bugün bakım günüymüş hemen barcelino yağla bakım yapıcam yarın da sinameki yapıcam inş, ne yapıp edip uzatıcam bu saçları![]()
ben de yarın basayım sinamekiyi :86:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün bakım günüymüş hemen barcelino yağla bakım yapıcam yarın da sinameki yapıcam inş, ne yapıp edip uzatıcam bu saçları![]()
öf bu bemiks beni öldürüyo. dün yaptım, kokusu hala kafamda ya![]()
kontesim ben bepanthen kullanıyodum da bemiks daha etkili galiba bi ara piyasadan kalktı deniyodu bemiks için sen rahatlıkla bulabiliyo musun?ben de yarın basayım sinamekiyi :86:
niçin kimse beni sallamadı acaba
![]()
kontesim ben bepanthen kullanıyodum da bemiks daha etkili galiba bi ara piyasadan kalktı deniyodu bemiks için sen rahatlıkla bulabiliyo musun?
ne güzel bir başlık,
ne kadar güzel uzayan saçlar :)
bende bişi sorucam peki bu sarımsağı hangi marka şampuanın içine karıştırıyoruz?
mesela bitkisel falan bişi olsa daha iyi gelmezmi ki?
onun üstüne koku kalmasın diye başka bir şampuanla yıkıyoruz ya onun için öneriniz var mı?
şampuanlar kendi rutin kullandıklarının aynısı olabilir canım.
öyle özel bi marka-çeşit filan yok
tşk ederim şekerim. ben bide burda başka bir başlıkta okumuştum. sampuana bepanthe evigen bemix bal ve çam terebentn karıştırmıştım bioblas ın içine şu anda onu kullanıyorum. sanırım onun içine bide sarımsak olmaz :) ne dersin şekerim? sen hangi şampuana karıştırdın mesela 200lik sampuana 2 diş sarımsak yeterli demi?
ben dove'a da karıştırdım
duruya da karıştırdım
şampuana eklenen ampüllerin bi işe yaramadığı söyleniyor.o yüzden o tarz karışımlarla hiç ilgilenmedim.
200'e 2 yeter diye düşünüyorum evet
sarımsaklı sampuan süper kızlar sadece kokusu biraz kötü