Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdiğim arayı bozarak sinamekimii yapptııımm sardım sarmaladım kendimiiihepimize şifa olsun
![]()
napıyonus ula sarıklılar:90:
yapmadığım bakım kalmadı şu 2 saat içinde![]()
sarmas sarmas
ıyy pis kokuyosun vitamin vitamin
kak hadi mis ol
ben yıkadım şimcikk
herkeste olmasa da yüksek ihtimal evet canım
Pazartesi günü son kürümü yapiyorum kizlar cok mutluyum.Sonunda bitiyor. Zaman ne cabuk gecti ya, daha dün ilk kürümdü. Pazartesi kürü uyguladiktan sonra saclarimin resmini cekecegim. 2 haftalik aranin sonunda da bir tane cekecegim. Bakalim uzayacak mi benim saclar. Uzayacak, uzayacak inaniyorum ben buna.
Cünkü dökülme problemim yok, saclarim gayet saglikli. Ise yarayacagini umuyorum. Ayrica kür boyunca saclarimi sadece bir kere düzlestirdim onun disinda dokunmadim saclarima. Düz kesim oldugu icin fazla sorun cikarmadi, normalde cok inatcidir. Rahat biraktim saclarimi, uclari kirilmadi bu yüzden kesim istemedi. Pazartesiyi sabirsizlikla bekliyorum. Fotograf cekip aradaki farki görecegim, bakalim kür boyunca uzama olmus mu?.. :82:
Şİfa olsun, yarasın...Koku konusunun bende abartıldığını düşünüyorum açıkçası...yıkandım kuruttum paklandım
koku filan yok ki tazı gibi burnum vardır benim
şu koku işini accuk abartıyonuz mu ne![]()
Ayyyhh sizler ne şahane ne paylaşımci hatunlarsiniz böyle hepinizi cok seviyorum yasasın KK yasasın kkontess yasasın kadın dayanismasi gelsin Toto'da saclar![]()
yaptım bakımımı :) çook mutluyum :)![]()
Abarttın mı ne![]()
tüm yönlü bakım yaptım KılıçBalıkıımm Aycangül'ün sayfasındaki tüm bakımları yaptım gece boyuusaç diplerime sinamekimi uçlarada ılık zeytinyağımı sürdüm bukle bukle parıldıyolar şuanda :86:
Arkadaşlar şimdi biz yağlı yağlı yapıyoruz ya bakımlarımızı, bu bakımlardan sonra saçı yıkarken o yağlardan arındırmak için normalden daha fazla şampuanlamak gerekiyor haliyle. Bitkisel şampuan kullanıyorum ben ama yine de bu arındırma işlemi de yıpratmaz mı saçı?
1 ay öncesine kadar kullanıyordumkontess sarimsakli sampuani hala kullaniyormusun merak ediyorum.. ben 2 ay falan kullanmistim baya oldu ara verdim.. ama sampuan hala duruyor acaba bozulmusmudur bi kac ayda.. bozulmassa ayni sampuana devam ederim arada bi kullaniyim diye biraz düsünüyorum..
dün gece yaptım bende sinamekiyi diplere sürdüm uçlara da protec sürdüm yağ sürüp de durulayamam diye gecenin kör saatine kadar bekledim yıkanmak için ama bi sorun var sinamekiyi yaptığım gün saçlarımda aşırı kepeklenme oluyo sonra onu farkedip bi dahaki yıkamada sirkeli suyla duruluyorum saçlarımı geçiyo kepek ama bu başka kimsede oluyo mu acaba ben durulayamıyo muyum ki sinamekiyi saçımdan
Çoook uzayacak hemde, ben inanıyorum tatlım, burda sevinç çığlıkları atacaksın inşallah![]()
Insallah canim.Sagol motive ettigin icin.
Simdi de benden gelsin motivasyon. Sizin de aynilarindan olsun insallah.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Simone ve saclari.
![]()
Bol bol koydum. Doya doya bakin.![]()
ben bedem yağını kalarifer üzerinde ısıtıyordum ama tabiki cok ısınmıyordu siz nasıl ısıtıyorsunuz merak ettim :26:
yanlış mı anladım ki
hani badem yagını saç uçlarınaısıtıp sürüyorum diye bişey okudum sanki![]()
burada okudum sankikusura bakmayın karıstırdım o zaman
![]()