Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Ayyyhh sizler ne şahane ne paylaşımci hatunlarsiniz böyle hepinizi cok seviyorum yasasın KK yasasın kkontess yasasın kadın dayanismasi gelsin Toto'da saclar :66:

w.a.s :42:
1- onlara ek olarak hazır bakım maskeleri vs kullanan arkadaşlar var
2- sinamekiliyi 8 hafta yapıp 2 hafta ara veriyoruz ya da (eğer astronomiye inanırsan) kardeş topiğimizdeki özel bakım tarihlerinde uyguluyoruz.gliserinli ve sarımsaklı olayın arası filan yok.
3- ben şahsen başka doğal bakım yapmıyorum.takviye olsun diye tigi ürünlerine başladım. ama ilk sayfadaki fotoların çekildiği dönemde bu tarz ürünler hiç kullanmadan totoyu görmüştüm

4- saç tipimiz senle tamamen farklı.o yüzden hiç bir şeyin garantisini veremiyorum
[/QUOTE]

anladım cnm sağol :16:
yok yok benim saç arsızdır eminim uzar önce başlıyımda malzemeleri alıp :4:
zaten kendimce bişeyler yapıp biraz uzattım ama röfleci olduğumdan sık sık kesilince ne kadar çabuk uzarsa okadar karlıyım yani :32:
inş bende uygular sonuçları yazarım tekrar tşkler hepinize bol şans uzatırken :34:

Verdiğim arayı bozarak sinamekimii yapptııımm sardım sarmaladım kendimiii :1: hepimize şifa olsun:21:

Aminnnnnn

napıyonus ula sarıklılar:90:

Benim bir sarığım bile olmadı kontes:14::14::14:

yapmadığım bakım kalmadı şu 2 saat içinde :1:

Abarttın mı ne :1::1::1:

sarmas sarmas
ıyy pis kokuyosun vitamin vitamin
kak hadi mis ol:63::60::60::60:
ben yıkadım şimcikk:39:

herkeste olmasa da yüksek ihtimal evet canım

Ben hala yıkamadım şekerler :1::1::1:

Pazartesi günü son kürümü yapiyorum kizlar cok mutluyum. :52: Sonunda bitiyor. Zaman ne cabuk gecti ya, daha dün ilk kürümdü. Pazartesi kürü uyguladiktan sonra saclarimin resmini cekecegim. 2 haftalik aranin sonunda da bir tane cekecegim. Bakalim uzayacak mi benim saclar. Uzayacak, uzayacak inaniyorum ben buna. :66: Cünkü dökülme problemim yok, saclarim gayet saglikli. Ise yarayacagini umuyorum. Ayrica kür boyunca saclarimi sadece bir kere düzlestirdim onun disinda dokunmadim saclarima. Düz kesim oldugu icin fazla sorun cikarmadi, normalde cok inatcidir. Rahat biraktim saclarimi, uclari kirilmadi bu yüzden kesim istemedi. Pazartesiyi sabirsizlikla bekliyorum. Fotograf cekip aradaki farki görecegim, bakalim kür boyunca uzama olmus mu?.. :82:

Çoook uzayacak hemde, ben inanıyorum tatlım, burda sevinç çığlıkları atacaksın inşallah:nazar::nazar::nazar:

yıkandım kuruttum paklandım
koku filan yok ki tazı gibi burnum vardır benim
şu koku işini accuk abartıyonuz mu ne:37:
Şİfa olsun, yarasın...Koku konusunun bende abartıldığını düşünüyorum açıkçası...

Ayyyhh sizler ne şahane ne paylaşımci hatunlarsiniz böyle hepinizi cok seviyorum yasasın KK yasasın kkontess yasasın kadın dayanismasi gelsin Toto'da saclar :66:

:54::54::54:

yaptım bakımımı :) çook mutluyum :) :64::64::64::64::64:

Yarasınnn:66:

tüm yönlü bakım yaptım KılıçBalıkıımm Aycangül'ün sayfasındaki tüm bakımları yaptım gece boyuu :1: saç diplerime sinamekimi uçlarada ılık zeytinyağımı sürdüm bukle bukle parıldıyolar şuanda :86:

Harika olmuş canım...Güle güle savur saçlarını :nazar:

kontess sarimsakli sampuani hala kullaniyormusun merak ediyorum.. ben 2 ay falan kullanmistim baya oldu ara verdim.. ama sampuan hala duruyor acaba bozulmusmudur bi kac ayda.. bozulmassa ayni sampuana devam ederim arada bi kullaniyim diye biraz düsünüyorum..

öncelikle merhaba herkese :) geçen hafta konuyu okuyup hemen denemiştim dün de 2. kürümü yaptım. yaparken hiçbir tereddütüm olmadı çünkü ben geçen sene bu zamanlar dökülme için bemiks evigen bepanthen bakım yağı ve zeytinyağlı bi karışım uygulamıştım hatta o zamanlar saçlarım çabuk uzamıştı ve dökülme sorunum kalmamıştı sonra geçen hafta bu konuyu gördüm hemen denedim inş bende totoyu görürüm:66:

Arkadaşlar şimdi biz yağlı yağlı yapıyoruz ya bakımlarımızı, bu bakımlardan sonra saçı yıkarken o yağlardan arındırmak için normalden daha fazla şampuanlamak gerekiyor haliyle. Bitkisel şampuan kullanıyorum ben ama yine de bu arındırma işlemi de yıpratmaz mı saçı?

canım ben ilk önce zeytinyağlı sabun ile yıkıyorum sonra şampuan döküyorum. bi sefer sadece sabunla da yıkadım ama o zaman çok sert oldu saçlarım o yüzden önce sabun sonra şampuanla yıkıyorum.

dün gece yaptım bende sinamekiyi diplere sürdüm uçlara da protec sürdüm yağ sürüp de durulayamam diye gecenin kör saatine kadar bekledim yıkanmak için ama bi sorun var sinamekiyi yaptığım gün saçlarımda aşırı kepeklenme oluyo sonra onu farkedip bi dahaki yıkamada sirkeli suyla duruluyorum saçlarımı geçiyo kepek ama bu başka kimsede oluyo mu acaba ben durulayamıyo muyum ki sinamekiyi saçımdan :53:

kontess sarimsakli sampuani hala kullaniyormusun merak ediyorum.. ben 2 ay falan kullanmistim baya oldu ara verdim.. ama sampuan hala duruyor acaba bozulmusmudur bi kac ayda.. bozulmassa ayni sampuana devam ederim arada bi kullaniyim diye biraz düsünüyorum..
1 ay öncesine kadar kullanıyordum
değişik kokmuyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum
ben hiç bozulma yaşamadım benimkilerde

dün gece yaptım bende sinamekiyi diplere sürdüm uçlara da protec sürdüm yağ sürüp de durulayamam diye gecenin kör saatine kadar bekledim yıkanmak için ama bi sorun var sinamekiyi yaptığım gün saçlarımda aşırı kepeklenme oluyo sonra onu farkedip bi dahaki yıkamada sirkeli suyla duruluyorum saçlarımı geçiyo kepek ama bu başka kimsede oluyo mu acaba ben durulayamıyo muyum ki sinamekiyi saçımdan :53:

ben hiç böyle bir şey yaşamadım canım:26:

Çoook uzayacak hemde, ben inanıyorum tatlım, burda sevinç çığlıkları atacaksın inşallah:nazar::nazar::nazar:

Insallah canim. :66: Sagol motive ettigin icin. :61:

Simdi de benden gelsin motivasyon. Sizin de aynilarindan olsun insallah. :71: :nazar:

rustbyroosengardt.jpg

springflingbysmphotogra.jpg

db_021.jpg

db_122.jpg

Hair_photo_shoot_by_Zackarra.jpg

My_Hair_by_RoxyRoo.jpg

2e95e98410feff4c031c1a3e20ddee7e.jpg

Simone ve saclari. :16:

34349135286619836499135.jpg

Bol bol koydum. Doya doya bakin. :66:

ben bedem yağını kalarifer üzerinde ısıtıyordum ama tabiki cok ısınmıyordu siz nasıl ısıtıyorsunuz merak ettim :26:

Back
X