Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

benim saçlarım aşırı kuru bu aralar. ben de haftada bir keratin bakımıyla bu maskeyi uygulayayım dedim. benim memlekette var mı blmiyorum ama bi internet sitesinde 20 tl. kargo ücreti de yok. ordan almayı düşünüyorum. bakalım hayırlısı.teşekkür ederim yardımın için bu arada:71::71::71:

Evet ben de yaklaşık o fiyata almıştım. Rica ederim, umarım istediğin gibi olur sonuç :)

sen varya bitanesin ya çok sevindim akşam akşam :D senin o saçın ne kadar sürede o hale geldi merak ediyoruum!
bide hergün sürsem işe yarar mı canım?

kılıçbalığı şu formül hakkında ne diyosun ?

bir kavanoz zeytinyağının içine bir tutam biberiye,1-2 dal adaçayı 4-5 diş sarımsak.7 gün güneş gören bir yerde bekletiliyor.7 gün sonra benmari usulü kaynatılıyor.1 gece demleniyor süzülüp sürülüyor.suna dumankaya saç uzatması için vermişti bende not almıştım sence olurmu canım.sinamekiyi 6 kere daha yapcam olmazsa bunu yapsam ? :26:

:47:

bir kavanoz zeytinyağının içine bir tutam biberiye,1-2 dal adaçayı 4-5 diş sarımsak.7 gün güneş gören bir yerde bekletiliyor.7 gün sonra benmari usulü kaynatılıyor.1 gece demleniyor süzülüp sürülüyor.suna dumankaya saç uzatması için vermişti bende not almıştım sence olurmu canım.sinamekiyi 6 kere daha yapcam olmazsa bunu yapsam ? :26:

zeytinyağı sarımsak anneme yapıyoruz,bayağı bir kokuyor. bu biberiye ve adaçayı acep kokusunu alır mı ki?

benimde 4. haftam bitti bugün sonraaaa sınıf
arkadaşlarımm ne kadar uzamış saçların dedi
ama diplerim bile gelmedi hala nasıl uzadı anlamdımm

Arkadaşlar bu sinemaki zayıflatma özelliğine sahip sanki saçlarımın telleri inceldi anlamam veremedim benimle aynı fikirde olan varmı acaba?

Arkadaşlar bu sinemaki zayıflatma özelliğine sahip sanki saçlarımın telleri inceldi anlamam veremedim benimle aynı fikirde olan varmı acaba?

Aksine benim saçım çok dolgunlaştı ve kendi dalgasını yakaladı :97: aslan başı gibi dolaşıyorum etrafta:1:

bilmiyorum resimlerini çektim ilkgün ki haline göre daha dolgun görünüyor ama telleri inceldi gibi banamı öyle geliyor korkudan saçlarıma birşey olacak düşüncesimi bilemedim acaba sadece badem yagı ve bemiksleri karıştırıpmı yapsam etkisi olrumu acaba :61:

kilo olarak zayıflatıyor ama baarsakları çalıştırdığı için
saç zayıflatması ile ilgili bi bağ kuramadım mantıken:26:

benim saçlarım ince telli ama bu aralar bazı yerleri daha da inceldi sanki.ama yeni çıkanlar normal.ben de anlam veremiyorum şu saçlara...

Kuzum bana mantıklı gelmedi...Yani aynı anda biberiye, sarımsak adaçayı kafa derisini biraz zorlar...

Son düzenleme:
kılıçbalığııııı senin için alıntıladım canım sorumu
çok geride kalmış,görmedin sanırım:25:

minnakcım eklediğin fotodaki çoraptan aldım bugün :60:

Alıntı kkontess kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kılıçbalığım sana bir şey sormak istiyorum
ben yazın bi maske almıştım saçlarım için.
buğdaylı filan diye ilgimi çekmişti.
sonra farketmiştim ki silikon da varmış içinde,o yüzden soğudum kullanmadım.
o günden beri duruyordu bi köşede.
bir kaç hafta önce gözüme takıldı,madem almışım kullanayım,bitince bi daha almam diyerek 2 dir kullanıyorum kendisini...
ayrıntılı fotosunu ekliyorum,işe yarar bi şey midir bu ürün?
ne kullandığımı bileyim
Eklenti 158511

Canım, buğday proteini saça ciddi manada yarar sağlayan ve hasarları en azamiye indirecek biçimde çalışan bir protein biçimi...Bir süre aynı şekilde buğday proteini içeren bir ürün kullandım ve çok memun kaldım ancak ürün Türk pazarından çekilince ulaşamadım yazık ki...Ürün kalitesi için pek bir şey diyemiyorum ancak eğer amacına hizmet eden bir ürünse çok işe yarar...Bu arada heryerde bir silikon furyasıdır gidiyor, silikondan neden bu kadar korkuyorsunuz anlayamadım...Şampuanların, saç kremlerinin içinde bulunan silikon saçın dış yüzeyini sararak saç telini, ısıya, soğuğa, işlemlere ve hava kirliliğine karşı koruyor, sürtünmeyi engelliyor...Kırılmasını nispeten geciktiriyor...Ben özellikle saç uçlarıma silikon bazlı serum sürdüğümü bilirim mesela...Bu silikon olayı nedir merak ettim şimdi:26:

Canım, buğday proteini saça ciddi manada yarar sağlayan ve hasarları en azamiye indirecek biçimde çalışan bir protein biçimi...Bir süre aynı şekilde buğday proteini içeren bir ürün kullandım ve çok memun kaldım ancak ürün Türk pazarından çekilince ulaşamadım yazık ki...Ürün kalitesi için pek bir şey diyemiyorum ancak eğer amacına hizmet eden bir ürünse çok işe yarar...Bu arada heryerde bir silikon furyasıdır gidiyor, silikondan neden bu kadar korkuyorsunuz anlayamadım...Şampuanların, saç kremlerinin içinde bulunan silikon saçın dış yüzeyini sararak saç telini, ısıya, soğuğa, işlemlere ve hava kirliliğine karşı koruyor, sürtünmeyi engelliyor...Kırılmasını nispeten geciktiriyor...Ben özellikle saç uçlarıma silikon bazlı serum sürdüğümü bilirim mesela...Bu silikon olayı nedir merak ettim şimdi:26:

ne bileyim havasız mı kalıyormuş bi şeylermiş
açıkcası çok da araştırmadım
dediğin gibi bir furya var haliyle insanı soğutuyor bu laflar
e o zaman iyi bi şeymiş bu ürün,ben kullanayım:27:

Back
X