Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Eveeett kızçeleerrrrr:16:
uzun zamandır yoktum giremiyordum kk ya ama şimdi foto yklemek için geldim:61:
9 kür yaptım 2 haftacıkta aramı verdim:61:
sıra fotoğraf yüklemeye geldiiiiiii
aslında bu kadar fazla uzadığını bilmiyordum fotoları karşılaştırınca daha bir belli oldu:21:
:61::61::61::61:
Bu hafta tekrardan başlıyorum yapmaya
istediğim boya getirene kadar tam gaz devamm:16:

Eki Görüntüle 165228

cnm maşallah güzel uzama var

maaşallah şaçların güsel uzamış ya kızlar ben kk da sifalı taşlar üzerine bişiler okumuştum ama şimdi bulamıyorum yardım eder misiniz :77:

kızlar sinemaki kürü sayesinde saçlarım da güzl gelişmeler oldu...
Normalde saçlarım aşırı kuru,hiç yağlanmaz,yağlanmadığı için beslenmez ve 5 ayda 2 cm anca uzar.ben sinemaki kürümü yaptıktan 1 gün sonra saçım da yağlanma oldu...inanamadıııım :52: :52: halbuki bnm saçlarım asla yağlanmazdı.
yalnız ben, sinemaki+bemiks+badem yağı kürünü uygularken bu karışıma mecit efendinin saç bakım yağını ve 5 damla kadar da lavanta yağı ekledim, kürü o şekilde uyguladım.belki de o nedenle böyle bir etki yaptı.
saçları kuru olanlara duyrulur.

ben bemiks kompoze ampul aldım fakat kutuda 5 ampul var yanlış almadım değilmi?

Son düzenleme:
saçlarım sarı uzayıp uzamadığını dipden bakınca hemen anlıyorum..yaklaşık 4 ay oldu 4 parmak zor uzamış... sinir bozucu... mayanın faydalarını okudunuz mu kızlar

teşekkür ederim cnmcım :)))

birşey daha sorcam ama benim bazı sağlık sorunlarım var.bu kürlerin herhangibir yan etkisi filan yoktur inş :((

valla şimdi ne desem boş canım.
herhangi olumsuz yan etkisini şahsen görmedim ama rahatsızlığın nedir bilemediğimden + doktor olmadığımdan,yorum yapamıyorum:26:

$Görüntü032.webp $Görüntü046.webp
kızlar biri 3.kürde çekildi diğeri 8.yi yaptıktan sonra

Back
X