Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu sinameki dediğiniz şu yeşil toz mu?=??
ahan sana da bi kupaaaa![]()
amin canımmkk linki de yasak diye biliyorum ben.
huzur evi projesi ve kk enlerinin seçimi bu yüzden çok yankılanmadı sitede
kimsenin haberi olmadı link vermek yasak olduğundan
üyeler rahatsız oluyorlarmış
o yüzden yasaklandı
kızlarrr sinemaki kürünee tatlı badem yağı yerine baskaa hangii yagıı kullanabilirimm yada illa tatlı badem yagı mı olcak 4 kürümü talı bdem yagıyla yaptım ama kokusu rahatsz edyr benii yardımcıı olurmuusunuzz:18:
arkadaşlar bu sinameki dediğiniz şu yeşil toz mu?=??
olsun canımCok tesekkür ederim canim, bence o kupayi sen hakediyorsun. Sayende uzamasi durmus olan saclarimi hizli uzatmayi basarabildim.Umarim daha da uzayacak.
Bu konuyu daha önceden göremedigim icin cok pismanim, sen konuyu actigin zamanlar benim saclar kisacikti.
Bence abartiyorlar canim. KK linki vermek niye rahatsiz ediyormus ki onlari. Simdi sacla ilgili bir konuda konu sahibine buranin linkini verdim. Ben tarif etmek yerine direk linki veriyorum. Rahatsiz olduklari sanirim konu arasinda verilen konuyla alakasiz senin dedigin tip linkler. Ama bence onda da rahatsiz olunacak bir sey yok.
Tatli badem yagi burnunun dibine sokmadigin sürece pek kokmaz ki canim. Öyle agir bir kokusu yok, sen baska bir sey kullaniyor olmayasin? :44: Bemiksin kokusu rahatsiz ediyor olabilir, bir cok kisiyi rahatsiz ediyor o koku. Anlamiyorum benim burnum hassas oldugu halde koku alamiyorum, saclarim pek koku tutmuyor sanirim kokluyorum su an ne bemiks kokusu, ne sampuan kokusu, ne de sac kokusu...
küre başlayalı 15 gün oldu. yarım santim uzamış saçlarım. yani hemen hemen normal uzama hızında. ancak daha yeni olduğunu düşünüyorum(3.kürü cmt yaptım) daha yeni yeni etki ediyor...
benim saclarım dipten cok güzel uzuyor fakat boya ve yogun balyajdan dolayı uclardan kırılıyor yag falanda cok kullanıyorum ama bi türlü uzatamıyorum bunun içinde bildiğiniz bir formül varmı acaba........................*****
ben de birazdan rutin yıkamamı yapacağım
tigilerimi çok sevdim
sanki saha hacimli oldu saçlarım,bilemiyorum...
portakal kokusu kalıcı olmadı,en çok da ona sevindim:86:
ben de birazdan rutin yıkamamı yapacağım
tigilerimi çok sevdim
sanki saha hacimli oldu saçlarım,bilemiyorum...
portakal kokusu kalıcı olmadı,en çok da ona sevindim:86:
Kizlar dün cektim saclarimin resmini, yalniz biraz kötü oldu. Herkes uyuyordu otomatik ayarla kendim cekmeye calistim idare edin.Birinde ayaktayim birinde yere cömdüm.
Omuzlarimdan anlarsiniz ne kadar uzadigini. Ilk fotograf ikinci kürden sonra 7 subatta cekildi, digerini dün 8. kürden sonra cektim. Basliga 7 haftalik dedim cünkü resim ikinci kürde cekildi. Bakalim iki haftalik arada ne kadar uzayacak.
Bu arada keske ilk cektigim resimde de o bluzu giyseymisim. Cizgilerinden ne kadar uzadigi net anlasilirdi. 2 hafta sonra ayni bluzu giyip islak saclarimi cekecegim, asil o zaman önemli ne kadar uzadigi. Dinlenme döneminde cossun bari su saclar.
![]()
Umdugumdan daha fazla uzamis gibi görünüyor. Ben bir cm uzama falan bekliyordum fotograf cekince anladim daha fazla oldugunu.![]()