Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ay buz gibi yoğurt tepemde nasıl durucamm:18: bepanten ampülüm yok:84: başka bi şey olsa?

Yapmadan evvel yoğurdu oda sıcaklığına getir canım benim...Bu seferlik bepanthene olmadığından yırttın ama ciddi manada söylüyorum sinüzitten dolayı şu mevsimde yapmasan bile yazın dene muhakkak, saç kalitende gözle görülür bir pozitif gelişme göreceksin...

Yapmadan evvel yoğurdu oda sıcaklığına getir canım benim...Bu seferlik bepanthene olmadığından yırttın ama ciddi manada söylüyorum sinüzitten dolayı şu mevsimde yapmasan bile yazın dene muhakkak, saç kalitende gözle görülür bir pozitif gelişme göreceksin...
hımmm:53: tmm bunu not alıyorumm
kontes, yumurta var mı? yumurta sarısıve zeytinyağını karıştırıp sürebilirsin...

o var:61: ne kadar oranları?

kendi saçına göre belirleyebilirsin... 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı, bir yumurta sarısı, birazda beyazından ekleyebilirsn. Saç diplerine sürüyoruz yine...

Kontes in saçlarını gördüüümmm kendi saçım uzamiş gibi sevndiimm:69: hemen bbgn başlamaya karar verdim ben de.az önce sarmısaklı şampuanımoı yaptım.yarına da o sinamekili karışımı yapacagım aksam oldu aktar zor bulurum bu saatte.benim saçım hem ince telli hem de zayıf.hatta geçen gün duşta iki gun falan oluyor uçlarından kesmek zorunda kaldım:59: çünküüü uçlarıı o kadar kırık kırıktı ki artık taradıgımda falan canım yanıyordu bi de agır hissediyordum saçlarım temiz olsa bile.ama bu sarmısaklı şampuan en azından sacımın güçlenmesi için iyi bir deneyim olabilir.ben bioksin de kullandım kullandıgım sure içiersinde iyiydi ama bırakınca yeniden eskı cansız haline döndüü.dur bakalıım nasıl olacaaakkk.:16:

Kizlar benim 2 haftalik aram yarin bitiyor. Saclarim uzuyor ama bir tek arkalari uzuyor sanki. Halbuki ben esit uzamasini istiyorum. Katli gibi görünmesin, düz kesim saci seviyorum ben. Bu arada cok agirlasti kafam ya da bana öyle geliyor. Erkek gibi kisacik kesesim var. Yakissa kestiririm ama bana yakismiyor uzun saci daha cok yakistiriyorum kendime, ayrica o kadar ugrasmisim uzatmak icin. Of bende mi problem var anlamadim, tirnaklarim bile agir gelmeye basladi artik. Hepsini kökünden kesesim var. Simdi yaz da geliyor, o saclar hep toplancak hic acilmayacak. Acildi mi enseye degecek cayir cayir yakacak enseyi. Her gün yikanma derdi falan filan... Uzun sactan soguttum sizi de. :27:

Kizlar benim 2 haftalik aram yarin bitiyor. Saclarim uzuyor ama bir tek arkalari uzuyor sanki. Halbuki ben esit uzamasini istiyorum. Katli gibi görünmesin, düz kesim saci seviyorum ben. Bu arada cok agirlasti kafam ya da bana öyle geliyor. Erkek gibi kisacik kesesim var. Yakissa kestiririm ama bana yakismiyor uzun saci daha cok yakistiriyorum kendime, ayrica o kadar ugrasmisim uzatmak icin. Of bende mi problem var anlamadim, tirnaklarim bile agir gelmeye basladi artik. Hepsini kökünden kesesim var. Simdi yaz da geliyor, o saclar hep toplancak hic acilmayacak. Acildi mi enseye degecek cayir cayir yakacak enseyi. Her gün yikanma derdi falan filan... Uzun sactan soguttum sizi de. :27:

Evet ya... Ben de aslında öle kısa saçı seviyorum ama yakışması lazım. Bir Winona Ryder bir Natalie Portman gibi kafatasımız olsa :D

arkadaşlar bşy sorucam bn zaten bu kürü yapıyorum pazar qünleri ama bide ek olarak turplu suyu yapmak istiyorum cuma qünleri turplu suyun içine ayriyetten 2 damla çamberentin damlatmayı düşünüyorum sizce bu 2 kürü yapmam fazlamı olur yoksa bi yararı olurmu ?:77:

bu bana da oluyor
zaten kestirdiğimde bu yüzden sevindim
o ağırlık hissi gitmişti,rahatlamıştım

ya kızlar ben bu sinemaki karışımını yapıorum ama sanki benim saçım uzamıyor :50: bugün 4. haftam hafta da bir uyguluyorum bende bugün 4. kez uyguladım ama sonuç alamadım sanki :50:

Evet ya... Ben de aslında öle kısa saçı seviyorum ama yakışması lazım. Bir Winona Ryder bir Natalie Portman gibi kafatasımız olsa :D

Oof of aynen ya... Bir kadina kisa sac bu kadar mi yakisir.
Agyness Deyn

aggy1.jpg

Neyse konuyu dagitmayalim sac uzatma topigi anam burasi. :27:

bu bana da oluyor
zaten kestirdiğimde bu yüzden sevindim
o ağırlık hissi gitmişti,rahatlamıştım

Azicik kestirmeyle gidiyorsa o his sevindim o zaman. Bir de iyi temizleyen bir sampuan veya sabun kullanmaliyim. Tresan sampuan saclarimi agirlastirdi sanirim.

ya kızlar ben bu sinemaki karışımını yapıorum ama sanki benim saçım uzamıyor :50: bugün 4. haftam hafta da bir uyguluyorum bende bugün 4. kez uyguladım ama sonuç alamadım sanki :50:

4 uygulamada sonuc alamazsin zaten. 8 kez uygulayip 2 hafta ara vermelisin. Asil uzama 2 haftalik arada oluyor.

Günaydın Güzellikler:1:

Nasılsını bakalım kürler falan ben Sinameki kirine cumartesi başladım.Bemiks kokusu falan ii yani :52:Öyle dayanamayacağım bir kokusu yok.
Sarımsaklı şampuanıma dün başladım artık hayırlı olur İnşallah.Saçlarım şuan çene hizamda en çok uzamayı ben keşfedeceğim heralde.
hayırlısı bakalım.

o herkeste olabilir zaman zaman. bahar gelince insan bir ağırlaşıyor,bir yorgunluk geliyor zaten. böyle geçici etkilere kapılmayalım:20::20:

Kız bağırsak çalıştırmaya yarayan bir şeyi kafamıza sürüyoruz bundan daha acayip bir şey olabilir mi :1::1::1:

Mayonez olmasa bile yoğurt+bepanthene ampul ikisilisini tüm saçına sürüp boneleyip yarım saat sonra ılık su ile yıkamayı dene...Acayip diyerek çok büyük bir şey kaçırıyorsun:14:

sevdim bunu:27:

Ya bende bu sarımsaklı şampuanı denemek istiyorum ama kokucam diye çok korkuyorum :50:

kuru saçında kokmuyor aslında ben dün yaptım önce sarımsaklı ile bikaç dk yıkadım masaj yaptım duruladım sonra normal şampaunla yıkadım kuruyuncaya kadar kokuyu biraz ama kuruduktan sonra geçiyo merak etme kokmazsın
yağmurlu havada şemsiye kullan :84:

Back
X