu saçım çok sürmememe rağmen. Belki de saç tipiyle alakalıdır, o yüzden en azından ince telli/yağlı saçlı arkadaşlara önermiyorum...
Eki Görüntüle 158693 ilk defa resim yüklüyorumda inşallah olmustur :26:
sadece uçlara sürülüyor değil mi?:26:
olmuş canım,eline sağlık![]()
bence de koku yapıyla ilgili
bende de hiç kokmaz,kimseden de eleştiri almadım olumsuz olarak
sadece sarımsak haziran - mayıs gibi terledikçe koktu burnuma,bıraktım
o kadar
ben de kullanıyorum çam yağı ve daha bir sürü yağ. gerçekten etkililer.en güzeli de zeytin yağı. çam yağı uçucu bir yağ.Şampuanın içinde uçabilir. ben öyle düşünüyorum.bana göre doğru. yanlış da olabilir. herkesin kendi uyguladığı yöntem var. belki de en doğrusu da o dur. saygı duyarım...