Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

burda yazmamda sorun olmaz umarım da protecin ammino keratini kullanıyorum benim saçlarıma çok iyi geldi o dün üşenip sürmedim saçlarımı yıkadıktan sonra saçlarımı kuruturken çıt çıt sesler geldi bi daha üşenmem sanırım uzasınlar güzel güzel :31:

bizim krem mi yoksa?selective pro-tek ammino keratin. hani muzlu kokan. ben de onu haftada bir yapıyorum. hatta Kılıç Balığı'ın açtığı bir konusu da var.

ben de ondan çok memnunum.

bizim krem mi yoksa?selective pro-tek ammino keratin. hani muzlu kokan. ben de onu haftada bir yapıyorum. hatta Kılıç Balığı'ın açtığı bir konusu da var.

ben de ondan çok memnunum.

hı hı evet o konuya da yazmıştım bi şeyler zaten ama ben her banyodan sonra 20 dakika bekletiyorum muz gibi kokuyo sürerken tiksiniyorum evet hiç hoşlanmam muz kokusundan ama yıkayınca kokusu değişiyo şükür hoşuma gidiyo saçımda kalan koku çok memnunum ben ondan herkese tavsiye ediyorum zaten sürekli :1:

rapunzelcim maşallah canım :nazar:
ama uçlardan az aldır bence,gri yere kadar mesela.
tigiyi henüz önerebilecek kadar çok kullanmadım,o yüzden bi şey diyemiyorum.

Teşekkürlerr. Çok fazla olmasada kestim canım çünkü saçımın şekli v onu düzeltiyorum yavaş yavaş işte.

Şifaa olsuuunn canım :nazar: kkontes bibibitanemiz :54:

ay çok güzel uzamış saçların:nazar::65::65:
bende çok özendim malzemeleri alıp denicem kkontes verdiğin bilgiler için teşekkürler :71:
sağolun kızlar,utandırdınız beni:17:
badem yağı ve diğer kapsülüdemi kullanmıyosun şeker?

canım sinameki dediği zaten o 3 lü karışım
sadece sinameki sürmek değil söz konusu

bugün 5. kürümü yaptım günler cabuk geciyo pardon haftalar :1:

gecen hafta içi bir arkadaşım maşallah sacın ne kadar uzadı dedi birden çook mutlu oldum :69:

bana da uzadı gb geliyo ama başka biri söyleyince inanıyo insan

bakalım daha ara vermeme 4 hafta var sonuu cok merak ediyorum :24:

bu arada keratin destekli ürün kullanan arkadaşlar bu ürünleri nereden alabilirim yaşadığım yerde yoktur sanırım internettense burada link veremessiniz sanırım hani eczaneden alınıyorsa izmitte yaşayan ablama şipariş vercem bemikste oradan gelmişti zaten :1:

bi de bişiy sormayı unuttum :50:
belki çok cevapladınız ama ben sizi yormak istemedğim için soramamıştım :16:
bu özel günlerle ilgili bilgi nerede yazıyo ben göremedimde :25:

ya ben bu sınemakıye baslayacagım elımdekı mecıtefendı bakım yagını bıtıreyımde bı kac hafta dınlendırıp buna baslayacagımda su ozel gunlerı bı arastırdım ben hıc bısey anlamadım hemde hıc bısey, haftada bır olacak bu kur ama orada ay burclardan ayda bı kez gecıyor ve aslan burcundayken bakımlar ıse yarıyormus eee o zaman haftada bır degıl ayda bır yapmamız fayda saglayacak tabı ben yanlıs anlamadıysam ...

ya ben bu sınemakıye baslayacagım elımdekı mecıtefendı bakım yagını bıtıreyımde bı kac hafta dınlendırıp buna baslayacagımda su ozel gunlerı bı arastırdım ben hıc bısey anlamadım hemde hıc bısey, haftada bır olacak bu kur ama orada ay burclardan ayda bı kez gecıyor ve aslan burcundayken bakımlar ıse yarıyormus eee o zaman haftada bır degıl ayda bır yapmamız fayda saglayacak tabı ben yanlıs anlamadıysam ...

Tatlım sinameki bakımı için, Koç-Aslan-Yay günleri uygun...

Bakımları kullanıp etkılerını gören arkadaslarr lütfen resımlerınızı de koyun da bizde aradakı farkı görelim kullanalım referans olsun herkes kullanıyo ama sonuçları çok az goruyoruz valla umudum tukenıyo kendıme baktıkça:50::46:

umarım bizde güzel sonuçlar alırız.. çıtçıt kullanmaktan sıkıldım :( sinamekiden ümitliyim :D uzarsa fotoğraf koyarım 1-2 ay sonra :)))

Back
X