Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sarımsakğı günde 1 diş yutuyorum.Yuttuğumdan dolayı kokmuyo.Ama tabi ezilince uffffffffffff kokuyo tabi.
Bu Arada Bu Sİnameki yağı ve Sarımsak şampuanı için sorduklarıma cvp![]()
buarada bende bir bilgimi paylaşmak istiorum...gecen sene uzmanlar bu grip olayları çıktıgında sabahları bağışıklıgı güçlendrmek için sarımsak yiyin diolardı ve sarımsagın kokusu ve acısı çıksın diede sütte kaynatın diolardı sanırsam koyucagımz sarımsak rendesini önce sütte kaynayırsak kokusu çıkıo ben bu sekilde denicem küre başlıcam...çünkü okuyorum ve insanlarla çokiç içeğim kokmak istemiorum
![]()
ya tatlım bende öğrenmek istiorum bu özel günleri sanırm yeni ay ile ilgili ama anlayamdımbu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olucam kızlar
![]()
işte acaba önden cezvenin içinde sütte kaynatıpta sonra rendelesek şampuanın içine ozamn kokmuyor galiba..süt kokuyu ve acısını alıomus..peki tatlım bu özel günlerle ilgili bir bilgin varmı ben anlayamadım?
konunun başındaki karşılaştırmalı resmi görünce bakakaldım.Ama herkesin yapısı farklı olduğu için aynı sonuç olmayabilir.buşekilde saçlarını kısa zamanda uzatabilen arkadaşlar resim paylaşırsa küre yeni başlamak isteyen bizler için çok faydalı olur.
konunun başındaki karşılaştırmalı resmi görünce bakakaldım.Ama herkesin yapısı farklı olduğu için aynı sonuç olmayabilir.buşekilde saçlarını kısa zamanda uzatabilen arkadaşlar resim paylaşırsa küre yeni başlamak isteyen bizler için çok faydalı olur.
önceki sayfalarda arkadaşlarımız hep paylaşmıştı. biraz önceki 10 sayfayı falan araştırırsan en azından faydası olur.
kızlar bu kürü ne kadar uygulayıp ara veriyoruz??
Merhabalar,
Bugün iş çıkışında koşarak aktara gittim aldım bütün malzemeleri. Sonra koşarak eve... Tarihi de kaçırmayayım dedim... :)))) Evet ilk kürümü yaptım. Şuan beklemedeyim... Hadi bakalım. Her özel günde yapıcam bende.. yıllardır saçım omuz hizamı geçemedi...bugün yıkadıktan sonra fotoğrafta çekeceğim. çok merak ediyorum gelişmeleri.. :)
yalnız uygulama yaparken bemiks ampulü kıracağım derken elimi kestim iki kere... :))))
birde bu karışım tüm saçımı ıslatmadığından yeterli değil gibi geldi... siz uygularken tüm saçınız ıslanıyor mu?
8 hafta yapılıp 2 hafta ara veriliyor.. Bu soru daha kaç kez sorulucak yahu? kkontes cevaplamaktan yoruldu
inan ben de fotoları görünceye kdr böyle net uzama oldğunu farketmemiştm.sürekli foto çekiyordum ama ilki ile sonuncusuna aynı sayfada bakmamştm hiç :roflol:
hele bi 8 kere yap
sonra 2 hafta ara ver
uzama o zaman patlayacak
31 Mart 2011 saat 00.40’dan 02 Nisan 2011 saat 12.00’a kadar Ay Balık burcunda küçülmekte;28 Mart 2011 saat 13.00’den 30 Mart 2011 saat 23.45’e kadar Ay Kova burcunda küçülmekte;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için)
Bugün yapabilirsin mesela canım, büyüyen fazda da yağ içeren bakım günleri olucak. Senin için önemli olan ilk sayfada bu yazıyı "saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için) " görmek, verilen tarihlerde sinamekiyi uygulayabilirsin :93: