Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar çok alakasız ama john frieda ürünleri kullanan var mı aranızda? bi saç maskesi alacağım da organix mi alsam john frieda mı kararsız kaldım:26:

ben kullanmadım canım
netten okuduğum yorumları pek iyi değildi ama tabiki yanlış uygulanmış olabilir,bilemiyorum

:27:
ben kullanmadım canım
netten okuduğum yorumları pek iyi değildi ama tabiki yanlış uygulanmış olabilir,bilemiyorum

ben de okudum ama genelde şampuan kullanmış memnun olmayanlar. bi topicte de tavsiyesini gördüm. araştırmaya girdim. :27:

kılıç baliki gelsin onun vardır belki bilgisi.

kılıçbalığım sana bir şey sormak istiyorum:61:
ben yazın bi maske almıştım saçlarım için.
buğdaylı filan diye ilgimi çekmişti.
sonra farketmiştim ki silikon da varmış içinde,o yüzden soğudum kullanmadım.
o günden beri duruyordu bi köşede.
bir kaç hafta önce gözüme takıldı,madem almışım kullanayım,bitince bi daha almam diyerek 2 dir kullanıyorum kendisini...
ayrıntılı fotosunu ekliyorum,işe yarar bi şey midir bu ürün?
ne kullandığımı bileyim:90:
Eki Görüntüle 158511

kılıçbalığııııı senin için alıntıladım canım sorumu
çok geride kalmış,görmedin sanırım:25:

minnakcım eklediğin fotodaki çoraptan aldım bugün :60:

1 kutu bemixi bitirdim ama kokusuna dayanamıyorum.. Ondan bepanthne ampül aldım.. Bepanthne bemix arasında etkileşim farkı var mı? Yani hangisi daha çok etkili? :/ Yoksa ikisininde etkisi aynı miktarda mı?

kılıçbalığııııı senin için alıntıladım canım sorumu
çok geride kalmış,görmedin sanırım:25:

minnakcım eklediğin fotodaki çoraptan aldım bugün :60:

Güle gülee giiiyy Kuşum ben tam bii leooparr tutkunuyum yatak örtüm bile leopar desenlii :60: bende istiiyooruuummm :84:

1 kutu bemixi bitirdim ama kokusuna dayanamıyorum.. Ondan bepanthne ampül aldım.. Bepanthne bemix arasında etkileşim farkı var mı? Yani hangisi daha çok etkili? :/ Yoksa ikisininde etkisi aynı miktarda mı?
canım ikisi farklı şeyler,bepanten onarıcı yenileyici bi vitamin.onla da uzama elde eden oldu ama bemiks kdr değil
Güle gülee giiiyy Kuşum ben tam bii leooparr tutkunuyum yatak örtüm bile leopar desenlii :60: bende istiiyooruuummm :84:
pentide var canım,12 tl:86:
Ben kür bittiginde koyacagim ama albümüme resim koyamadim bir türlü. Birileri yardimci olsa keske bana. :31:
profil sayfandan,albüm ekle/herkese açık ya da özel olarak seçiceksin,albüm adı vs yazıcaksın/resim yükle'den istediklerini tek tek yüklüceksin canım:31:

Son düzenleme:
Evet sampuandan ucabilir o yüzden yaglarla karistirip bir kerede kullanmak daha iyi. Bir sey soracagim cam yagiyla cam terebentin ayni sey mi?

evet canım aynı şey.Ben çam terbentin yağı diye uzatmamak için öyle dedim.Çam esansı da deniyor. hatta benim şişede çam esansı yazıyor. ve benimki belli bir marka değil. badem yağı da kokuyor. saf çam terebentin değil galiba. o kadar keskin değil kokusu....

kızlar bilen bilir yaz döneminden beri (ağustos) amway şampuan-saç kremi-saç maskesi ve kırık olmasını engelleyici bi ürün zımbırtısını kullanıyordum.

sonuçlarım ne yazık ki hiç tatmin edici değil.

şampuan ve kremden 2 şişe diğerlerinden 1'er şişe bitirdim.

kuaför önerisinde çok büyük vaadler sonucu almıştım ama hiç birini yaşayamadım.

saçların asla kırılmayacak dendi,aksine uçlar yoluk gibiydi.

parlayacak dendi, bi dalaverasını göremedik.

üstüne üstlük çok pahalı ürünler bence.

şahsen bi şampuana 20 tl veriyorsam çok ciddi sonuçlar elde etmek isterim:19:

ne yazık ki olmadı,olamadı.

almak isteyenlerimize fikir olur diye yazmak istedim:31:

elim değmişken bir de otacı'dan söz etmek istiyorum.

bundan yaklaşık 1 ay önce sebepsiz yere kepeklenmem olmuştu ki kepek nedir bilmezdi benim saçlarım:50:

çok üzülmüştüm ve hemen bir kepek şampuanı almıştım.

araştırmam filan yoktu, bitkisel olduğundan otacı'yı tercih etmiştim.

2 yıkayışta kepek filan kalmadı:31:

genelde saçlarımı 3 günde 1 yıkarım ve bu şampuanın kokusu hiç eksik olmadı saçımdan:31: yani yıkamam gereken o 3. günde bile mis kokusu geliyordu:31:

fiyatı da çok makul,6-7 tl bi şey.

şimdi yeni bir şampuan deneyeceğim.bugün aldım.johanson's baby...

ondan sonra bir de otacı'nın normal şampuanını denemek istiyorum:81:

John Frieda durulanan saç kreminden kullanıyorum ben Eylül'den beri, memnunum yağlandırmadan yumuşatıyor.

6624.jpg

benim ilgimi çeken ürün bu. bu seriden mi kullandığın saç kremi acaba?

6624.jpg

benim ilgimi çeken ürün bu. bu seriden mi kullandığın saç kremi acaba?

Evet bundan. (gittim banyoya kontrol ettim geldim :D) Resimden tam ayrıntı okuyamadım ama okunabildiği kadarıyla aynı görünüyor. Kuaförden almıştım ben, yıkadıktan sonra normal saç kremi gibi kullan birkaç dk bekle durula demişti. Öyle olunca maske diye mi geçiyor krem mi dikkat etmedim.

Evet bundan. (gittim banyoya kontrol ettim geldim :D) Resimden tam ayrıntı okuyamadım ama okunabildiği kadarıyla aynı görünüyor. Kuaförden almıştım ben, yıkadıktan sonra normal saç kremi gibi kullan birkaç dk bekle durula demişti. Öyle olunca maske diye mi geçiyor krem mi dikkat etmedim, ama resimdekiyle aynı gibi.

benim saçlarım aşırı kuru bu aralar. ben de haftada bir keratin bakımıyla bu maskeyi uygulayayım dedim. benim memlekette var mı blmiyorum ama bi internet sitesinde 20 tl. kargo ücreti de yok. ordan almayı düşünüyorum. bakalım hayırlısı.teşekkür ederim yardımın için bu arada:71::71::71:

Back
X