Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Ah be canım, kabarıksa kabarık millete ne, niye saçlarına kıyıp milleti sevindirdin...Eleştiri yapıcı olmalı, bu şekilde işin içinde yıkıcı eleştiri varsa bilki kıskançlık vardır...

:1::1::1:

Evet canım kıskançlıklarından öyle diyorlardı . ama o an gerçekten çok üzülmüştüm çok kafaya takmıştım mantıklı düşünemedim açıkcası ama artık asla öyle bişi olmucak..

$işteeee.webp

İlk resimde 3 haftalık diğer resimleride verdiğim ara bitince çektim uzamış mı sizcee :37:

Ben sadece saçımın uzamasını istiyorum,bunun içinde sinamekinin yeterli olduğunu söylenmiş 1. syfada doğrumudur? sadece onu deneyen varmı?

cevap için teşekkürler peki gliserinli bakımı mı tigi dediğin ürünü mü önerirsin ?

bu arada çok kötü durumda değiller bir fotoğraf koyayım en iyisi :61: saçlarımın arkadan göründüğü en yakın tarihli fotoğraf bu şimdi biraz daha uzunlar :64:

Ah canım Allah nazarlardan saklasın o kadar güzel saçların var ki ama ben hepsini okuyamadım cok sayfa var :(( nasıl bu kadar uzatabildin neler yaptın anlatır mısın :))

:nazar::nazar::nazar: maşallah ne kadar hızlı uzamış.bir de 2 kere kesmişsiniz:65::65::65:

Teşekkürlerr. Çok fazla olmasada kestim canım çünkü saçımın şekli v onu düzeltiyorum yavaş yavaş işte.

ay çok güzel uzamış saçların:nazar::65::65:
bende çok özendim malzemeleri alıp denicem kkontes verdiğin bilgiler için teşekkürler :71:

Şifaa olsuuunn canım :nazar: kkontes bibibitanemiz :54:

Son düzenleme:
Hanimişş benimde kupaaammm :23:

Eki Görüntüle 168301

Resim kalitesi için özüür dilerriiiimmm :77:

:65::65::65:
Tebrik ediyorum canım, çook gzel uzamış nazar değmesin , aynen devam et bence:1::1::1:

maşallah,herkeste güzel gelişmeler var.bzm de saçlarımız uzasıııııııın hemeeen

Çabuk uza diyorum sana!!! Sabahleyin saçlarıma böyle diyordum haha

Ah be canım, kabarıksa kabarık millete ne, niye saçlarına kıyıp milleti sevindirdin...Eleştiri yapıcı olmalı, bu şekilde işin içinde yıkıcı eleştiri varsa bilki kıskançlık vardır...

:1::1::1:

Evet canım kıskançlıklarından öyle diyorlardı . ama o an gerçekten çok üzülmüştüm çok kafaya takmıştım mantıklı düşünemedim açıkcası ama artık asla öyle bişi olmucak..

Olsun canım, bir daha yapmazsın artık...

Küre yeniden başladımm
1. kürüm kafamda şu an:21:

Hayırlı uğurlu olsun tatlım:nazar::nazar::nazar:

bnmde 2. kürüm şu anda kafamda...allahım,lütfen zaman çabuk geçsinn :49: :49: :119:

Evettt benimde 8.kürüm kafamda şu an, yaptım gitti :1::1::1:
Geçer geçer, daha dün gibi geliyor:1::1::1:

ben dün üçüncü kez yaptım ama saçımda o kadar uzama var ki anlatamam acaba kullandığım krem çok toparladı ondan mı bilmiyorum ama çok farkediyo gerçektende boyadan daha kolay farkediyorum pek mutlu oluyorum bi sürü saç çıktı onlarda uzuyo çok mutlu oldum :52:

ben dün üçüncü kez yaptım ama saçımda o kadar uzama var ki anlatamam acaba kullandığım krem çok toparladı ondan mı bilmiyorum ama çok farkediyo gerçektende boyadan daha kolay farkediyorum pek mutlu oluyorum bi sürü saç çıktı onlarda uzuyo çok mutlu oldum :52:

ohhhhhh ne güzel işte. hangi kremi kullanıyorsun acaba?

ohhhhhh ne güzel işte. hangi kremi kullanıyorsun acaba?

burda yazmamda sorun olmaz umarım da protecin ammino keratini kullanıyorum benim saçlarıma çok iyi geldi o dün üşenip sürmedim saçlarımı yıkadıktan sonra saçlarımı kuruturken çıt çıt sesler geldi bi daha üşenmem sanırım uzasınlar güzel güzel :31:

Back
X